Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-1-2017

Μια εκπληκτική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, το πιο ελευθεριακό ζώδιο του ζωδιακού, και δεν θα έχει εύνοια ο έρωτας; Ναι, θα έχει! Αλλά θα πρέπει να μετρήσουμε τα πραγματικά μας «θέλω». Δεν είναι μια Νέα Σελήνη που ευνοεί καταστάσεις που έχουν παρακμάσει και δεν μπορούμε να κρύψουμε κάτω από το χαλί τα προβλήματα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για θεμελιακές αλλαγές αλλά και για καινούριες, απέραντα προκλητικές περιπέτειες.
Για να δούμε πώς θα εισπράξει την δυναμική της Νέας Σελήνης το κάθε ζώδιο στον ερωτικό τομέα.

Κριός

Μια χαρά σου κάθεται Κριέ αυτή η Νέα Σελήνη στον 11ο Οίκο σου των οραμάτων και των ανοιχτών κοινωνικών σχέσεων. Έχεις σίγουρα το μυαλό σου σε ένα νέο φλερτ, μπορείς να το απολαύσεις μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Μεγάλη εύνοια με Υδροχόους, βέβαια.

Ταύρος

Αν και η Αφροδίτη βάζει βαρύ πέπλο επάνω στις σχέσεις σου, αν ανοίξεις τα μάτια σου θα δεις ότι κάτι παίζει από τον επαγγελματικό σου κύκλο. Κάποιος συνάδελφος ή και πιο πάνω από εσένα ιεραρχικά, δεν βλέπει μόνον την δημιουργική σου πλευρά αλλά και την ερωτική.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σου Υδροχόο μιλάει για νέες περιπέτειες. Σε έλκουν άνθρωποι με ανοιχτούς ορίζοντες και φρέσκο μυαλό που σε συνεπαίρνουν. Είσαι πιο έτοιμος/έτοιμη από ποτέ να κάνεις μια μεγάλη τομή στις σχέσεις σου ή και να ταξιδέψεις μακριά για να συναντήσεις τον έρωτα.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη συμβαίνει στον καρμικό για σένα Υδροχόο και ανοίγει διάπλατα την λίμπιντο . Θες να κάνεις πράγματα έξω από τν πεπατημένη και αυτό είναι πολύ καλό. Μην χάσεις αυτό το παράθυρο 15 ημερών που ανοίγει η Σελήνη για νέους έρωτες και φλερτ.

Λέων

Ο Ήλιος είναι φυσικά σε σύνοδο με την Σελήνη, ακριβώς στον χώρο της ερωτικής σου ζωής και των συνεργασιών. Μια νέα περίοδος ανοίγει για σένα Λέοντα και σε βγάζει σε αναπάντεχους δρόμους. Έχεις έντονη συναισθηματικότητα, καλό αυτό αν θέλεις να πείσεις κάποιο νέο ταίρι ότι δεν σε έχει κυριεύσει η αλαζονεία της δύναμής σου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον χώρο του 6ου Οίκου σου μιλάει για μια εποχή που θα πρέπει να δεις τις σχέσεις σου σοβαρά. Είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις ακόμα και θυσίες αν χρειαστεί για τον άνθρωπο που αγαπάς. Αν δεν έχεις σχέση έχεις εύνοια για ένα φλερτ με ανθρώπους που εργάζονται στην υγεία ή ως δημόσιοι υπάλληλοι.

Ζυγός

Ο Υδροχόος που φιλοξενεί την Νέα Σελήνη είναι για σένα ο 5ος Οίκος της κοινωνικότητας. Καιρός να βγάλεις πια τις πυτζάμες και να βγεις λίγο να διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη σου έκανε άσχημο παιχνίδι, αλλά όλα αλλάζουν πια και έρχεται άνοιξη στις προσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Πολύ σημαντική αυτή η Νέα Σελήνη για τους Σκορπιούς, σου θυμίζει ότι και η οικογένεια παίζει κάποιον ρόλο στις σχέσεις σου. μια νέα εποχή καλών σχέσεων με την οικογένειά σου θα σου επιτρέψει να αφοσιωθείς με την καρδιά σου στον έρωτα χωρίς περιττά βάρη.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σου Υδροχόο είναι το τέλειο αντίδοτο για το μαύρο που έριξε στην ψυχήσου και στις σχέσεις σου ο Κρόνος με το δύσκολο τετράγωνο με την Αφροδίτη. Αρχίζει μια νέα και πολύ λαμπερή περίοδος 15 ημερών, που θα είσαι στο κέντρο της κοινωνικής ζωής και του φλερτ.

Αιγόκερως

Ο Υδροχόος είναι για σένα ο 2ος Οίκος των μόνιμων σχέσεων και η Νέα Σελήνη αυτή μπορεί να γίνει η απαρχή της ηρεμίας που τόσο την έχεις ανάγκη. Είτε τα βρίσκεις σε βαθύ επίπεδο με τον σύντροφό σου είτε ένα νέο φλερτ – όσο αθώο και να φαίνεται – θα αποδειχθεί η σχέση της ζωής σου.

Υδροχόος

Ως οικοδεσπότης της Νέας Σελήνη πρέπει να βάλεις τα καλά σου στην ψυχή σου και να τολμήσεις ερωτικά να κάνεις σημαντικά βήματα. Νέες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, ενώ η θετική σου συναισθηματική φόρτιση σου επιτρέπει να είσαι πολύ γλυκός/γλυκιά και σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον 12ο γενικό σου Οίκο μιλάει για ένα γενικό ξεκαθάρισμα του συναισθηματικού τοπίου σε βάθος χρόνου. Με ωριμότητα και με υπεύθυνη στάση κρατάς δίπλα σου τους ανθρώπους που μπορούν να εξελιχθούν, αλλά κουνάς εύκολα μαντήλι στους μετεξεταστέους του έρωτα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.