Προβλέψεις Ταρώ 13/02 – 19/02/2017

Φαίνεται ότι στο μεσοχείμωνο η άνοιξη κάνει την εμφάνισή της και η διάθεσή μας ανεβαίνει! Λογικό, αν σκεφτούμε ότι αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσουν τον Άγιο του έρωτα και της αγάπης, τον Βαλεντίνο, ακόμα κι αυτοί που λατρεύουν να τον μισούν. Η αισιοδοξία είναι το κύριο χαρακτηριστικό που μας αποκάλυψε η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ με την αλάνθαστη μέθοδο των 6 καρτών.

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας

Το Αστέρι

Πολύ όμορφη επιρροή! Το Αστέρι είναι η υπογραφή της εσωτερικής δύναμης και αξιολογείται ως μια ψυχική ευφορία η οποία έχει στόχο να μας κάνει να προσηλωθούμε στους στόχους μας. η ψυχή μας γεμίζει από την ανάμνηση μιας αθωότητας που είχε δύναμη, ναι, είχε! Από αυτήν την δύναμη θα αντλήσουμε την δυνατότητα να έχουμε επιτυχία σε ό,τι επιχειρήσουμε αυτήν την εβδομάδα.

Κάρτα 2: Τι θέλετε περισσότερο τώρα

Οι Εραστές

Όχι αλήθεια, φαίνεται στημένο αλλά δεν είναι! Η Μεγάλη Αρκάνα έτσι άνοιξε, στην χώρα των πόθων μας έχουν βρει καταφύγιο οι Ερωτευμένοι. Είναι μια εξαιρετικά δυνατή κάρτα που μικάει για νέους έρωτες, για ενδυνάμωση σχέσεων, για γλυκές εξελίξεις ανάμεσα σεε ανθρώπους που τους ενώνει το πιο όμορφο δεσμό: ο έρωτας .

Κάρτα 3: Οι φόβοι σας

Η Αυτοκράτειρα

Παράξενη κάρτα για αυτήν την θέση, που γίνεται απόλυτα εξηγήσιμη όταν σκεφτούμε ότι λόγω του Αγίου Βαλεντίνου θα έχουμε μια αύξηση της θηλυκής δύναμης, αλλά και των απαιτήσεων, που συμβολίζει η γόνιμη Αυτοκράτειρα. Ποιος φοβάται την γονιμότητα; Οι άντρες, που δεν ξέρουν ακόμα αν θέλουν μια τόσο δυνατή εξέλιξη στην ζωή τους!

Κάρτα 4: Τι γίνεται στο  μέλλον σας

Η Δύναμη

Και το καλό σερί συνεχίζεται. Η Δύναμη, αυτή η κάρτα που αντιπροσωπεύει και τον Λέοντα, συμβαδίζει με την δύναμη της Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα. Η Δύναμη μας δίνει σιγουριά, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό μας. Όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά δηλαδή που χρειαζόμαστε για να έχουμε επιτυχία αλλά και ολοκλήρωση μέσα στην ζωή μας, είτε στον έρωτα είτε στα επαγγελματικά μας.

Κάρτα 5: Τι συμβαίνει εναντίον σας

Το Άρμα

Φαίνεται ότι τις καλές εξελίξεις δεν τις αντέχει ο νους μας και η καρδιά μας και αυτό δεν είναι ούτε παράξενο ούτε κακό. Μέσα σε μια γενικά αισιόδοξη εβδομάδα είναι εύκολο να χάσουμε τον έλεγχο και να βγούμε έξω από το πρόγραμμά μας, τις συνήθειές μας, τους στόχους μας. κυνηγώντας τους στόχους, ναι μπορεί να τους χάσουμε, μεθυσμένοι από εγωισμό και υποσχέσεις επιτυχίας, οπότε προσοχή.

Κάρτα 6: Το πιθανότερο αποτέλεσμα

Ο Ήλιος

Σας λέμε, έτσι βγήκαν οι κάρτες! Χωρίς καμία αρνητική επιρροή, τι να κάνουμε; Ο Ήλιος ως πιθανότερο αποτέλεσμα γεμίζει την καρδιά μας με χαρά, αισιοδοξία, δυνατότητα προσφοράς. Είναι εξαιρετική κάρτα για τα οικονομικά μας, για την διάθεσή μας να δώσουμε πολλά σε αυτούς που αγαπάμε, για να δούμε την ζωή μας με τον δυναμισμό που της αξίζει.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.