Αριθμολογική Πρόβλεψη 13/02 – 19/02/2017

Η δυναμική αυτής της εβδομάδας είναι πολύ υψηλή. Έχουμε σημαίνοντες αριθμούς να ορίζουν την κάθε ημέρα και θα πρέπει να προσέξουμε πώς θα κινηθούμε ώστε να είμαστε ωφελημένοι. Όπως όλη αυτήν την περίοδο, για να μην πούμε για χρόνια ολόκληρα που έρχονται, η σύνεση και η προνοητικότητα θα είναι τα μεγάλα μας χαρτιά, το έχουμε καταλάβει αυτό. Ας δούμε αναλυτικά την αριθμολογική δυναμική κάθε ημέρας της εβδομάδας που έρχεται.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Το 7 είναι ένα παράξενος αριθμός, βοηθάει τους ερευνητές αλλά και τους τυχοδιώκτες. Αν είστε άνθρωποι που κάνετε κάποιου είδους έρευνα ή αναζήτηση θα έχετε μεγάλη εύνοια. Καλό είναι να μην δώσετε βάση στην ανάγκη σας να ασχοληθείτε με το πεδίο της τύχης, εκτός κι αν ο Αριθμός Πεπρωμένου σας ή άλλοι αριθμολογικοί παράγοντες σχετίζονται θετικά με το 7.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει το 8 στην καρδιά της, έναν αριθμό δύναμης, στόχων, επιμονής και επιτεύξεων. Είναι εξαιρετική επιρροή και για την έναρξη μιας σχέσης, ενώ βοηθάει πολύ όσους είναι φιλόδοξοι, με έντονη προσήλωση σε αυτό που θέλουν να επιτύχουν. Αν όμως σκοπεύετε να ζητήσετε εργασία ή να δώσετε συνέντευξη, θα αντιμετωπίσετε το «σύνδρομο του αυτοδημιούργητου» - θα σας αντιμετωπίσει οτ όποιο αφεντικό με αλαζονεία.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Το 9 είναι ένας εξαιρετικός αριθμός προσφοράς. Έχουν εύνοια όλοι όσοι ασχολούνται με τον χώρο της εναλλακτικής αναζήτησης, ιατρικής, φιλοσοφίας, κοσμοθεωρίας. Είναι η τέλεια ημέρα για να αναζητήσετε καθοδήγηση ώστε να βρείτε το ανώτερο και κρυμμένο μήνυμα της προσωπικής σας αποστολής στην γη.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Το 19 είναι καρμικός αριθμός και δεν χωράει απλοποίηση. Είναι δυνατός αριθμός, που κρύβει όμως πολλές παγίδες. Αν έχετε ως Αριθμό Πεπρωμένου σας το 19 σκεφτείτε πολύ προσεκτικά κάθε σας επιχειρηματική κίνηση, κάθε σας ξόδεμα σε χρόνο και σε χρήμα, μπορεί να σας στοιχίσει στο μέλλον πολύ πιο ακριβά.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Το 11 είναι ο Ασημένιος Αριθμός της δύναμης. Σκοπεύετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ισχυρό ή να παρουσιάσετε ένα σημαντικό νέο σχέδιο, να ζητήσετε δουλειά, συνεργασία, βοήθεια, να πείσετε κόσμο;; η Παρασκευή είναι η κατάλληλη ημέρα για όλα αυτά τα πεδία. Ανοίγει πόρτες, δίνει γοητεία και πειθώ.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Το 3 είναι ο αριθμός της ροής και της αφθονίας. Ειδικά αν ο Αριθμός Πεπρωμένου σας είναι 3 δοκιμάστε να μοχλεύσετε την τύχη σας με κάποιο τυχερό παιχνίδι. Είναι πολύ καλή επιρροή για να βάλετε μπροστά μια καινούρια δουλειά, ειδικά αν σχετίζεται με εμπόριο κάθε είδους γυναικείων ειδών και υπηρεσιών προς τις γυναίκες.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Το 13 που κλείνει την εβδομάδα είναι από τους πιο δύσκολους καρμικούς αριθμούς. Μας κάνει να επαναλαμβάνουμε χωρίς τέλος τα λάθη μας, ενώ δίνει μια χροιά οικονομικής ανεμελιάς, ξοδέματος, που μπορεί να μας στοιχίσουν πολύ στο μέλλον. Αυξάνει την αίσθηση ότι δεν πειράζει να ξοδέψουμε ή να κάνουμε λάθος, όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Δεν είναι έτσι, προσοχή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.