Άρης στον Κριό

Ο Άρης εισέρχεται στις 28 Ιανουαρίου στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαρτίου. Έτσι έρχεται η απαίτηση της δημιουργίας και της υλοποίησης των σχεδίων μας και των φιλοδοξιών μας. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε κάθε τι που μας απασχολεί και γι’ αυτό είμαστε εργατικοί και δραστήριοι. Έτσι εκτός από την υψηλή μας παραγωγικότητα, θα είμαστε επίμονοι σε ό, τι κάνουμε και ό, τι υποστηρίζουμε. Η αποφασιστικότητά μας θα μας καθοδηγεί και δεν θα μπορούμε να δεχθούμε σε καμμία περίπτωση την οποιαδήποτε αποτυχία με αποτέλεσμα να μην υποχωρούμε πουθενά.

Μακρινοί στόχοι

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι ο Κυβερνήτης του Κριού, οπότε προβάλει όλες του τις ιδιότητες από την θέση αυτή. Θα έχουμε δηλαδή το σύνολο των θετικών και αρνητικών του χαρακτηριστικών. Μπορούμε λοιπόν θέματα τα οποία μας προβλημάτιζαν και διστάζαμε να προχωρήσουμε να τα αναλάβουμε και να τα ολοκληρώσουμε, ωστόσο αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι η ενεργητικότητα και η δράση, όχι ακριβώς το αποτέλεσμα. Υπερπηδούμε το κάθε εμπόδιο και δεν σταματάμε προκειμένου να κάνουμε κάτι, ό, τι και αν είναι αυτό. Έτσι στον επαγγελματικό τομέα, στην καριέρα μας και σε άλλα πρακτικά ζητήματα θα έχουμε σημαντικά αποτελέσματα.

Δυναμική παρουσία

Βέβαια στον κοινωνικό τομέα και στις σχέσεις μας θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα παρουσιάζουμε χωρίς καμμία διαλλακτικότητα τις απόψεις μας και τα αισθήματά μας πράγμα που μπορεί να μας φέρει σε δυσμενή θέση αφού θα είμαστε απόλυτοι και θα εμμένουμε σε ότι πιστεύουμε. Οι αισθηματικές μας σχέσεις θα έχουν έντονο ερωτικό πάθος και οι νέες γνωριμίες θα εξελιχθούν κατά κύριο λόγο σε θυελλώδεις δεσμούς. Ακόμη δεν θα έχουμε όρια στο φλερτ, έτσι μπορεί να διακινδυνεύσουμε την μόνιμη σχέση μας. Αυτό που θα μας ενδιαφέρει θα είναι κυρίως η προσωπική μας ικανοποίηση.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την διέλευση του Άρη από τον Κριό ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα αναλαμβάνετε ρίσκα και θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε κάθε σας υπόθεση που εκκρεμεί. Αισθηματικά θα αναζωπυρώσετε το ερωτικό πάθος με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε μια νέα πολύ δυνατή σχέση. Οι Κριοί θα είστε αυθόρμητοι και θα προβάλλετε μια δυναμική δημόσια εικόνα. Οι Λέοντες πιθανόν να ταξιδέψετε ή θα κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες. Οι Τοξότες θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα ζήσετε πολύ ερωτικές στιγμές. Οι Υδροχόοι θα είστε πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και θα έχετε υποστήριξη στα σχέδιά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.