Η Έκλειψη που θα κλείσει τον ερωτικό κύκλο του 2009!

Η Έκλειψη που θα κλείσει τον ερωτικό κύκλο του 2009!

Τι έκανες τον Φεβρουάριο του 2009 στον ερωτικό τομέα; Με ποιον ήσουν, ποιος απασχολούσε το μυαλό σου; Πώς είχαν διαμορφωθεί οι σχέσεις σου; Θυμάσαι; Αν όχι, θα σου το θυμίσει η εκπληκτική Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου, στην 22η μοίρα του Λέοντα. Πρόκειται για μια Έκλειψη – καρμπόν με αυτήν που έγινε στις 9 Φεβρουαρίου του 2009 στην 20η μοίρα του Λέοντα. Και με αυτήν την Έκλειψη κλείνει ένας κύκλος για να αρχίσει ένας εντελώς νέος στην ερωτική ζωή όλων των ζωδίων.

Ο άξονας Υδροχόου – Λέοντα

Ο Λέων είναι ο κυβερνήτης του 5ου Οίκου και ο Υδροχόος του 11ου. Ο 5ος Οίκος είναι πολύ περίπλοκος και έχει άμεση σχέση με τον ερωτικό τομέα. Κυβερνάει την κοινωνικότητα σε ένα εξωτερικό επίπεδο, αλλά εσωτερικά δίνει την τάση μας να αφοσιωθούμε στον έρωτα όχι απλά για να φλερτάρουμε, αλλά γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε την ιδέα της συνέχισής μας μέσα από ένα παιδί.

Ο Υδροχόος από την άλλη που είναι στον αντίποδα του Λέοντα είναι το ζώδιο των ανοιχτών κοινωνικών κύκλων, των οραμάτων, των σχέσεων με το εξωτερικό, με την καινοτομία και τον πειραματισμό. Καθώς ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός, είναι στον Κριό και σε μια μάλλον δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυτή η Έκλειψη στον φιλικό του Κριού Λέοντα τον ενεργοποιεί και τον κάνει να μας δίνει απότομες και καρμικές αποφάσεις .

Τίτλοι τέλους

Σχέσεις που γύρω στο 2009 μας είχαν ταλαιπωρήσει θα επανέλθουν στο προσκήνιο της ψυχής μας. Αν υπήρχε ένα παράπονο, μια νοσταλγία, αν έχει υπάρξει ένας δύσκολος χωρισμός που μας άφησε τραύμα και σημάδια έχει έρθει η στιγμή της λύτρωσης και της γιατρειάς. Δεν αποκλείεται καθόλου άνθρωποι που για καιρό έχουν χαθεί μεταξύ τους να ξαναβρεθούν, να πέσουν κυριολεκτικά ο ένας επάνω στον άλλον, ακόμα κι αν μένουν πια σε άλλη χώρα ο καθένας. Αυτή η επαναληπτική συνάντηση θα είναι το βάλσαμο που θα αποδείξει ότι πρέπει να ρίξουμε και μέσα μας τίτλους τέλους, να προχωρήσουμε παρακάτω, να βρούμε τον αληθινό σύντροφο της ζωής μας.

Δεν μπορώ να σε ξεχάσω

Από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται καθόλου, κάτω από την επίδραση της Έκλειψης, να πάρουμε το θάρρος και να δηλώσουμε ξεκάθαρα σε κάποιον – ειδικά σε κάποιον με τον οποίο είχαμε σχέση εκείνη την περίοδο του 2009 – ότι δεν μπορεί να μας φύγει από το μυαλό. Αν έχουμε για καιρό κρύψει συναισθήματα, τα έχουμε καταπνίξει, η Έκλειψη θα τα ανασύρει από την ψυχή μας με σφοδρότητα.

Ετοιμαστείτε για το φαινόμενο

Έχουμε κάτι παραπάνω από έναν μήνα για να συναντηθούμε με την Έκλειψη. Επειδή θα είναι σφοδρό φαινόμενο, καλό είναι να μην μας πιάσει ψυχικά απροετοίμαστους και πνευματικά αδιάβαστους. Ανασύρετε τις μνήμες σας, τακτοποιήστε τον συναισθηματικό σας κόσμο, βεβαιωθείτε για τους δεσμούς που έχετε με τους τωρινούς σας συντρόφους, ώστε να μην σας αποσταθεροποιήσει μια συνάντηση με έναν πρώην . Αν είστε μόνοι, αφεθείτε στην πιθανότητα μιας επιστροφής, αλλά όχι με τρόπο που να σας κλονίσει αν κάτι δεν πάει καλά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.