Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-2-2017

Αν δεν ραγίσουν καρδιές σήμερα, πότε θα ραγίσουν; Εντάξει, μην κάνουμε τους δύσκολους. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, Βαλεντίνος είναι αυτός, όλο και φέρνει αναμνήσεις . Όλο και κάτι θα είχε κάνει αυτήν την ημέρα αξιοσημείωτο ένα ζευγάρι που τα έσπασε στην πορεία. Καιρός να τα ξαναβρεί, με την βοήθεια του Αγίου της αγάπης.

Κριός

Σήμερα ειδικά, εσύ είσαι το δύσκολο τρόπαιο μιας επανασύνδεσης. Έχεις τόσες πολλές απαιτήσεις που δύσκολα κάποιος θα σε πείσει να γυρίσεις κοντά του. Τώρα, αν εσύ ξέρεις με βεβαιότητα ότι θέλεις επιστροφή σε μια σχέση, είναι καλύτερα να αφήσεις να περάσει αυτή η ημέρα και να κινηθείς λίγο αργότερα.

Ταύρος

Η κακή σχέση της Αφροδίτης από τον 12ο γενικό σου Οίκο με την Σελήνη από τον καρμικό σου Ζυγό δυσκολεύει πολύ σήμερα μια επανασύνδεση . Έχεις πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση και αυτό δεν είναι καλό θεμέλιο για την συζήτηση για επαναφορά σε μια σχέση.

Δίδυμοι

Αν εσύ θέλεις μια επανασύνδεση, ο Ερμής θα σου την προσφέρει στο πιάτο. Έχεις όλη την διάθεση να ανοίξεις τα χαρτιά σου να φερθείς ωραία στο θέμα «ξελόγιασμα», έχεις χιούμορ, φαντασία και καλές προοπτικές ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τον Κριό σε δύσκολη σχέση με την Σελήνη μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική ένταση, ενώ η αντίθεση Άρη – Σελήνης φέρνει και νεύρα από πάνω. Η επανασύνδεση δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα σήμερα, εκτός αν η απόφασή σου κατεβάζει τα αστέρια κάτω για να σου υποταχθούν.

Λέων

Έχεις πολλά όπλα για να σου βγει θετικά και νικηφόρα μια επανασύνδεση. Και ο Κρόνος από τον φιλικό σου Τοξότη και ο Δίας και ο Ήλιος σε ευνοούν. Δείξε τον λαμπερό σου χαρακτήρα με μεγαλόφρονες κινήσεις και δεν θα χάσεις.

Παρθένος

Στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων ή Σελήνη σήμερα κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη από τον καρμικό σου Κριό. Είναι δύσκολο να έχεις την ψυχραιμία και την καθαρότητα σκέψης που χρειάζεσαι για να έχεις μια σωστή επανασύνδεση.

Ζυγός

Για να πούμε την αλήθεια οι μέρες που όλοι γιορτάζουν κάτι μαζικά, τον έρωτα εν προκειμένω, κάπου σου σπάνε την μαγεία . Οπότε και με δεδομένη μια δύσκολη διάθεση της Αφροδίτης καλύτερο είναι να προτιμήσεις να αφήσεις μια κίνηση επανένωσης για αργότερα.

Σκορπιός

Η δύσκολη Σελήνη δεν επιτρέπει πολλές ελπίδες μιας επιτυχημένης επανασύνδεσης. Είναι φορτισμένη η ατμόσφαιρα της ψυχής σου από χαμηλά βαρομετρικά παραπόνων, νιώθεις ένα εσωτερικό ψύχος που δύσκολα μπορεί να το λιώσει κάποιος.

Τοξότης

Σήμερα είναι πολύ βελτιωμένες οι συνθήκες. Παρά το γεγονός ότι όταν έχουμε μια τόσο κλισέ ημέρα καλό είναι να μην την φορτίζουμε κι άλλο, ο Κρόνος και ο ανάδρομος Δίας θα σε βοηθήσουν να έχεις πάλι αγκαλιά το ταίρι που σε νοιάζει αν τολμήσεις μια ειλικρινή προσέγγιση .

Αιγόκερως

Ο Κρόνος από τον 12ο γενικό σου Οίκο θα σε βοηθήσει σήμερα αν θέλεις πολύ μια επανένωση. Πιο πολύ όμως θα σε βοηθήσει ο ίδιος σου ο εαυτός. Μην είσαι τόσο πολύ παρορμητικός/ή, άσε λίγο τον χρόνο να κυλήσει. Άσε αυτόν που σε ενδιαφέρει να ανοίξει πρώτος τα χαρτιά του.

Υδροχόος

Είναι πολύ εύκολο να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα αν αυτό είναι που θέλεις, όπως είναι και πανεύκολο κυριολεκτικά να σβήσεις μια σχέση από την καρδιά σου έτσι όπως το φρέσκο χιόνι σβήνει τα χνάρια από το παλιό. Ό,τι κι αν θελήσεις σήμερα μπορείς να το καταφέρεις.

Ιχθείς

Ο καρμικός για σένα Ζυγός φιλοξενεί την Σελήνη που είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου, δημιουργώντας τριβές, παράπονα και έντονη αλλά κακή ενέργεια που δεν επιτρέπει ειδικά σήμερα μια επανασύνδεση. Άσε λίγο τον χρόνο να κυλήσει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.