Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-2-2017

Κριός

Το μήνυμα από τις ρομαντικές δυνάμεις αυτή τη στιγμή, ειδικά αν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν δεν ήταν όπως θα θέλατε, είναι ότι αν δεν σας αρέσει, να το αλλάξετε. Έχετε την Αφροδίτη και τον Άρη, οι πλανήτες του έρωτα και του πάθους στον Κριό από όπου και σας προτρέπουν να σταματήσετε να κάθεστε σε κάθε φράχτη.

Ταύρος

Μια ευκαιρία να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων κατά τις προσεχείς ημέρες θα πρέπει να τεθεί σε αναμονή για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένας συνδυασμός ρομαντικός χρεώνεται στα σεληνιακά vibes που σας μεταφέρουν στο κατώφλι της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και όλη τη διαφημιστική εκστρατεία, τροφοδοτεί το μήνυμα και συναισθηματικές αντιδράσεις που έρχονται κατευθείαν από την καρδιά και πρέπει να ακουστούν.

Δίδυμοι

Ένα πράγμα που έχει καταστεί σαφές κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, είναι ότι κρύβεστε πίσω από παλιές ρομαντικές δικαιολογίες και δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Σχεδόν έχει μικρότερη σημασία αν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν μια καλή ή μια κακή εμπειρία, εφ 'όσον αναδεύεται μια ισχυρή απάντηση. Αυτή είναι η τυχερή σου χρονιά για την αγάπη και αν δεν συμβαίνει, θα πρέπει να το κάνεις να συμβεί.

Καρκίνος

Η σημερινή ρομαντικότητα χρεώνεται στα σεληνιακά vibes που μπορεί να έχετε χάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα σημερινά ρομαντικά σεληνιακά vibes μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σας και να πείτε την αλήθεια .

Λέων

Στις τελευταίες ημέρες του Ήλιου στον τομέα της σχέσης σας, δεν είστε σε θέση μόνο να φτάσετε στην καρδιά του, αλλά ξέρετε τι θέλετε από τις σχέσεις σας και αυτό που χρειάζονται από εσάς. Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια θα έχετε το είδος της υποστήριξης, επικοινωνίας που κάνει οτιδήποτε δυνατόν. Ωστόσο, τουλάχιστον απαιτείται κάποια προσπάθεια.

Παρθένος

Η χρονική στιγμή της επιστροφής της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σας σήμερα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, με την ευκαιρία να αρχίσει να δίνει συναισθηματικές αντιδράσεις και μια φωνή στις σχέσεις σας. Έχετε μάθει από την εμπειρία του παρελθόντος πόσο σημαντικό είναι να έχετε τις γραμμές επικοινωνίας ανοικτές.

Ζυγός

Μην ανησυχήσετε αν δείτε τις εντάσεις στη σχέση σας να αρχίζουν να αυξάνονται. Είσαι το θύμα όταν έχεις πάρα πολύ από κάτι καλό. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε για κανέναν και για τίποτα.

Σκορπιός

Αν έχετε εγκατασταθεί ως ο κύριος ή η κυρία Εντάξει για τώρα, αντί να κρατάτε τον κύριο ή την κυρία σωστοί. Αυτό δεν είναι μια συνειδητή απόφαση, αλλά μια αυξανόμενη πείνα για κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό. Αυτό αξίζει να το περιμένετε για να αγωνιστείτε.

Τοξότης

Την τελευταία φορά που είχατε την Αφροδίτη, το πλανήτη της αγάπης στο ρομαντικό τομέα σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου το 2012, υπήρξαν τρεις δεκαετίες από τότε που ο Άρης ήταν εδώ, καθώς και ότι κάνει όλη τη διαφορά. Ενώ η Αφροδίτη μπορεί να προσελκύσει ρομαντικές ευκαιρίες και να τροφοδοτήσει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας, ο Άρης σας δίνει το πνεύμα του πολεμιστή για να αγωνιστείτε για ότι θέλετε.

Αιγόκερως

Υπάρχουν δυνάμεις που έπαιξαν ρόλο στα ρομαντικά σας που τώρα δεν είναι σημαντική επιρροή. Ωστόσο, αυτά δημιουργείτε μια ρομαντική πείνα και λαχτάρα, γιατί ξέρετε ότι αυτές οι δυνάμεις μπορούν να κάνουν τα πράγματα να συμβούν.

Υδροχόος

Ενώ η σεληνιακή έκλειψη του Σαββατοκύριακου μπορεί να προκάλεσε κάποιες έντονες αντιδράσεις σε θέματα σχέσεων, οι δυνάμεις επικοινωνίας δεν θα το αφήσουν να προχωρήσει. Είναι σαν ένα σκυλί με ένα κόκαλο, που καθορίζει τις γραμμές επικοινωνίας ανοικτές, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι, σε μια σχέση ή μεταξύ των σχέσεών σας.

Ιχθύς

Κάτι το ιδιαίτερο έχει αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, που δημιουργεί κάποια αυθεντικές και αναπάντεχες συνθήκες για τη φιλία και την οικοδόμηση σχέσεων. Ωστόσο, αυτή είναι μια υπενθύμιση ότι για το ταξίδι, θα απολαύσετε συνεχή υποστήριξη για εβδομάδες και μήνες, αν όχι χρόνια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.