Ερωτοσκόπιο 27-2-2017

Με τον Ερμή να έχει περάσει στους Ιχθείς για να συναντηθεί με την Σελήνη, τον Ήλιο, τον Ποσειδώνα, το συναίσθημα και το μυαλό έρχονται σε απόλυτη αρμονία και η Καθαρά Δευτέρα που θα ζήσουμε στον άμεσο απόηχο της πανέμορφης Έκλειψης του Ήλιου γίνεται ακραία ερωτική! Το γεγονός ότι πολλοί θα ταξιδεύουν σε πατρίδες που τους γεμίζουν νοσταλγία και θα βρίσκονται με ανθρώπους που μπορεί να τους συνδέει ένα παλιό φλερτ είναι τέλεια ταιριαστό με τον ανάδρομο Δία στον Ζυγό!

Η σύνοδος που μας κάνει να πέφτουμε σε όνειρα

Καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής, η Σελήνη και ο Ποσειδώνας είναι σε σύνοδο πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη σημασία σε όνειρα και διαισθήσεις. Αν βλέπετε συνέχεια ένα άγνωστο πρόσωπο στον ύπνο σας μπορεί να το συναντήσετε εντελώς έξω από την λογική και στην ζωή σας. Ενώ αν βλέπετε πάλι και πάλι ένα ερωτικό όνειρο με κάποιο άτομο από τον ευρύτερο κύκλο σας πρέπει να εξετάσετε μήπως υπάρχει μια κρυφή χημεία μεταξύ σας.

Η Σελήνη στην αγκαλιά του Πλούτωνα

Η Σελήνη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Κρόνο. Το νόημα αυτών των όψεων είναι ξεκάθαρο: δεν μπορεί ο έρωτας να μπει στο καλούπι των συμβάσεων όπως θα ήθελε ο Κρόνος, πρέπει να ακολουθήσουμε το σκοτεινό μονοπάτι των πόθων όπως ορίζει ο Πλούτωνας . Χωρίς κίνδυνο και σπάσιμο των ορίων έρωτας δεν υπάρχει…

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε σε άμεση επιρροή από τον Πλούτωνα. Οι Κριοί δείτε τι παίζει με κάποιον συνεργάτη σας, μπορεί να παίζει έρωτας. Οι Ζυγοί είστε λίγο κουρασμένοι, βρείτε το κέφι σας. Οι Καρκίνοι για πρώτη ίσως φορά στην ζωή σας αισθάνεστε δυνατοί και παίζετε παιχνίδια. Οι Αιγόκεροι είστε απέραντα γοητευτικοί και ερωτικοί. Για να πάρετε άμεσες απαντήσεις στα ερωτικά σας θέματα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε ονειρική διάθεση στον έρωτα. Οι Δίδυμοι θέλετε να κάνετε ένα δυναμικό παιχνίδι αισθήσεων. Οι  Τοξότες υποδέχεστε την αγάπη σας που μπορεί να ήταν και μακριά. Οι Παρθένοι αφήνεστε σε ονειρικές διαθέσεις με το ταίρι σας. Οι Ιχθείς είστε αθεράπευτα ρομαντικοί. Για να είστε πάντα κερδισμένοι στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί νιώθετε ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρετε αποφάσεις στο ερωτικό θέμα. Οι Υδροχόοι θέλετε να ξέρετε με βεβαιότητα τι προθέσεις έχει ο άνθρωπος που αγαπάτε. Οι Λέοντες αφήνεστε να σας πολιορκήσουν. Οι Ταύροι γεμίζετε από τρυφερότητα . Οι Σκορπιοί έχετε πολλά να σκεφτείτε και μπερδεμένη συναισθηματική κατάσταση
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.