Αστρολογικό Δελτίο  Μαρτίου 2017

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ και θα τον καλωσορίσουμε, ακόμα κι αν έχει κάπως δύσκολα χαρακτηριστικά . Η Πανσέληνος στις 12 του μήνα στις 22 μοίρες της Παρθένου θα μας απελευθερώσει από πολλά καρμικά προβλήματα, ενώ η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα στον Κριό θα σηματοδοτήσει απόλυτα μια νέα αρχή για όλα τα ζώδια . Όμως οι προκλήσεις δεν θα λείψουν αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να έχουμε τον νου μας.

02.03.2017 h.02:43: Ήλιος Σύνοδος Ποσειδών
πολύ θετική η ολοκλήρωση της συνόδου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα στον καρμικό χώρο των Ιχθύων. Ο μεταβλητός σταυρός – Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς – ζουν μια ξαφνική αφύπνιση δυνάμεων και διαισθήσεων. Δημιουργική όψη που βοηθάει κυρίως τους καλλιτέχνες, αλλά και όσους αντιμετωπίζουν την ζωή και τον έρωτα σαν έργο τέχνης.

03.03.2017 h.01:15: Δίας Αντίθεση Ουρανός

Μια πολύ επικίνδυνη όψη, που ήδη πριν να ολοκληρωθεί «μίλησε» και έφερε σωρεία ατυχημάτων. Ο Δίας είναι ανάδρομος και δεν αποκλείεται να έχουμε και ατυχήματα στις σχέσεις, ειδικά σε περιπτώσεις επανασυνδέσεων που δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε. Ζουν μια αντίφαση ανάμεσα στην καθημερινότητα και τις ανάγκες τους οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

04.03.2017 h.11:09: Ερμής Σύνοδος Ποσειδών

Εξαιρετική όψη που ανεβάζει στο κατώφλι της συνειδητότητας όλες μας τις ονειρικές διαθέσεις και επιθυμίες. Ο έρωτας και το φλερτ ευνοούνται πολύ από την αγαστή συνεργασία Ερμή και Ποσειδώνα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι, με πολύ έντονες τις πιθανότητες για μια συνάντηση με τον έρωτα της ζωής τους οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς.

05.03.2017 h.20:45: Άρης Τρίγωνο Κρόνος

Επιτέλους, πραγματικά καλά νέα. Ο Άρης τα βρίσκει με τον Κρόνο και έχουμε ένα πολύ θετικό παράθυρο για νέα ξεκινήματα, νέες περιπέτειες, αναζητήσεις, ταξίδια, έρευνες. Θετική επίδραση σε Κριούς, ειδικά αν ταξιδεύουν, Τοξότες, πάλι σε σχέση με ένα ταξίδι, Λέοντες σε θέματα κοινωνικής ζωής.

07.03.2017 h.00:28: Ήλιος Σύνοδος Ερμής

Μια δυνατή και όμορφη σύνοδος, που έχουμε μάθει να ζούμε μαζί της αφού συμβαίνει τακτικά κάθε έτος. Ο Ερμής και ο Ήλιος συμμαχούν για να φωτίσουν το παρελθόν μας συλλογικά και προσωπικά. Αυτό είναι πολύ θετικό, μιας και από ό,τι καταλαβαίνετε από τις ειδήσεις το παρελθόν ξυπνάει με πολεμόχαρες διαθέσεις και χρειαζόμαστε και την φλόγα του Ήλιου και την κριτική ανάλυση στου Ερμή για να το αντιμετωπίσουμε. Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Ιχθείς και οι Παρθένοι αισθάνονται ότι κάτι πολύ όμορφο έρχεται να τους συναντήσει λόγω της αυξημένης τους διορατικότητας.

08.03.2017 h.05:24: Ερμής Εξάγωνο Πλούτων

Επίσης εξαιρετική όψη, η οποία ευνοεί πολύ το οικονομικό και εργασιακό επίπεδο, τις φιλοδοξίες, την κίνηση κεφαλαίων, αλλά και τους βαθείς πόθους της λίμπιντο . Πολύ ευνοημένοι οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, οι Δίδυμοι.

09.03.2017 h.08:32: Ήλιος Εξάγωνο Πλούτων

Συνεχίζονται τα καλά νέα, και τα χρειαζόμαστε. Ο Ήλιος από τους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βάζει το όνειρο στην υπηρεσία της καθημερινότητας και μας κάνει πολύ πρωτότυπους και δημιουργικούς στο να βρίσκουμε νέες λύσεις εκεί που όλα φαίνονται γκρίζα, αν όχι μαύρα. Εξαιρετικές συμπτώσεις θα βοηθήσουν αναπάντεχα Αιγόκερους, Λέοντες, Ιχθείς, Σκορπιούς.

