Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-2-2017

Ο αφάνταστα δοτικός Δία σήμερα από τον Ζυγό ολοκληρώνει την όψη τετραγώνου με τον Ερμή από τον Αιγόκερω. Κανονικά οι όψεις τετραγώνου μας κινητοποιούν ότι κάτι θα συμβεί παράξενο, κάτι θα έρθει ενάντιο. Εδώ ο μέγας Δίας επιμένει ότι δεν πρέπει να πάμε στον έρωτα με την λογική αλλά με το συναίσθημα . Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό!

Κριός

Το τετράγωνο Δία – Ερμή θα σου βάλει το δίλλημα αν θα πας να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου ή αν θα ακούσεις την καρδιά σου που σου ψιθυρίζει ένα σαγηνευτικό τραγούδι. Άκουσε τη, θα βγεις κερδισμένος/η. και θα μπορέσεις να έχεις την επανασύνδεση που θέλεις, ειδικά με Ζυγό ή Τοξότη.

Ταύρος

Η Αφροδίτη και σήμερα σε ευνοεί, αν και ο κρυφός σου κυβερνήτης, ο Δίας, σου λέει να ασχοληθείς μόνον με τις σχέσεις εκείνες που θα σε πάνε στην ουσία του σκοπού σου. Προσοχή σε ταξίδια, μπορεί να φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα αν ο στόχος σου είναι η επανασύνδεση.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να δονείται στον χώρο της λίμπιντο και σήμερα, καλό είναι να μην κάνεις μια εντυπωσιακή κίνηση επανένωσης, δεν θα νιώθεις σιγουριά για τα βήματά σου. ειδικά με Ζυγό και Τοξότη, ξέχνα το, ανέβαλέ το, άστο!

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό έχει μεν αντίθεση με τον Δία από τον Ζυγό, είναι όμως σε σχέση τριγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία μιας επανασύνδεσης, ειδικά με Αιγόκερω και Τοξότη.

Λέων

Ο Ήλιος ξεκινάει το εξάγωνό του με τον Ουρανό, γεγονός που μάλλον σε στέλνει σε νέες περιπέτειες και νέους έρωτες . Αν όμως έχεις στον νου σου μια επανασύνδεση με Υδροχόο, Κριό, όλα φωνάζουν πως πρέπει να το τολμήσεις. Το ίδιο καλοί είναι οι οιωνοί για να τα βρεις πάλι με έναν Καρκίνο.

Παρθένος

Με τον Ερμή να αντιτίθεται σθεναρά στον Δία από τον Ζυγό, είναι λίγο δύσκολο σήμερα το ερωτικό πεδίο, ειδικά για επανασύνδεση. Αν ωστόσο έχεις τα μάτια σου στραμμένα σε έναν Αιγόκερω, έναν Σκορπιό, Καρκίνο ή Ιχθύ, κάτι μπορεί να γίνει.

Ζυγός

Ο Δίας από το ζώδιό σου κάνει άγριο παιχνίδι με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και σου μειώνει πολύ την δημοφιλία. Όχι, καλό είναι σήμερα να μείνεις να σκεφτείς τι θέλεις και τι χρειάζεσαι και να αφήσεις μια σημαντική απόφαση και συνάντηση για αργότερα.

Σκορπιός

Η γενική δυσκολία που υπάρχει σου μειώνει κι εσένα τις δυνατότητες για μια επιτυχημένη επανασύνδεση. Αν όμως έχεις αποφασίσει ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς έναν άνθρωπο και αυτός τυχαίνει να είναι Σκορπιός σαν εσένα, Ιχθύς ή Καρκίνος, έχετε την δυνατότητα να τα ξαναβρείτε.

Τοξότης

Παρά την δυσκολία Ερμή/Δία εσύ έχεις ένα κρυφό χαρτί που είναι η καλή επικοινωνία της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από το ζώδιό σου. και μπορείς να πείσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ότι μόνον στην αγκαλιά σου θα βρει το νόημα της ζωής!

Αιγόκερως

Είναι μια μέρα με πάρα πολλές αμφιβολίες και δυσκολίες, αλλά και η δράση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου και η δράση του Κρόνου από τον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να έχεις μια επανένωση με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι Τοξότης, Καρκίνος ή Ιχθύς, αλλά και Σκορπιός.

Υδροχόος

Η καλή σχέση του ήλιου από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό από τον Κριό ανοίγει άνετους δρόμους τόσο για επανασύνδεση όσο και για φλερτ, εσύ διαλέγεις. Μπορείς να τα συνδυάσεις, αν φλερτάρεις τον άνθρωπο που και παλιά είχατε σχέση.

Ιχθείς

Είναι μια γενικά δύσκολη ημέρα, αλλά δεν αποκλείει, ειδικά για σένα Ιχθύ, μια επανασύνδεση, αφού σε βοηθάει η Σελήνη στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων. Με καθαρό μυαλό και μεγάλη ειλικρίνεια προσέγγισε πάλι όποιον σε καίει, ειδικά αν είναι Κριός, Τοξότης ή Λέων.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.