Σαββατοκύριακο Αγάπης 04/05-02-2017

Σίγουρα η διάθεσή μας θα είναι επηρεασμένη από την είσοδο της Αφροδίτη στον Κριό στις 3 Φεβρουαρίου και ασφαλώς το διήμερο αυτό θα εκφράσουμε τον ερωτικό μας χαρακτήρα. Στις 4 Φεβρουαρίου η Σελήνη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα έτσι θα έχουμε δυνατά συναισθήματα και θα υπάρχει διάθεση για νέες γνωριμίες και φλερτ. Αλλά την Κυριακή που η Σελήνη  εισέρχεται στους Διδύμους και θα είμαστε ευδιάθετοι και πολύ επικοινωνιακοί, όμορφες εκπλήξεις θα μας συναρπάσουν.

Κριός

Ασφαλώς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα έχετε διάφορες προτάσεις. Ωστόσο μάλλον θα προτιμήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε αφού θα επιθυμείτε ένα νέο ξεκίνημα και βέβαια κάποιος Λέοντας θα είναι εκεί να σας περιμένει. Για να είστε σίγουροι στις επιλογές σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέα γνωριμίες και σίγουρα θα βρεθείτε με ξεχωριστά πρόσωπα . Βέβαια κάποιο άτομο από τον Ζυγό θα σας προσεγγίσει και θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον . Αν θέλετε να κάνετε το κατάλληλο βήμα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας η ευδιαθεσία σας θα σας κάνει πολύ γοητευτικούς και θα έχετε την ευκαιρία για να βρεθείτε με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Κάποιο άτομο από τους Ιχθείς θα σας φλερτάρει και θα το παρατηρήσετε. Για να ξέρετε πώς πρέπει να κινηθείτε, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα συμβούν και θα περάσετε ένα εξαιρετικό διήμερο και μάλιστα πολύ ρομαντικό. Ένα άτομο από την Παρθένο θα σας πλησιάσει με μια ξεχωριστή πρόταση. Αν θέλετε να ξέρετε τις εξελίξεις, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Με την κοινωνικότητά σας αυξημένη και με διάθεση για συναντήσεις και γνωριμίες θα περάσετε πολύ όμορφα και μάλιστα θα έχετε μια ιδιαίτερη έκπληξη από έναν Ταύρο. Για να είστε προετοιμασμένοι για ό, τι συμβεί, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Μια πολύ όμορφη σύμπτωση θα σας συναρπάσει, αφού θα βρεθείτε με κάποιο άτομο από τον Τοξότη και θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αν θέλετε να γνωρίζετε τα βήματα της περιπέτειάς σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Μάλλον θα νοιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να περάσετε ξεχωριστές στιγμές. Την ευκαιρία ίσως σας την δώσει η συνάντηση με κάποιο άτομο από τον Υδροχόο. Για να γνωρίζετε την εξέλιξη των πραγμάτων, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σκορπιός

Με διάφορα γεγονότα να συμβαίνουν μάλλον ασχεδίαστα και απρόσμενα θα είστε πολύ ευδιάθετοι. Ένα άτομο από τον Καρκίνο θα σας κάνει την έκπληξη που θα σας συναρπάσει. Αν θέλετε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Αυτό το διήμερο θα είναι γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις, όμως κάποιο άτομο από τον Κριό θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε διαφορετικά τα πράγματα και τα αισθήματά σας. Για να προχωρήσετε με ασφάλεια, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Μια ιδιαίτερη κατάσταση θα βιώσετε αυτό το διήμερο, θα υπάρξει έντονος ρομαντισμός σε μια νέα σας γνωριμία με έναν Σκορπιό. Αν θέλετε όμως να είστε σίγουροι για τις εξελίξεις και τις επιλογές σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Με την διερευνητική σας διάθεση θα περάσετε από διάφορα μέρη, αυτό το διάστημα. Κάποια τυχαία γνωριμία θα σας προκύψει με ένα άτομο από τους Διδύμους και θα σας ενδιαφέρει. Για να νοιώσετε ασφαλείς, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Η διαίσθησή σας και ονειροπόλα σας διάθεση θα σας οδηγήσουν στα αισθηματικά σας μονοπάτια. Ένα άτομο από τον Αιγόκερω θα σας προσελκύσει και θα δείξει και αυτό το ενδιαφέρον του
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.