Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 14-2-2017

Κριός

Υπολογίζετε σε μια αύξηση της καλής τύχης και της γλυκιάς ενέργειας για να σας φέρετε εις πέρας την ημέρα. Σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά, θα σταθεί μια καλή ευκαιρία για να το πάρετε, αν ο στόχος σας αφορά το ψυχικό, σωματικό ή ακόμα και το ρομαντικό τομέα.

Ταύρος

Σήμερα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ειρήνη, παρά το ένστικτό σας να αντεπιτεθείτε. Είστε ένας βετεράνος πολεμιστής, και έχετε τον τρόπο σας γύρω από ένα επιχείρημα, αυτή είναι η τιμή του να έχεις ισχυρές απόψεις και μια προθυμία να υπερασπιστείτε αυτό που πιστεύετε.

Δίδυμοι

Αν και με εντυπωσιακά λεκτικά δώρα σας είναι εύκολο υφαίνετε τη συνομιλία, μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην δουν τη διασκέδαση στον πνευματώδη αστεϊσμό σας. Μπορεί μόνο να αστειεύεστε, αλλά οι άλλοι μπορεί να είναι αργοί για να το αναγνωρίσουν.

Καρκίνος

Γιατί να είστε ήσυχοι και επιφυλακτικοί; Μερική μαλθακότητα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ωθήσετε τα πράγματα πέρα από την κορυφή. Βεβαιωθείτε ότι οι σωστοί άνθρωποι είναι μαζί σας.

Λέων

Τόσοι πολλοί άνθρωποι που γοητεύονται μαζί σας σήμερα, μπορεί να χρειαστεί να σχηματίσουν ένα φαν κλαμπ. Τα σχέδια σας να είναι μπροστά και να αφήσετε, όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Παρθένος

Αγνοήστε τυχόν ενοχλητικές απαιτήσεις από εσάς σήμερα. Να είστε βέβαιοι, επιμονοί και χωρίς κόμπλεξ για να συνεχίσετε. Αφήστε τους να ανησυχούν γι 'αυτό.

Ζυγός

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να υποστηρίξετε τα στρατεύματά σας. Μετά από όλα, είστε ένας φυσικός ηγέτης για σκληρή δουλειά. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι άλλοι περιμένουν να τους οδηγήσετε.

Σκορπιός

Προσέξτε για συγκρούσεις με άλλους ισχυρογνώμων ανθρώπους σήμερα. Το πάθος σας είναι ένα θαυμάσιο και ισχυρό πράγμα, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί επίσης να σας βάλει σε μπελάδες.

Τοξότης

Προς το παρόν, να ρίξετε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και να εμπιστευθείτε την τύχη σας. Έχετε την τύχη ενός επαγγελματία παίκτη του πόκερ, αλλά δεν είστε το πρόσωπο για να πάει κάποιος μαζί σας. Θα κερδίσετε πολλά αρκετά σύντομα.

Αιγόκερως

Να είστε επιφυλακτικοί με αυτούς που μοιράζεστε τα μυστικά σας σήμερα. Οι σχέσεις σας μπορεί να είναι δύσκολες και τοξικές, ακόμα και όταν δεν συμμετέχετε στον ρομαντισμό.

Υδροχόος

Μια ισορροπία σήμερα. Μεγάλες αλλαγές είναι υψηλές, οι οποίες είναι μεγάλες είδησεις για τις καινοτόμες πλευρές σας. Αλλά μπορεί να είναι ανησυχητικές ειδήσεις για την πιστή, αξιόπιστη πλευρά σας. Θα βρείτε την αρμονία στη φύση .

Ιχθύς

Μην σαρώσετε στην αδρεναλίνη του δράματος. Να παρακολουθήσετε τη δράση, αλλά μην συμμετέχετε σε αυτό ως ένας ολοκληρωμένος ηθοποιός . Σώστε τον εαυτό σας από πονοκεφάλους και πόνους, και να αποστασιοποιηθείτε από αυτή την τοξική κατάσταση.

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.