Ερωτοσκόπιο 23-2-2017

Μας έρχεται να πούμε στην Σελήνη «άντε κουκλίτσα μας» αλλά δεν το κάνουμε για να μην θυμώσει κι άλλο. Ενώ θα παραμένει στον Αιγόκερω θα μας φιλέψει ένα διπλό τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό, που μπορούσε και να λείπει.
Ευτυχώς, μα ευτυχώς λέμε, από νωρίς τα ξημερώματα μέχρι τις 19:17το απόγευμα θα είναι Κενή Πορείας και μετά περνάει στον Υδροχόο.
Για να κάνουμε χαρούλες που θα είναι σχεδόν όλη την ημέρα Κενή Πορείας, καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη είναι η επίδρασή της.

Από το βράδυ και μετά τα σπουδαία

Το γεγονός ότι η Σελήνη που για να λέμε την αλήθεια μας ταλαιπώρησε πολύ θα είναι μέχρι το απόγευμα Κενή Πορείας κάνει την ημέρα μη κατάλληλη για ένα πρώτο ραντεβού, ένα δεύτερο, ένα τελευταίο, γενικά το θέμα ραντεβού και επικοινωνία με τους άλλους δυσκολεύει πολύ.

Στο θέμα του έρωτα τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα, απλά δεν κάνει να θέσουμε μια σημαντική συνάντηση στις κενές αυτές ώρες.

 Αλλά να τα βρούμε με τον εαυτό μας, να αναζητήσουμε την αλήθεια των συναισθημάτων μας και να ετοιμαστούμε για ένα όμορφο βραδάκι, με το φεγγάρι στον Υδροχόο να διαχέει – επιτέλους – καλές ενέργειες, ναι, το μπορούμε.

Σχέσεις με προοπτική

Μια πολύ όμορφη επίδραση έρχεται από τον Ερμή στον Υδροχόο που συναντάει με άκρως θετικό τρόπο τον Κρόνο από τον Τοξότη. εδώ είναι που εδράζεται η καλή ενέργεια της ημέρας και αυτή είναι που ψάχνουμε.

Το εξάγωνο αυτό φέρνει ταυτόχρονα έξυπνο φλερτ και προοπτικές μόνιμης σχέσεις. Ενώνει τα αντίθετα, φέρνει κοντά ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και εξωτικές κουλτούρες και όλα μπερδεύονται γλυκά, αλλά με αίσθηση νομιμότητας που την κομίζει ο Κρόνος .

Καταπληκτική επιρροή για τα συνήθως – υποτιθέμενα – αταίριαστα ζευγάρια, αυτά με διαφορά ηλικίας, αλλά και αυτά που κανονικά δεν επιτρέπεται για κοινωνικούς λόγους να είναι μαζί π.χ. φοιτητές με τους καθηγητές τους. Εντάξει, είναι το πολιτικώς ορθόν έναν θέμα, αλλά και χωρίς τους απαγορευμένους έρωτες τι θα γίνουμε…

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αφήστε την ημέρα να περάσει, ανασυγκροτώντας τις δυνάμεις σας που τις έκανε η Σελήνη λίγο φύλλο και φτερό.

Οι Κριοί αφήστε την ημέρα να σας δείξει τις προθέσεις της και μετά βλέπετε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε με ένα πρόσωπο που σας πλήγωσε.

 Οι Ζυγοί είστε κουρασμένοι, αλλά κατά κάποιο τρόπο παίρνετε αποδείξεις αγάπης. Οι Καρκίνοι θέλετε επειγόντως rehab, τα έχετε δει όλα και φοβόσαστε και τον ίσκιο σας.

Οι Αιγόκεροι επανέρχεστε σιγά – σιγά σε μια πιο ήρεμη ψυχική κατάσταση και μια τρυφερότητα αρχίζει να ντύνει τις σχέσεις σας.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ευνοείστε πολύ από την θετική προσέγγιση του Κρόνου με τον Ερμή.

Οι Δίδυμοι μπορεί να έχετε μια σχέση που για καιρό σας φαινόταν απαγορευμένη.

Οι Τοξότες θέλετε πια την σιγουριά και την μονιμότητα στον έρωτα.

Οι Παρθένοι διαλέγετε όμορφες και τρυφερές κινήσεις για να δείξετε την αγάπη σας.

Οι Ιχθείς ξεκαθαρίζετε την σχέση σας με σοβαρότητα.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί επίσης ευνοείστε από τον Ερμή.

Οι Υδροχόοι κοιτάτε προς το παρελθόν σας και ξεκαθαρίζετε παρεξηγήσεις .

Οι Λέοντες αντιμετωπίζετε ένα έντονο και ενδιαφέρον φλερτ.

Οι Ταύροι είστε γεμάτοι τρυφερότητα.

Οι Σκορπιοί λάμπετε με καινούριες εμπειρίες που μοιράζεστε με το ταίρι σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.