10.03.2017 h.00:33: Άρης Είσοδος Ταύρος

Ο μέγας Άρης αφήνει τον χώρο κυριαρχίας του στον Κριό και εισέρχεται στον γήινο Ταύρο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία μας και τις σχέσεις μας – αυτές που έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Σε αυτούς τους τομείς θα υπάρχει μεν αύξηση της ενεργητικότητας, θα υπάρχουν όμως και νεύρα . Πολύ ωφελημένοι οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

12.03.2017 h.12:09: Ερμής Τετράγωνο Κρόνος

Θα ήταν δύσκολη όψη, αλλά ευτυχώς ο Ερμής είναι σε αναιρετική μοίρα των Ιχθύων και οι επιπτώσεις της θα είναι μειωμένες. Ωστόσο οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ας προσέξουν και τα εργασιακά τους θέματα γιατί μπορεί να τους φέρουν νομικά προβλήματα, και τον τρόπο που εκφράζονται γενικά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις .

13.03.2017 h.21:07: Ερμής Είσοδος Κριός

Ο αγαπημένος Ερμής φέρνει πνευματική άνοιξη με την είσοδό του στον Κριό, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού και όλα αρχίζουν από την αρχή. Κάθε είδους ξεκίνημα, είτε στον έρωτα είτε σε εργασιακά θέματα δέχεται την ευνοϊκή ματιά του Ερμή. Έξυπνη και διορατική προσέγγιση σε θέματα εργασίας, φλερτ και δημιουργικότητας για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους.

17.03.2017 h.21:47: Ήλιος Τετράγωνο Κρόνος

Μια δύσκολη όψη που θα μας κάνει να έχουμε προβλήματα σε ταξίδια κατά κύριο λόγο. Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι, οι Ιχθείς αλλά και οι Αιγόκεροι, καλό είναι να αποφύγουν ναυτικά ταξίδια αλλά και κάθε υπόθεση νομικού τύπου που σχετίζεται με νερό.

18.03.2017 h.12:26: Ερμής Σύνοδος Αφροδίτη

Εκρηκτικά ερωτική όψη που ευνοεί τον κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά φέρνει και δημιουργικές, έξυπνες εργασιακές ιδέες σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Διδύμους και Παρθένους.

20.03.2017 h.10:28: Ήλιος Είσοδος Κριός

Η ζωή αρχίζει από την αρχή. Αυτό και τίποτα λιγότερο δεν σηματοδοτεί το πέρασμα του Ήλιου, του αφεντικού του κόσμου μας, στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού. Οι κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι δέχονται την ευεργεσία του Ήλιου και παίρνουν την ζωή από την αισιόδοξη πλευρά.

24.03.2017 h.00:44: Ερμής Τετράγωνο Πλούτων
24.03.2017 h.12:45: Ερμής Αντίθεση Δίας

Δύο δύσκολες όψεις του Ερμή την ίδια μέρα που θα βλάψουν αν δεν προσέξουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επανασύνδεσης, που δεν έχουν καθόλου εύνοια. Αφήστε κάθε ραντεβού που προσπαθεί να σας φέρει κοντά σε παλιό σας σύντροφο, ειδικά αν είστε Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως, Τοξότης, Σκορπιός, Παρθένος, Δίδυμος .

25.03.2017 h.10:17: Ήλιος Σύνοδος Αφροδίτη

Πολύ θετική όψη που έχει την λάμψη του Ήλιου και την χάρη της Αφροδίτης. Ξεκινάνε νέοι και νέες συνεργασίες για Λέοντες, Κριούς, Ζυγούς και ταύρους κυρίως.

26.03.2017 h.15:05: Ερμής Σύνοδος Ουρανός

Θετική όψη που φέρνει έκρηξη νέων τεχνολογιών και καλά νέα στο φλερτ των Κριών, των Διδύμων, των Παρθένων και των Υδροχόων.

27.03.2017 h.16:44: Άρης Εξάγωνο Ποσειδών

Εξευμενισμός του Άρη από τον Ταύρο μέσω του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Ακραία θετική όψη δημιουργίας και έκφρασης, αλλά κακή επιρροή για την σύναψη οποιουδήποτε συμβολαίου ειδικά για ακίνητη περιουσία. Πολύ θετικά μηνύματα και καλή αίσθηση ρεαλιστικών φιλοδοξιών για Ιχθείς, Κριούς, Διδύμους και Παρθένους.

29.03.2017 h.18:16: Ερμής Τρίγωνο Κρόνος

Πολύ καλά νέα για Διδύμους, Παρθένους, Κριούς, Τοξότες και Αιγόκερους, αλλά και όλο τον ζωδιακό. Ανοίγονται δρόμοι με το εξωτερικό, έχει εύνοια η έρευνα, το ταξίδι, η περιπέτεια, η φιλοσοφική αναζήτηση και το να βρεθούμε με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες.

30.03.2017 h.18:18: Δίας Τετράγωνο Πλούτων

Εξαιρετικά δύσκολη επιρροή στις σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά θέματα Τοξοτών, Ζυγών, Αιγόκερων και Σκορπιών. Προσοχή σε λάθη του παρελθόντος, μπορεί να σας στοιχίσουν σε χρόνο, χρήμα και απογοήτευση .

31.03.2017 h.17:30: Ερμής Είσοδος Ταύρος

Ο Ερμής εισέρχεται στον γήινο ταύρο, αποκαθιστώντας την ισορροπία με τις καυτές επιρροές που δίνει εδώ ο Άρης. Η λογική επανέρχεται στις μόνιμες σχέσεις και σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ειδικά για Ταύρους, Υδροχόους, Λέοντες και Σκορπιούς.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.