Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 13/02 – 19/02/2017

Σίγουρα θα έχουμε μια πολύ καλή περίοδο και θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε τόσο τα σχέδιά μας στον επαγγελματικό μας τομέα, όσο και τις σχέσεις μας, κοινωνικές και αισθηματικές. Στις 14 Φεβρουαρίου ο Ήλιος θα είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο και θα είμαστε επικοινωνιακοί και κοινωνικά αποδεκτοί με ευκαιρίες για την καριέρα μας. Βέβαια στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη θα μπορούμε να προβάλλουμε τις δεξιότητές μας. Ενώ στις 18 Φεβρουαρίου που ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς τα πράγματα γίνονται καλύτερα, αφού η διαίσθησή μας θα είναι ο οδηγητής μας.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και ευνοούνται περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αλλά και οι Λέοντες και οι Τοξότες. Έτσι μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και να ασχοληθείτε με νέες συνεργασίες . Ακόμη θα μπορείτε να έχετε αρμονία με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά και σε τετράγωνο με τον Κρόνο αν και θέλουμε να προχωρήσουμε τις σχέσεις μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα .

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο, έτσι ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας και θα προωθήσετε με σταθερά βήματα τις φιλοδοξίες σας.

Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη, αλλά και σε Σελήνη τρίγωνο με τον Ερμή μπορεί να μας δημιουργεί κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις, ωστόσο βρίσκουμε διεξόδους.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Δία μας δημιουργεί ανησυχία και εσωτερική ένταση . Είμαστε επίμονοι και απαιτητικοί από τους άλλους θέλουμε πάντοτε να πραγματοποιήσουμε τις επιδιώξεις μας.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη, ευνοούνται λοιπόν περισσότερο οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου και δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και θα προβάλλετε μια ευγενική και δυναμική δημόσια εικόνα. Θα έχετε υποστήριξη στα σχέδιά σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Τώρα μπορείτε να οργανώσετε τα σχέδιά σας και τον χρόνο σας. Να κάνετε προσεκτικές κινήσεις και να έχετε υποστήριξη από έμπιστα πρόσωπα . Αισθηματικά θα υπάρχει έντονο ερωτικό πάθος .

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σε τρίγωνο με τον Ήλιο μας βοηθά να προχωρήσουμε τις φιλοδοξίες μας και να αναδείξουμε τα ταλέντα μας.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά και σε τετράγωνο με τον Ερμή, μας δείχνει τρόπους για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, ακόμη και όταν δυσκολευόμαστε στις σχέσεις  μας με τους άλλους.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Μαρτίου. Από την διέλευση αυτή ευνοούνται κυρίως οι Καρκίνοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς. Η ευαισθησία σας και η ανάγκη σας να βοηθήσετε τους άλλους θα είναι έντονες. Ακόμη θα είστε πολύ διαισθητικοί και θα έχετε ονειρική διάθεση.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα. Ακόμη θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια και νέες γνωριμίες ή φιλίες. Αισθηματικά θα υπάρχει αισθησιασμός στην σχέση σας.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο θα μας κάνει προσεκτικούς και θα πιστεύουμε στις δυνάμεις μας.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, αλλά και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα μας κάνει πολύ ευαίσθητους και θα έχουμε την επιθυμία να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.