Ερμής στους Ιχθείς

Από τις 26 Φεβρουαρίου ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Μαρτίου. Έτσι μέσα στην υδάτινη ατμόσφαιρα του ζωδίου θα μας κάνει περισσότερο διαισθητικούς, αλλά και συναισθηματικούς. Ασφαλώς δεν είναι μια θέση που ο πλανήτης μπορεί να εκφράσει τις πραγματικές του ενέργειες, έτσι σε πρακτικά κυρίως ζητήματα δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε, όμως θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις ανάγκες των άλλων.

Έκφραση αλληλεγγύης

Στην θέση αυτή ο Ερμής που θα παραμείνει απλά ένα δεκαπενθήμερο θα επηρεάσει κυρίως τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, έτσι ακόμη και ζητήματα επαγγελματικά ή οικονομικά θα καθορίζονται από την επικοινωνία που θα έχουμε με τα αντίστοιχα πρόσωπα . Βέβαια είναι γεγονός ότι θα μπορούμε να ισορροπήσουμε τις όποιες σχέσεις μας και θα εκφράζουμε άμεσα τα αισθήματά μας. Επίσης θα βοηθούμε όποιον έχει ανάγκη, ακόμη και αν δεν τον συμπαθούμε, υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτούν αυτήν την συμπεριφορά μας.

Εσωτερικές συνομιλίες

Η περίοδος αυτή θα είναι κατάλληλη για να διερευνήσουμε τα πραγματικά μας θέλω και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις . Άλλωστε θα αισθανόμαστε την πίεση από πράγματα που δεν μας ικανοποιούν και θα αναζητάμε τρόπους για να τα αποφύγουμε ή να τα αλλάξουμε. Οι σχέσεις μας με το στενό μας περιβάλλον θα γίνουν περισσότερο ειλικρινείς και θα υπάρχει ισορροπία . Αισθηματικά θα έχουμε έντονη ρομαντική διάθεση και θα επιδιώκουμε να βρεθούμε περισσότερο με το άτομο που μας συντροφεύει. Βέβαια η ονειροπόλα μας διάθεση θα μας οδηγήσει πολλές φορές ακόμη και απρόσμενα σε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν και δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την διέλευση του Ερμή στους Ιχθείς ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Έτσι θα είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι με τα προβλήματα των γύρων σας. Θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία ή θα επανασυνδεθείτε με άτομο του παρελθόντος. Οι Ταύροι θα κάνετε σημαντικές νέες γνωριμίες και θα προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι Καρκίνοι ίσως να κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι ή μια νέα συνεργασία . Οι Παρθένοι θα ανανεώσετε τις διαπροσωπικές σας και αισθηματικές σας σχέσεις. Οι Σκορπιοί θα ζήσετε είτε με τον σύντροφό σας, είτε με κάποιο άλλο πρόσωπο τον μεγάλο έρωτα. Οι Αιγόκεροι ισορροπείτε τις σχέσεις και αναδεικνύεται τις δεξιότητές σας. Οι Ιχθείς μπορείτε να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.