g-spot-zwdio

Ο Φεβρουάριος, καταφθάνει με πολλές εκπλήξεις για όλα τα ζώδια. Μια τελευταία ματιά σε όλα τα προβλήματα, πριν φανερωθούν οι τελικές τους λύσεις. Με μια Αφροδίτη δίπλα στον Άρη, όλα μπορούν να εξελιχτούν και να αποδώσουν το μέγιστό τους. Οι σχέσεις θα πάρουν μια πιο ρομαντική χροιά, αλλά και ταυτόχρονα τα σταθερά πια οικονομικά, θα ολοκληρώσουν σκοπούς μηνών.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Ο καινούργιος μήνας, έχει πολλές ειδήσεις για εσάς. Αυτό θα ξεκινήσει με τις προσκλήσεις από μια παλιότερη σας σχέση η οποία, έχει να σας κάνει κάποιες καινούργιες προτάσεις και υπό νέους όρους για να επανασυνδεθείτε. Αν έχετε όμως ήδη προχωρήσει σε νέα δέσμευση, μην πάρετε το ρίσκο, ούτε καν από περιέργεια. Ασχοληθείτε και με τον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας έχει πολλές ευχάριστες ανατροπές.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 14 Φεβρουαρίου

Ταύρος: Σπουδαία, αυτά που θα βιώσετε μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Με έναν κυβερνήτη μέσα στον πύρινο Κριό, τα αισθηματικά σας, σε ό,τι στάδιο και να βρίσκονται θα σας δώσουν τις κατάλληλες λύσεις. Ακόμη και σύντροφοι που έχουν χωρίσει ή τσακωθεί, μέχρι τις 03-02, θα έχουν πλησιαστεί, με σκοπό την επανασύνδεση. Μόνοι του ζωδίου, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα βρουν το έτερον τους ήμισυ. Πολλές και οι ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 11 Φεβρουαρίου

Δίδυμοι: Εσείς είστε οι πιο τυχεροί, του μήνα. Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις του Δία και του Ερμή, εσείς θα βρεθείτε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο ερωτικών περιπετειών. Αυτό για τους δεσμευμένους είναι παγίδα. Όμως, για τους ελεύθερους, αυτό είναι και η ευκαιρία τους για να βρουν τον ιδανικό τους σύντροφο, μόνιμα. Θα υπάρξουν και πολλές επανενώσεις, με την υποβοήθηση των τρίτων.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 10 Φεβρουαρίου

Καρκίνος: Έχετε πολλές ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν σας. Αυτό όμως είναι και κάτι που σας κρατάει πίσω από το καλό σας παρόν. Θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας, τι και ποιον επιτέλους επιθυμείτε να έχετε στην ζωή. Οι δεσμευμένοι που έχουν πάρει την απόφαση, για επισημοποιήσεις, μέσα στην Άνοιξη, ίσως και να έχουν μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις. Δώστε μια παραπάνω προσοχή στα επαγγελματικά σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 14 Φεβρουαρίου

Λέων: Η ζωή σας θα πάρει επιτέλους την πορεία που επιθυμείτε. Αυτό θα ξεκινήσει από τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, μέσα από τα καλά ξεκαθαρίσματα μέσα στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι, έχουν καινούργια φλερτ που άμεσα θα προχωρήσουν σε σοβαρές σχέσεις. Τα πλάνα τα οικονομικά σας, θα σας αποδώσουν, αυτά που προσδοκάτε. Πολλές και οι αποφάσεις για μετοίκηση.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 03 και 15 Φεβρουαρίου

Παρθένος: Θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή. σε αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Είναι μια εποχή που ο κυβερνήτης σας, σας υποστηρίζει σε όλα αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε στην αισθηματική σας ζωή. Πολλοί Παρθένοι μέσα στην Άνοιξη θα δεσμευτούν. Οι νέοι – κεραυνοβόλοι έρωτες. είναι κοντά και σε αυτούς που πια έχουν κουραστεί από άσχημες καταστάσεις, και ψάχνουν κάπου να αράξουν. Εργασία και χρήμα, σας υποστηρίζουν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 12 Φεβρουαρίου

