Ερωτοσκόπιο 2-2-2017

Τι συμβαίνει στον έρωτα όταν ο Δίας κοντράρει τον Ερμή, που κοντράρει με την σειρά του τον Ουρανό; Η κακή ανάγνωση είναι ότι όλα γίνονται δύσκολα και οι σχέσεις τραβάνε ζόρια. Η θετική ανάγνωση είναι ότι το παιχνίδι του έρωτα σοβαρεύει και αποκαλύπτει την καρμική του ταυτότητα . Διαλέγετε και παίρνετε, πάντα η επιλογή είναι δική μας.

Στην αγκαλιά της Σελήνης

Η Σελήνη στον Κριό δεν είναι φτιαγμένη βέβαια από όνειρα, αλλά από δράσεις. Η πολύ καλή της σχέση με τον Ήλιο από τον Υδροχόο αλλά ακόμα και η αντίθεσή της με τον Δία θα μας βοηθήσουν σήμερα να βρούμε την ατραπό μέσα από τις δυσκολίες. Πιθανόν να βρούμε ότι δεν είμαστε τα καλά παιδιά που νομίζουμε ή νομίζουν όσοι μας έχουν για δεδομένους. Στην αγκαλιά της Σελήνης δεν θα αποκοιμηθούμε, θα ξυπνήσουμε γεμάτοι δυναμισμό και όρεξη να κυνηγήσουμε τον έρωτα.

Ερμή, μην τα παραλές

Το γεγονός ότι για καιρό ο Ερμής έχει φορτιστεί από τον άρχοντα του κάτω πόθου, τον Πλούτωνα, τον κάνει σήμερα να ξεχνάει ότι είναι μόνον καταλύτης και όχι μέγας παίκτης. Ας αφήσουμε τον παρασυρμένο από την λογική και την φιλοδοξία Ερμή σήμερα. Ας πάμε με τα νερά του Δία που θέλει να ασχοληθούμε με τον έρωτα, και με τον Ουρανό που θέλει να κάνουμε νέα ξεκινήματα αγάπης. Και τότε θα είμαστε κερδισμένοι στο έπακρο.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε στον πύρινο εγωιστικό κλοιό που δημιουργεί για εσάς ο Δίας με τον Ερμή. Οι Κριοί θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα απαντούν στο δίλλημα έρωτας ή καριέρα . Οι Ζυγοί έχετε θέματα να λύσετε με την μόνιμη σχέση σας, θέματα που είναι σοβαρότερα από όσο παραδέχεστε. Οι Καρκίνοι έχετε σχετική προστασία, αν και ο Ερμής στον χώρο των σχέσεών σας θα σας δονήσει με αμφιβολίες . Οι Αιγόκεροι αφήστε κατά μέρος  κάποιες απειλές για χωρισμό, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν μπορείτε με τίποτα να τις πραγματοποιήσετε. Για να έχετε πάντα επιτυχία στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε μια Αφροδίτη αμφίθυμη και παράξενη και από τον ουρανό βρίσκεστε εύκολα κατάχαμα συναισθηματικά . Οι Δίδυμοι επηρεάζεστε από το κακό κλίμα Δία/Ερμή και είστε πολύ νευρικοί. Οι Τοξότες το ίδιο, επιδιώξτε να κατεβάσετε τους τόνους με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι Παρθένοι διαλέξτε να είστε όσο γίνεται πιο ήρεμοι σε πιθανές εντάσεις. Οι Ιχθείς βλέπετε με αισιοδοξία μια σχέση, πιθανόν όμως να είναι υπερβολική αυτή η αισιοδοξία. Για να έχετε άμεσες απαντήσεις στα ερωτικά σας θέματα καλέστε  τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε σε καλύτερη κατάσταση από τα υπόλοιπα ζώδια . Οι Υδροχόοι έχετε μια δυνατή ανάγκη να αρπάξετε το ταίρι σας και να χαθείτε από προσώπου γης!  Οι Λέοντες αντιμετωπίζετε τον έρωτα σαν ένα φλογερό παιχνίδι. Οι Ταύροι έχετε κάποια ζήλια να σας ταλαιπωρεί. Οι Σκορπιοί έχετε κρυφές βοήθειες που σας κάνουν πολύ γοητευτικούς. Για να έχετε άμεσα τις απαντήσεις που χρειάζεστε στο θέμα του έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.