Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Είναι πανέμορφη σήμερα η ημέρα. Ανεξάρτητα από το αν θέλει κάποιος να γιορτάσει έναν Άγιο που τον κατηγορούν για ξενόφερτο ή για πλασιέ για… σοκολατάκια, πάντα μια θεσπισμένη γιορτή κινητοποιεί το δυναμικό της ανθρώπινης ψυχής. Ας δούμε πώς θα περάσει αυτή η ημέρα ερωτικά για το κάθε ζώδιο μέσα από το καλειδοσκόπιο της Μεγάλης Αρκάνας των Ταρώ .

Κριός – Το Αστέρι

Πολύ αισιόδοξη και δυναμική κάρτα. Δεν αποκλείεται να ζήσεις έναν εντελώς καινούριο έρωτα, που θα είναι και πολύ τυχερός. Όμως αν είσαι ήδη σε σχέση το Αστέρι σηματοδοτεί ότι θα έχετε άμεσα καλά νέα που αφορούν και τους δύο, μια ευλογία.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης

Είναι η δεύτερη ημέρα στην σειρά που εμφανίζεται ο Τροχός της Τύχης και μας δηλώνει ότι το ερωτικό σου πεπρωμένο υπόκειται σε αλλαγές, σε μεταστοιχείωση, σε κάποιου είδους έντονη μεταβολή. Σίγουρα κάτι νέο θα σε συναρπάσει, το θέμα είναι αν θα το αποδεχτείς.

Δίδυμοι – Ο Κρεμασμένος (Ανάποδα)

Διάθεση να ερωτευτείς έχεις, διάθεση να κινδυνεύσεις δεν έχεις καθόλου. Θες κατά κάποιον τρόπο την ησυχία σου. Όμως ο έρωτας είναι ξεβόλεμα από την ρουτίνα . Ίσως γα να έχεις το ερωτικό πάθος που επιθυμείς να πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάποιες προκαταλήψεις .

Καρκίνος – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα)

Η Ταρώ συμφωνεί με το αστρολογικό Κλειδί, και οι δύο μέθοδοι μας λένε ότι θα έχεις ψυχική ταραχή. Νιώθεις ότι ο άνθρωπος που αγαπάς ή φλερτάρεις σε αδικεί, δεν σε καταλαβαίνει, δεν σου προσφέρει τίποτα πίσω από τα πολλά που του δίνεις εσύ.

Λέων – Ο Διάβολος

Θέλεις να ζήσεις ακραίες εμπειρίες . Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μια τάση για απιστία που φέρνει αυτή η κάρτα, δεν είναι πολύ έξυπνο να κάνεις απιστία του Αγίου Βαλεντίνου θα αντιμετωπίσεις απέραντη οργή αν μαθευτεί.

Παρθένος – Ο Ιεροφάντης (Ανάποδα)

Θέλεις να έχεις κάποιου είδους νομιμότητας στην σχέση σου, ακόμα και γάμο, αλλά δεν τολμάς να το παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου. υπάρχει περίπτωση να δίνεις περισσότερη σημασία από όση πρέπει σε ανθρώπους γύρω από την σχέση σου, όπως σε συγγενικά πρόσωπα για παράδειγμα.

Ζυγός – Η Σελήνη (Ανάποδα)

Φιλοξενείς και την Σελήνη σήμερα, σου κάνει και την εμφάνισή της στα Ταρώ. Έχεις πολύ έντονη την ανάγκη να παίξεις σήμερα εξουσιαστικά παιχνίδια. Θέλεις να χειραγωγήσεις αυτούς που αγαπάς, αλλά να ξέρεις ότι θα συναντήσεις μεγάλη αντίσταση.

Σκορπιός – Το Άρμα

Δεύτερη ημέρα στην σειρά που το Άρμα καθορίζει την εξέλιξη της ερωτικής σου διαδρομής. Έχεις τον έλεγχο των σχέσεών σου αλλά και των συναισθημάτων σου. πρόσεξε γιατί ο έλεγχος δεν είναι αυτοσκοπός, μπορεί να σου φέρει μεγάλο εγωισμό.

Τοξότης – Η Αυτοκράτειρα (Ανάποδα)

Δεν θέλεις να παραδεχτείς τα συναισθήματά σου. Φοβάσαι πολλά πράγματα, όπως το ότι ίσως η σχέση που έχεις ίσως να τελειώσει σύντομα ή ότι δεν είσαι ακριβώς τόσο δυνατό άτομο όσο φαντάζεται το ταίρι σου. Χαλάρωσε, η δύναμή σου και η γοητεία σου είναι εδώ, απλά δεν τις αφήνεις να πάρουν τα ηνία.

Αιγόκερως – Ο Ήλιος

Εξαιρετική επιρροή για τον ερωτικό τομέα ο Ήλιος. Έχεις την διάθεση να δεις με σοβαρότητα τον έρωτα, έχεις να προσφέρεις πολλά και η γενναιοδωρία σου θα σου επιτρέψει να φανείς και απέραντα γοητευτικός/ή. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο στις σχέσεις σου.

Υδροχόος – Η Εγκράτεια

Εχθές εμφανίστηκε ο Τρελός, σήμερα η Εγκράτεια. Φαίνεται σαν η ψυχή σου να βρίσκεται επάνω σε ένα εκκρεμές. Από την μία θέλεις να αφεθείς στον έρωτα από την άλλη επικρατούν πιο ψύχραιμες σκέψεις που σε κρατάνε πίσω.

Ιχθείς – Η Δύναμη (Ανάποδα)

Η Δύναμη στην ορθή φορά είναι τέλεια επιρροή. Στην αντίστροφη όμως όπως τώρα δηλώνει ακριβώς το ανάποδό της, αδυναμία. Και η αδυναμία ποτέ δεν είναι καλό συναίσθημα όταν μιλάμε για τον έρωτα. Φρόντισε να δεις ανθρώπους που αγαπάς και θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.