Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός

Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή . Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο ραντεβού για επανασύνδεση . Θα σκεφτείς καλά τα βήματά σου και αν θέλεις να έχεις επιτυχία, αν πράγματι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο κάνε κίνηση λίγο αργότερα.

Ταύρος

Το βρεθείς πάλι με έναν άνθρωπο από το παρελθόν δεν είναι μέσα στην αντζέντα της σημερινής ημέρας. Αν θα το προσπαθήσεις η Έκλειψη θα σου φέρει μπροστά σου αποκαλυπτικά όλα τα λάθη που σας έφεραν στον χωρισμό. Είναι καλύτερο να κάνεις λίγη υπομονή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να είναι σε σύνοδο με την υπέροχη Έκλειψη στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις μια κίνηση η οποία θα σε ενώσει πάλι με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο θα πρέπει να έχεις αμέριστη ειλικρίνεια και να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, για να μην διαιωνίσεις λάθη που θα σε κουράσουν αν τα επαναλάβεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα επιβάλλει τις θελήσεις τις στον Ήλιο με την Έκλειψη κι εσύ μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, αν αυτό είναι που χρειάζεσαι. Σκέψου όμως, το χρειάζεσαι όντως αυτό το βήμα; Μήπως πρέπει να πεις ένα αντίο και να πας παρακάτω που σε περιμένουν μεγάλες συγκινήσεις;

Λέων

Καθώς ο Ήλιος θα αφεθεί εντελώς απροστάτευτος σήμερα στα χέρια της Σελήνης στους Ιχθείς, έτσι κι εσύ μπορείς να ραγίσεις καρδιές με μια εξομολόγηση που δεν θα αφήνει περιθώρια για όχι. Αν λοιπόν θες να γυρίσεις σε έναν άνθρωπο, δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί, αλλά αυτή η επιστροφή θα έχει σοβαρό τίμημα στον εγωισμό σου.

Παρθένος

Η σύνοδος του Ερμή με την Έκλειψη στον χώρο των σχέσεών σου, τους Ιχθείς, σου δίνει απόλυτα την δυνατότητα μιας επανασύνδεσης. Είναι όμως ένα σοβαρό ζητούμενο μια τέτοια επανασύνδεση να μην σημαίνει απλά επιστροφή σε προηγούμενα μοτίβα, γιατί αυτό δεν θα το αντέξεις. Επιχείρησε να βάλεις όρους σε όποιον θες πάλι κοντά σου.

Ζυγός

Η δυναμική της Έκλειψης μάλλον σε απομακρύνει θαρρετά από ανθρώπους που σε πλήγωσαν παρά σε φέρνει στην ανάγκη τους. Μια επανασύνδεση δεν είναι αυτό που σου προτείνει ο ουράνιος θόλος. Πρέπει να αφήσεις ίσως αυτήν την ημέρα να σου αποκαλύψει το πραγματικό σου ερωτικό μονοπάτι .

Σκορπιός

Η σημαντική Έκλειψη μπορεί κάλλιστα να σου κάνει δώρο σήμερα μια απρόσμενη συνάντηση με ένα άτομο που λατρεύεις και να αρχίσετε να γράφετε πάλι από την αρχή το παραμύθι του έρωτά σας. Αν έχεις σήμερα ένα ραντεβού ή μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα πρώην ταίρι, η ιστορία σας θα κρατήσει καιρό.

Τοξότης

Η συνταρακτική Έκλειψη σε τετράγωνο με τον Τοξότη θα αποκαλύψει πολλά και θα γίνει το θεμέλιο εξελίξεων.  Είσαι σε ένα κατώφλι σημαντικό. Βάλε προτεραιότητες και αν αυτό που θες είναι μια επανένωση δούλεψε για αυτήν, μην δρας παρορμητικά, κάνε  συντονισμένη πολιορκία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα σου κάνει δώρο με την Έκλειψη μια σημαντική αφύπνιση. Και θα ανακαλύψεις πολύ πιθανόν ότι ενώ τόσο καιρό έχεις εστιασμένη την προσοχή σου σε μια σχέση που έχει τελειώσει, κάτι νέο γεννιέται, κάποιος συναρπαστικός άνθρωπος θέλει να μπει στην ζωή σου. Για δώσε μια ευκαιρία και αν δεν σου κάνει, το σκέφτεσαι πάλι για επανασύνδεση.

Υδροχόος

Ο 2ος Οίκος σου που αντιπροσωπεύει τις μόνιμες σχέσεις φιλοξενεί την μεγαλειώδη Έκλειψη. Έχεις απέραντα την δυνατότητα να εργαστείς για μια επανασύνδεση. Όταν λέμε να εργαστείς εννοούμε κανονική δουλειά, με πρόγραμμα, σοβαρότητα, στόχους. Αν θέλεις πολύ να είσαι με έναν άνθρωπο ξανά μπορείς να τα καταφέρεις μέσα από ωριμότητα .

Ιχθείς

Είσαι το ζώδιο που φιλοξενεί την Έκλειψη και μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά ό,τι θέλεις στον έρωτα. Αλλά θα πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις. Μια επανένωση είναι απολύτως εφικτή σήμερα, αλλά αργότερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι κακώς έχασες χρόνο αντί να δεις μπροστά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.