Ερωτοσκόπιο 16-2-2017

Φανερές ουράνιες δυνάμεις και αθέατες βοήθειες στέκονται σήμερα στο πλευρό των ερωτευμένων. Η Σελήνη στον Σκορπιό προσεγγίζει δύο δικά της παιδιά, την Λίλιθ και τον Βόρειο Δεσμό. Αυτοί οι τριγμοί που ακούτε είναι το άρμα του κάρμα που ξεσκουριάζει επιτέλους. Δυνατό χαρτί στον έρωτα σήμερα το πραγματικό και άνευ ορίων πάθος . Αν δεν το έχετε βρείτε το κι αν σας κρύβεται ψάξτε το!

Ο Ερμής και η Αφροδίτη φλερτάρουν

Και αφού φλερτάρουν τα παιδιά, εμείς γιατί δεν παίρνουμε παράδειγμα να κάνουμε το ίδιο; Ο Ερμής από τον Υδροχόο, λίγο τρελός και με ανορθόδοξες ιδέες για τον έρωτα και η φλογισμένη Αφροδίτη από τον Κριό συμφωνούν ότι ήρθε άνοιξη και πρέπει να κάνουμε κάτι για να την υποδεχτούμε. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ανοίξουμε την καρδιά μας για να περάσει το φως του κόσμου και να πυροδοτήσει τον έρωτα.

Ο Σκορπιός λέει κάτι πολύ σημαντικό

Το καρμικό ζώδιο του Σκορπιού φιλοξενεί αυτό το διήμερο και την Σελήνη και βέβαια την Λίλιθ, αλλά και το Βέρτεξ. Πολλοί καρμικοί δείκτες έχουν μαζευτεί. Θέλετε να είστε σε ένα μονοπάτι αφύπνισης; Πρώτα θα ξυπνήσουν οι αισθήσεις και μετά θα ανοίξει το Τρίτο Μάτι! Είναι μια στιγμή, μια ημέρα, που το κάρμα κινείται προς την αφύπνιση αλλά μέσα από τον δρόμο του έρωτα. Λάβετε θέσεις.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αφεθείτε στην δύναμη του Άρη που ναι μεν αντιτίθεται στον ανάδρομο Δία, αλλά το κάνει για να μην χάσετε χρόνο. οι Κριοί τολμήστε ένα νέο φλερτ. οι Ζυγοί δείτε τον εαυτό σας και αποφασίστε πού θα τον χαρίσετε. Οι Καρκίνοι θέλετε να κάνετε μια σημαντική κουβέντα με το ταίρι σας. Οι Αιγόκεροι είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε ένα φλογερό φλερτ. Για να έχετε επιτυχία και αρμονία στον έρωτα  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ευνοείστε ερωτικά από τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο. Οι Δίδυμοι κάντε μια κίνηση προς ένα φιλικό σας πρόσωπο, μπορεί να σας θέλει περισσότερο από όσο λέει. Οι Τοξότες βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε μαζί με το ταίρι σας. οι Παρθένοι δώστε βάση στις συμπτώσεις και σε παράξενες, αναπάντεχες συναντήσεις. Οι  Ιχθείς έχετε σίγουρα την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας. για να στρέψετε τα άστρα υπέρ σας στον έρωτα τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δώστε αξία στην παντοδύναμη Σελήνη για να σας ευνοήσει στον έρωτα. Οι Υδροχόοι δείτε με ποιον τρόπο θα ξεκαθαρίσετε την στάση σας στο ταίρι σας.  Οι Λέοντες θέλετε να είστε σίγουροι ότι σας αγαπούν για να τολμήσετε να χαρίσετε κι εσείς την καρδιά σας. Οι είστε πολύ ερωτικοί και αυτό θα σας χαρίσει ένα πανέμορφο βράδυ. Οι Σκορπιοί δεχτείτε το φλερτ ενός ανθρώπου που για καιρό σας πολιορκεί. Για να έχετε όσα αξίζετε στην αγάπη καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.