Ζυγός: Συνεχίζετε και αυτόν τον μήνα, να αντιστέκεστε σε σειρήνες και καλέσματα του παρελθόντος. Έχετε περάσει εξαιρετικά άσχημα, και σίγουρα δεν επιθυμείτε να το ξαναζήσετε. Από τις 10/02 και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, θα υπάρξουν και καινούργιες γνωριμίες. που θα σας τραβήξουν το δύσκολο σας ενδιαφέρον. Οι σχέσεις με χιλιομετρικές αποστάσεις, θα βρουν τρόπο για να είναι πια τα ταίρια μαζί μόνιμα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 08 Φεβρουαρίου

Σκορπιός: Οι αστρολογικές συνθήκες του πρώτου 15μερού του Φεβρουαρίου, σας βάζουν σε μια διάθεση για πρακτικές αλλαγές μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το ήθελε και το συντροφικό σας ταίρι, μιας και αυτό που ζείτε, είναι κάτι ρευστό. Σίγουρα δεν είναι και η κατάλληλη εποχή. για επόμενες δεσμεύσεις. Από το Καλοκαίρι και μετά…ίσως. Πολλά τα δέλεαρ για τους αδέσμευτους, που θα τους φτιάξουν την διάθεση.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 07 Φεβρουαρίου

Τοξότης: Κυνηγάτε με πολλούς τρόπους, ένα συγκεκριμένο άτομο. Είναι μια καινούργια γνωριμία, που επιθυμείτε να φέρετε πιο κοντά στην καρδιά σας. Από τις 09/02 και μετά. θα δείτε και πιο θετικές αντιδράσεις που θα σας δικαιώσουν. Οι σχέσεις που είναι σε τελική ευθεία για συγκατοίκηση – γάμο, θα πρέπει σίγουρα να κλείσουν τα αυτιά και τα μάτια τους, σε προτάσεις που θα τους έρθουν από το παρελθόν. Επικεντρωθείτε… και στα ανθηρά οικονομικά σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 08 Φεβρουαρίου

Αιγόκερως: Σύννεφα βλέπετε και εσείς από την δική σας πλευρά μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Ίσως να έχει κουραστεί κάποιος από τους δύο συντρόφους, από την πολυετή πορεία. Οι μέρες του Φεβρουαρίου, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους, για να ανανεωθείτε από κοινού. Χωρισμένοι και μόνοι ή ακόμη και εργένηδες, θα έχουν καινούργια πλησιάσματα, που θα τους κάνουν να ξεχάσουν το άσχημο και ταλαίπωρο τους παρελθόν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 03 και 12 Φεβρουαρίου

Υδροχόος: Όλα έχουν το όριο τους, ακόμη και η παροιμιώδης υπομονή σας. Αν τελικά και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να είστε μέσα σε αυτήν την σχέση, τότε άμεσα συζητήσετε το με το ταίρι σας. Θα ήταν ότι πιο ηθικό θα μπορούσατε να κάνετε. Αυτοί που έχουν πολλά επαγγελματικά ταξίδια αυτήν την εποχή, ή ξεκινούν νέες συνεργασίες, θα βρεθούν τετ- α – τετ, με έναν καινούργιο – μεγάλο έρωτα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 06 Φεβρουαρίου

Ιχθείς: Θέματα που ακουμπούν τα παλιά σας ερωτικά, θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν, άμεσα λύσεις. Επίσης, ιστορίες με διαζύγια και περιουσιακά, θα μονοδρομήσουν προς την ολοκλήρωση και υπέρ σας. Αυτήν την περίοδο που το σύμπαν, σας ενισχύει σε κάθε τομέα της ζωής σας, εσείς ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 14 Φεβρουαρίου
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.