Ερωτοσκόπιο 14-2-2017

Μεγάλη μέρα, δυνατές συγκινήσεις, αλλά και απαιτήσεις και «τι έχεις; - τίποτα» και όλο το πιπεράτο παιχνίδι του έρωτα και της αγάπης στην διάθεσή μας. Διαλέγουμε και παίρνουμε. Θέλουμε να γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με τιμή και δόξα; Εδώ είναι οι πλανητικές βοήθειες για να στηριχτούμε. Θέλουμε να κάνουμε μούτρα; Πάλι έχουμε άλλοθι. Ο ουρανός όλα τα προσφέρει κι εμείς επιλέγουμε.

Η Σελήνη όλα τα ζυγίζει

Μας αρέσει η Σελήνη στον Ζυγό, και δεν είναι καθόλου παράξενο που μια τέτοια ημέρα των ερωτευμένων η Σελήνη είναι στο ζώδιο των σχέσεων. Ναι, αλλά κάνει αντίθεση με την αφέντρα του Ζυγού, την Αφροδίτη από τον Κριό όπως και με τον καλό της, τον Άρη. Προσέξτε, καμία κίνηση σήμερα δεν θα συγχωρεθεί, καμία αμέλεια. Το ξέρουμε ότι έχουν και μια εμμονή οι γυναίκες με τις επετείους, τις γιορτές και τα δωράκια. Ακόμα και να μην σας αρέσει άντρες αυτό το παιχνίδι, μην χαλάσετε το χατίρι στο ταίρι σας.

Αλλά ο Ήλιος χαμογελάει

Η εξαιρετική όψη εξαγώνου του Ήλιου από τον Υδροχόο τόσο με τον Άρη όσο και με τον Κρόνο, αλλά και η σχέση τριγώνου με τον ανάδρομο Δία εξισορροπεί όλα τα καπρίτσια της Σελήνης. Βγείτε και γιορτάστε τον έρωτα για να σας γιορτάσει κι αυτός. Κι αν δεν είστε δεσμευμένοι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είστε ερωτευμένοι με την ζωή μια τον ίδιο τον έρωτα ξεκινήστε εσείς να γιορτάζετε και θα σας βρει ο έρωτας!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσέξτε αρκετά τα νεύρα σας και τις απαιτήσεις σας, μην τον στενοχωρήσετε τον Βαλεντίνο. Οι Κριοί μπορεί να πέσετε θύματα ζήλιας. Οι Ζυγοί κάνετε μια επανάσταση στις σχέσεις σας, τις θέλετε πιο ουσιαστικές. Οι Καρκίνοι μπορεί και τελευταίας στιγμή να βάλετε πολύ ψηλά τον πήχη στον σύντροφό σας. οι Αιγόκεροι φλέγεστε από την επιθυμία να λάβετε μια εξομολόγηση και όσο δεν την παίρνετε κλείνεστε στον εαυτό σας. Για να βρείτε λύσεις στα ερωτικά σας ζητήματα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς επωφεληθείτε από την καλή σχέση του Κρόνου με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Δία. Οι Δίδυμοι κάντε μια κίνηση για να σας ανοιχτεί και το ταίρι σας. Οι Τοξότες είστε έτοιμοι για μια μεγάλη σχέση ζωής. Οι Παρθένοι είστε πολύ σίγουροι πια για τα αισθήματά σας. Οι Ιχθείς μετά από μια περίοδο δύσκολη βρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας. Για να βρείτε τον έρωτα όπως τον ονειρεύεστε  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε σε πολύ ανεβασμένη διάθεση λόγω Ήλιου. Οι Υδροχόοι μπορεί και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να ζήσετε μια επανασύνδεση, το ίδιο και οι Λέοντες. Οι Ταύροι έχετε κάποια ζήλια που δεν σας αφήνει να χαρείτε την ημέρα. Οι Σκορπιοί ετοιμαστείτε για μια έκπληξη ή για μια πολύ συναρπαστική συνάντηση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.