Ερωτοσκόπιο 26-2-2017

Και να λοιπόν που ήρθε η στιγμή της εντυπωσιακής Έκλειψης του Ήλιου στους Ιχθείς κι όποιος την φοβηθεί χάνει το μεγάλο πανηγύρι! Μην φοβηθείτε τίποτα, κάθε Έκλειψη του Ήλιου είναι μια Νέα Σελήνη, άρα ένα νέο και δυνατό ξεκίνημα. Πολύ περισσότερο που η συγκεκριμένη έχει αφόρητα αισθαντικό χαρακτήρα και πολύ θετικά στοιχεία .

Η Ευχή που επιβλέπει

Το φαινόμενο της Έκλειψης του Ήλιου το οποίο κορυφώνεται σήμερα και θα διαρκέσει ως επίδραση περίπου ως τις 7 Αυγούστου έχει για επιβλέποντα αστέρα ένα μεγαλειώδες ουράνιο πλάσμα που ούτε λίγο ούτε πολύ λέγεται Η Ευχή! Μπορείτε να ευχηθείτε τα πάντα στον έρωτα σήμερα και να τα απολαύσετε. Συγκεντρωθείτε καλύτερα όχι σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μία κατάσταση αγάπης που θα γεμίσει την ψυχή σας με νόημα – και θα την ζήσετε αυτήν την πληρότητα άμεσα.

Ο συνοδός του ονείρου, ο συνοδός της λογικής

Η Σελήνη κατά τη στιγμή της συνόδου με τον Ήλιο που θα μας χαρίσει την Έκλειψη θα είναι σε σύνοδο και με τον Ποσειδώνα, που αντιπροσωπεύει το όνειρο, και με τον Ερμή που αντιπροσωπεύει την ερμηνεία . Η Ερμηνεία του Ονείρου – είναι το νόημα αυτής της Έκλειψης (η λέξη Ερμηνεία βγαίνει από τον Ερμή, βέβαια). Μπορείτε να ερμηνεύσετε, να φέρετε δηλαδή στο κατώφλι της λογικής και της πραγμάτωσης όλα τα βαθιά σας όνειρα! Τι καλύτερο για τον έρωτα!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ως παρορμητικά ζώδια θα έχετε με την Έκλειψη άμεσα αποτελέσματα. Οι Κριοί θα επιδιορθώσετε όλο το ερωτικό σας παρελθόν . Οι Ζυγοί θα ζήσετε έναν καρμικό έρωτα. Οι Καρκίνοι γίνεστε πολύ αποφασιστικοί. Οι Αιγόκεροι αποδέχεστε πόσο έχετε ανάγκη τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Για να πάρετε άμεσες απαντήσεις στα ερωτικά σας θέματα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε ατ τιμώμενα πρόσωπα της Έκλειψης. Οι Δίδυμοι έχετε πολύ θετικές εξελίξεις σε ζητήματα χρόνου που σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε περισσότερο με την αγάπη . Οι Τοξότες αν και κουρασμένοι ανακαλύπτετε πόσο σας αγαπάει ένας συνταρακτικός άνθρωπος. Οι Παρθένοι ζείτε μια αφύπνιση στον ερωτικό τομέα. Οι Ιχθείς αποκτάτε πρωτοβουλία κινήσεων στα ερωτικά σας. Για να είστε πάντα κερδισμένοι στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ως σταθερά ζώδια θα έχετε για καιρό μαζί σας την θετική δράση της Έκλειψης. Οι Υδροχόοι σταθεροποιείτε πολύ τις μόνιμες σχέσεις σας. Οι Λέοντες διαλέγετε με προσοχή τις κινήσεις σας για να μην πέσετε σε παγίδες. Οι Ταύροι αλλάζετε εντελώς συμπεριφορά, γίνεστε πολύ ελεύθεροι.  Οι Σκορπιοί αφήνετε εύκολα κάποια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια και προχωράτε παρακάτω.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.