Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2017

Η νοσταλγία που θα προκαλέσει σήμερα ο ουράνιος θόλος, τόσο με όχημα την Σελήνη όσο και τον ανάδρομο Δία, θα έχει ως αποτέλεσμα να λιώσουν οι πάγοι σε σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν για οποιονδήποτε λόγο. Μετρήστε καλά τον βυθό της ψυχής σας έτσι όπως θα τον φωτίζει η Σελήνη από τα μαγνητικά νερά του Σκορπιού και πείτε ένα μεγάλο ναι σε μια δεύτερη ευκαιρία.

Κριός

Πες τι θέλεις και θα γίνει, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας. Το ζήτημα είναι όμως ακριβώς αυτό, να βρεις εσύ τι θέλεις. Γιατί ο Ουρανός και ο Άρης τραβάνε μονοπάτια νέα κι όσο κι αν η νοσταλγία σου μιλάει, μπορεί η ευτυχία σου να περνάει από κάτι εντελώς νέο.

Ταύρος

Η δύναμη της Αφροδίτης σου δίνει την γοητεία που χρειάζεσαι για να δοκιμάσεις μια επανένωση. Ξέρεις όλα τα κλειδιά του αισθησιασμού από την φύση σου, από ένστικτο . Δοκίμασέ τα και δεν θα χάσεις, μπορείς κάλλιστα να ξαναβρείς τον χαμένο σου παράδεισο.

Δίδυμοι

Η τέλεια σχέση του Ερμή με την Αφροδίτη σου δίνει το προβάδισμα στο ερωτικό παιχνίδι. Είναι στο χέρι σου α διαλέξεις πώς θα ξοδέψεις αυτό το καταπίστευμα γοητείας, σε μια καινούρια σχέση ή στην ανανέωση μιας παλιάς. Οι Ζυγοί και οι Ταύροι δεν μπορούν να σου αντισταθούν.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ ερωτική ημέρα, με την πολύ βαθιά έννοια της λέξης. Η Σελήνη από τον φιλικό σου Σκορπιό έχει τέλεια σχέση με τον Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο – αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι Σκορπιός ή Παρθένος έχεις τρομερή εύνοια.

Λέων

Η δύσκολη αντίθεση του Άρη από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον φιλικό σου Τοξότη δεν θα σου επιτρέψει να έχεις την ηρεμία εκείνη και την γενναιότητα που χρειάζεται μια επανασύνδεση . Αν όμως έχεις απόθεμα ψυχραιμίας όλα είναι πιθανά.

Παρθένος

Ο Βόρειος Δεσμός στην δική σου επικράτεια δονείται από την κυρίαρχό του, την Σελήνη, η οποία βρίσκεται στον Σκορπιό. Αν έχεις στον νου σου μια επανένωση, ειδικά με Σκορπιό και Καρκίνο, μπορείς να την επιτύχεις με όπλο την σοβαρότητα και την ειλικρίνεια .

Ζυγός

Ακριβώς στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων η Σελήνη σήμερα μπορεί να έχει όψη χιαστί με την Αφροδίτη, αλλά δονεί τον 12ο Οίκο σου του παρελθόντος. Σαν να λέμε βούτυρο στο ψωμί του έρωτα θα είναι μια επανασύνδεση.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα βρεθεί σε τέλεια σχέση με τον Βόρειο Δεσμό από την Παρθένο. Το κάρμα, προνομιακός χώρος για εσένα που είσαι καρμικό ζώδιο, θα σε κάνει να δεις με ηρεμία την περίπτωση μιας επανασύνδεσης, ενώ θα έχεις πιθανόν προσέγγιση από το πρώην ταίρι σου χωρίς να κάνεις εσύ και πολλά πράγματα.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας από τον Ζυγό σε σύνοδο με την Σελήνη λέει ναι σε μια επανασύνδεση, αν την θέλεις με όλη σου την καρδιά . Θα σου είναι πολύ εύκολο να κατανικήσεις τις όποιες αναστολές και τις δικές σου και του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει μέσα από μια ευγενική και αισιόδοξη προσέγγιση.

Αιγόκερως

Έχεις πολλά πράγματα να σε απασχολούν. Ίσως και η υγεία σου να είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων. Οπότε καλό είναι να έχεις κλείσει πρώτα όλα τα μέτωπα της καθημερινότητας και μετά να δεις τι θα κάνεις με μια επανασύνδεση. Δεν θέλεις να έχεις τώρα ακραίες συγκινήσεις.

Υδροχόος

Ο Ήλιος θα σε βοηθήσει, ο Δίας θα σου πει να το σκεφτείς και πάλι για μια επανασύνδεση, η Σελήνη θα σε γεμίσει συναίσθημα . Είναι πολύπλοκο το σκηνικό και καλό είναι να σκεφτείς τι θα κάνεις και πώς θα κινηθείς όχι μόνον σήμερα αλλά σε βάθος χρόνου.

Ιχθείς

Είναι μια πολύ δυνατή ημέρα για τα ερωτικά σου, άρα μπορείς να κάνεις και μια επανασύνδεση αν την θέλεις. Το ζήτημα είναι ότι η όποια σου κίνηση θα πρέπει να έχει σοβαρότητα και να γίνεται από αγάπη προς τον ίδιο σου τον εαυτό, όχι απλά για να κάνεις κάποιου το χατίρι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.