Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Κριός

Έχοντας ξεκινήσει τα θέματα της καρδιάς κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης του Σαββατοκύριακου στο ρομαντικό τομέα σας, η Σελήνη στρέφει την προσοχή της στις σχέσεις σας σήμερα. Μόλις οκτώ ημέρες μετά την ανάδρομη στροφή του Δία, αυτό θα προκαλέσει τόσο συναισθηματικές αντιδράσεις και μια αίσθηση νοσταλγίας. Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη του φεγγαριού, δεδομένου ότι οι πόρτες άνοιξαν στο παρελθόν για μια δεύτερη ευκαιρία.

Ταύρος

Οι τελικές ώρες της Σελήνης στο ρομαντικό τομέα σας, κρατούν τόσο το πνεύμα του ρομαντισμού και μια νέα αίσθηση της ρομαντικής εμπιστοσύνης. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει ένας ευνοϊκός ρομαντικός άνεμος να ρέει μέσα από το διάγραμμα σας και θα παραμείνει σε ισχύ και το 2018.

Δίδυμοι

Τα σημερινά ρομαντικά σεληνιακά vibes φτάνουν την τελειότητα . Οκτώ ημέρες μετά την ανάδρομη στροφή του Δία στο ρομαντικό κλάδο σας, σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε τα έδρανα σας και να κάνετε κάποια εξερεύνηση. Η εμπιστοσύνη σας ενισχύθηκε χάρη στην υποστήριξη από τον Ήλιο.

Καρκίνος

Βρίσκεται στις τελικές ώρες της η Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σας. Ενώ και οι δύο, οι σχέσεις σας και οι γραμμές επικοινωνίας παραμένουν ανοικτές, μόνο η Σελήνη μπορεί να προκαλέσει τις συναισθηματικές αντιδράσεις και μπορεί πραγματικά να καθαρίσει τον αέρα.

Λέων

Ενώ η σεληνιακή έκλειψη του Σαββατοκύριακου ήταν ένα γεγονός, που βάζει τόσο εσάς όσο και τις σχέσεις σας υπό πίεση, όμως τα οφέλη συνεχίζουν πολύ καιρό μετά η Σελήνη. Αυτό προκάλεσε τη δυνατότητα για μια σημαντική ανακάλυψη στην επικοινωνίας, όχι ως μια μεμονωμένη εκδήλωση, αλλά ως κάτι που θα συνεχίσει να ξεδιπλωθεί και να εξελίσσεται. Από αυτό μια νέα αίσθηση της ρομαντικής εμπιστοσύνης έχει γεννηθεί, όπως καλά.

Παρθένος

Με από την επιστροφή του ήλιου στον τομέα της σχέσης σας μέσα στην εβδομάδα, θα θέσει στο προσκήνιο τις σχέσεις σας. Η ρομαντική υποστήριξη που θα σας καθοδηγήσει μέσα από το υπόλοιπο του έτους είναι τώρα στη θέση της. Τις τελευταίες 10 μέρες υπάρχουν προοπτικές για τα ρομαντικά θέματα και σχέσεων.

Ζυγός

Η επιστροφή της Σελήνης στο Ζυγό σήμερα, θα μπορούσε να ασκήσει κάποια πίεση στις σχέσεις σας, αλλά είναι μια περίπτωση που η Σελήνη επιλέγει τον λάθος πλανήτη τη σωστή στιγμή. Μια αντίθεση με την Αφροδίτη στον τομέα της σχέσης σας είναι πιθανό να δείτε την καρδιά σας μια σαφή αίσθηση του γιατί αγωνίζεται, αλλά και όπου οι οριακές γραμμές ανάμεσα στην προσωπικότητα και τη σχέση σας είναι ψέμα.

Σκορπιός

Δέκα ημέρες μετά την Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης αναχώρηση από το ρομαντικό τομέα σας και με τον ήλιο επιστρέφοντας το Σαββατοκύριακο, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να κρατήσετε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες που έχετε. Ο έλεγχος της πραγματικότητας μπορεί να περιμένει για τον Ήλιο, με την εστίαση μέχρι τότε να μοιάζει περισσότερο με ευσεβή πόθο. Τίποτα για να κρατήσετε ζωντανή την ελπίδα .

Τοξότης

Μετά από 10 ημέρες στο ρομαντικό τομέα σας η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης πρέπει να είναι σχεδόν στο σημείο διαδρομής της ετήσιας επίσκεψης σας. Αντ 'αυτού η Αφροδίτη επιβραδύνεται μπροστά από μια οπισθοδρομική σειρά τον επόμενο μήνα. Τώρα που είναι εδώ ο πλανήτης δεν κινείται, εκτός από λίγες εβδομάδες, τον Απρίλιο, είναι εδώ μέχρι τον Ιούνιο.

Αιγόκερως

Η επιστροφή της Σελήνης στον τομέα της σχέσης σας, την περασμένη εβδομάδα, έφερε μια υπενθύμιση του τι θέλετε από τις σχέσεις σας και τι χρειάζεστε από εσάς, είναι τώρα περισσότερο για τη διατήρηση των ανοιχτών γραμμών επικοινωνίας. Ερχόμενος ο πλήρης κύκλος από τον περασμένο μήνα, η Σελήνη θα μείνει με όλα όσα χρειάζεστε να ξέρετε για τώρα.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης υπήρξε μόνο στον τομέα της επικοινωνίας σας για 10 ημέρες, αλλά ήδη μια σεληνιακή έκλειψη στον τομέα της σχέσης σας πάνω από το Σαββατοκύριακο την έχει βάλει να εργαστεί. Ο δρόμος προς τα εμπρός είναι μέσω της επικοινωνίας.

Ιχθύς

Δώστε προσοχή στις συναισθηματικές αντιδράσεις σας σε θέματα σχέσεων στις τελικές ώρες της Σελήνης στον τομέα της σχέσης σας, γνωρίζοντας όταν επιστρέφει τον επόμενο μήνα θα είναι ως Πανσέληνος . Μέχρι τότε θα υπάρξουν πολύ περισσότερες συγκρούσεις ανάμεσα στην προσωπικότητα και τη σχέση σας, ενώ σήμερα είναι περισσότερο για το δόσιμο στις σχέσεις σας και η σχέση χρειάζεται μια φωνή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.