Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2017

Κριός – Η Εγκράτεια

Έχουμε για σήμερα μια Κάρτα που μας λέει ότι ο αυθορμητισμός και η αθωότητα θα δώσουν την θέση τους στην ωριμότητα . Θα ζυγίσεις καλά σήμερα το συμφέρον σου στις σχέσεις και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Ασχολήσου μόνον με όσους αξίζουν την αγάπη σου.

Ταύρος – Ο Θάνατος

Εχθές ο Θάνατος είχε έρθει ανάποδα, δηλαδή σε κρυφό επίπεδο. Σήμερα φανερώνεται η ίδια Κάρτα ορθά, κάτι που σημαίνει ότι ωριμάζουν οι συνθήκες να τελειώνεις με μια σχέση που έχει φθαρεί ή με ένα φλερτ που τελικά αποδεικνύεται ατελέσφορο, είναι χωρίς σκοπό.

Δίδυμοι – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα)

Νιώθεις μια βαθιά ανάγκη να επικοινωνήσεις με την εσωτερική σου δύναμη . Δεν έχεις πολύ διάθεση για φλερτ και για κοινωνικότητα. Η Αρχιέρεια ανάποδα είναι μια ένδειξη ότι μπορεί κάποιο άτομο, γυναίκα το πιθανότερο, να σε επηρεάζει πάνω από το πρέπον στον τομέα των σχέσεών σου.

Καρκίνος – Ο Διάβολος (Ανάποδα)

Κρύβεις ακόμα κι από τον ίδιο σου τον εαυτό την διάθεσή σου να φλερτάρεις, να χαρείς την κάθε στιγμή χωρίς σκοπό, να παίξεις με τα όρια. Αν δεν εξωτερικεύσεις αυτήν την ανάγκη θα αντιμετωπίσεις πολλές δυσαρμονίες. Αφέσου στην χαρά του ερωτικού παιχνιδιού, κόψε τους δεσμούς σου με τον φόβο.

Λέων – Η Αυτοκράτειρα (Ανάποδα)

Όλη η δύναμη που σε συνέχει μένει σήμερα ανεκμετάλλευτη. Και ενώ θα μπορούσες να τροφοδοτήσεις την σχέση σου ή το φλερτ σου με ζωογόνο δύναμη, διαλέγεις να κάνεις οικονομία δυνάμεων από φόβο ότι θα σε εκμεταλλευτούν.

Παρθένος – Η Κρίση

Κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί στην σχέση σου. Υπάρχει μια ρωγμή που αργά ή γρήγορα μέσα στην ημέρα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ειλικρίνεια . Νιώθεις έτοιμος/η να αντισταθείς σε μια νοσηρή εξάρτηση, θέλεις καθαρότητα και συνέπεια συναισθημάτων.

Ζυγός – Το Άρμα (Ανάποδα)

Όπως γενικά όλον αυτόν τον καιρό, η συναισθηματική σου κατάσταση και σήμερα δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Αισθάνεσαι ότι χάνεις τον έλεγχο στις σχέσεις σου αλλά και στην ψυχή σου. Δεν βρίσκεις τον δρόμο για την καρδιά ούτε αυτών που αγαπάς, αλλά ούτε και προς τις πραγματικές σου ανάγκες.

Σκορπιός – Ο Μάγος

Μια Κάρτα που δηλώνει γοητεία και ευκολία να προσεγγίσεις όποιον θέλεις. Τα λόγια σου, τα βλέμματά σου, όλη η υπόστασή σου σήμερα επιταχύνουν την διαδικασία παγίδευσης στην γοητεία σου όποιου εσύ θελήσεις. Υπέροχη κάρτα για να έχεις επιτυχία στο φλερτ.

Τοξότης – Ο Ερημίτης (Ανάποδα)

Ενώ εξωτερικά δείχνεις απαθής και θέλεις να δώσεις την εντύπωση ότι τίποτα δεν σε κάνει να στεναχωριέσαι, βαθιά μέσα σου βιώνεις μια μέρα που ακόμα και ο έρωτας θα σου φαίνεται μάταιος. Προσπάθησε να πολεμήσεις την τάση σου να κρύβεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

Αιγόκερως – Η Σελήνη (Ανάποδα)

Μια γυναίκα που δεν την υπολογίζεις ως αντίπαλο ή ως χειριστικό άτομο έχει ριζώσει στην ζωή σου και την μολύνει με δύσκολα συναισθήματα ή και ενέργειες. Από την άλλη έχεις μια τάση να χειριστείς τους άλλους, αλλά με τρόπους πάρα πολύ κρυφούς.

Υδροχόος – Ο Αυτοκράτορας (Ανάποδα)

Το πεδίο της σχέσης σου περνάει κρίση και ενώ υπάρχει η δυνατότητα να διορθώσει με την λογική τα πράγματα, το αποφεύγεις. Όμως ο Αυτοκράτορας δεν κάνει να είναι ανάποδα, να είναι φυλακισμένος, γιατί θυμώνει. Γίνε πιο ειλικρινής στην σχέση σου και στον εαυτό σου.

Ιχθείς – Το Αστέρι

Τεράστια εύνοια σε περιμένει σήμερα στον ερωτικό τομέα. Είσαι γεμάτος/η αισιοδοξία και θέλεις να ζήσεις στιγμές πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος/η και σήμερα φλερτάρεις, ο άνθρωπος που θα βρεθεί στον δρόμο σου μπορεί να είναι η αδελφή ψυχή σου.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.