Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-2-2017

Κριός – Ο Θάνατος

Μια κάρτα που σε βεβαιώνει ότι έχεις καλά καταλάβει: κάτι τελειώνει στις σχέσεις σου. το θέμα είναι σε τι φάση σε βρίσκει ο Θάνατος. Αν έχεις ήδη σχέση μάλλον έχει φτάσει στο όριό της, ή θα αλλάξει ή θα βουλιάξει! Αν είσαι σε κατάσταση μη δέσμευσης αυτή η περίοδος τελειώνει και ο έρωτας έρχεται να σε βρει.

Ταύρος – Το Αστέρι

Ίσως η θετικότερη κάρτα των Ταρώ . Το Αστέρι είναι η απόλυτη και συνδυασμένη επιτυχία στον έρωτα μιας και εκτός από έντονα και θετικά συναισθήματα φέρνει μαζί του σαν προίκα και πολύ τύχη σε όλα τα επίπεδα. Ο έρωτας θα έχει να σου δώσει μεγάλες χαρές σήμερα.

Δίδυμοι – Η Σελήνη (Ανάποδα)

Κάτι σε προβληματίζει στις σχέσεις σου. Επειδή είχες για μέρες ένα πολύ καλό σερί, μπορεί απλά και μόνο να φοβάσαι ότι πάνε υπερβολικά καλά τα πράγματα με τον άνθρωπο που αγαπάς. Χαλάρωσε, οι όμορφοι έρωτες δεν έχουν τίποτα το επίφοβο και με το να κρατάς θέση άμυνας απλά δεν χαίρεσαι όλο το δυναμικό.

Καρκίνος – Οι Ερωτευμένοι (Ανάποδα)

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες είχες την Σελήνη, που σημαίνει φόβους, και τώρα έρχονται οι Ερωτευμένοι, αλλά αντίστροφα. Άρα ι φόβοι συγκεκριμενοποιούνται. Φοβάσαι ότι η αγάπη σε εξαπατά, ότι δεν ξέρεις τα πάντα για το ταίρι σου. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση και θα δεις την αλήθεια, μην χτίζεις με το μυαλό σου προβλήματα .

Λέων – Η Δικαιοσύνη

Πολύ δυνατή και θετική κάρτα που σου φέρνει αρμονία και γαλήνη στις σχέσεις σου. Έχεις αυτό που λέμε το πάνω χέρι. Είναι πιθανό κάποια επιλογή σου που είχε ξεσηκώσει με τον σύντροφό σου διαφωνίες να έχει αποδειχτεί απόλυτα σωστή και είσαι σε θέση δυναμικής δικαίωσης.

Παρθένος  – Ο Κρεμασμένος

Θα χρειαστεί να υπερασπιστείς τον έρωτά σου ενώπιον θεού και ανθρώπων. Ενώ όλοι σου λένε ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν είναι ο σωστός εσύ οπωσδήποτε ξέρεις καλύτερα και μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου, δεν σου χρειάζονται άκοπες και ανέξοδες συμβουλές .

Ζυγός – Ο Ερημίτης

Πάι ο Ερημίτης! Σε πολιορκεί αυτή η κάρτα και κατά πρώτο θα πρέπει να δεις μήπως υπάρχει κάποιος Παρθένος στην ζωή σου που έχει να μοιραστεί πολλά μαζί σου – ο Ερημίτης είναι η κάρτα της Παρθένου. Από την άλλη μεριά φαίνεται ότι έχεις ανάγκη από μοναξιά για να τα βρεις με τον εαυτό σου, δεν είναι αναγκαστικά κακό.

Σκορπιός – Ο Κόσμος

Καταπληκτική Κάρτα που φέρνει στον έρωτα πληρότητα, σιγουριά, αρμονία και υλική ευτυχία . Αν δεν έχεις ήδη σχέση σε περιμένει μια πανέμορφη νέα αρχή, που θα εξυψώσει την συνολική σου κατάσταση και θα σου επιτρέψει να δεις με πολύ μεγάλη αισιοδοξία την ζωή.

Τοξότης – Το Άρμα (Ανάποδα)

Εχθές σου είχε βγει ο Τροχός της Τύχης, κάρτα που σημαίνει αλλαγές. Σήμερα το Άρμα ανάποδα σημαίνει ότι αυτές τις αλλαγές τις φοβάσαι. Φοβάσαι να αφήσεις τον εαυτό σου, να χάσεις τον έλεγχο, να παρασυρθείς. Μα, ο έρωτας αυτόν τον ρόλο παίζει, πρέπει να παρασυρθείς για να λυτρωθεί το πεπρωμένο σου.

Αιγόκερως – Ο Τρελός

Και να που είσαι σε απόλυτη ετοιμότητα να υποδεχτείς ένα ολόφρεσκο φλερτ που θα σε συναρπάσει. Μια νέα γνωριμία είναι στον δρόμο σου, ένας λαχταριστός και πολλά υποσχόμενος πειρασμός. Όμως να έχεις στο δισάκι σου τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, μην χάσεις τελείως το μυαλό σου.

Υδροχόος – Η Δύναμη (Ανάποδα)

Δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, δεν νιώθεις την δύναμη να χτίσεις την σχέση σου, είσαι σε φάση που σκορπίζεσαι από δω κι από κει. Είτε η καθημερινότητα σε κουράζει, είτε δεν ξέρεις ακριβώς πώς να προσεγγίσεις τον έρωτα, πάντως χρειάζεσαι ξεκούραση και ανασύνταξη.

Ιχθείς – Η Αυτοκράτειρα

Πολύ όμορφη, δυναμική και χαριτωμένη κάρτα με θηλυκή δύναμη. Αυξάνει κάθε είδους γονιμότητα, φέρνει θετικές εξελίξεις, ενώσεις, παραγωγικές σχέσεις, με την έννοια ότι προχωράνε πολύ τα πράγματα και σε ψυχικό και σε υλικό επίπεδο μέσα από τον έρωτα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.