Αποτέλεσμα εικόνας για selena gomez

Πολλά έχουν ειπωθεί και ακουστεί για το πρώην ζευγάρι Selena – Justin και ενώ οι fans της τραγουδίστριας τους θέλουν και πάλι μαζί, η μαμά της Selena Gomez, η Mandy, έχει άλλη άποψη. Βλέποντας την κόρη της να κάνει μια νέα αρχή με τον Weeknd, προειδοποιεί τον Justin Bieber να μείνει μακριά της.

Η μητέρα της Selena δήλωσε ότι η κόρη της πόνεσε πολύ μετά το χωρισμό με τον Justin και έφτασε σε σημείο να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης, γι αυτό και πρέπει να μείνει μακριά της, γιατί κάθε φορά που την πλησιάζει την επηρεάζει αρνητικά. Και συνεχίζει λέγοντας ότι αν θέλει το καλό της, τότε να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις και να αφήσει την κόρης της σε ησυχία.

Η γνωστή τραγουδίστρια πάσχει από λύκο και η Mandy είναι πεπεισμένη ότι όσο  ο Bieber μένει μακριά της, η υγεία θα καλυτερέχει πολύ πιο γρήγορα. «Όσο η κόρη μου βρισκόταν μαζί του, είχε γίνει ένα διαφορετικό άτομο. Εκείνος ήταν πολύ ζηλιάρης και κτητικός και εκείνη είχε καταλήξει να τον ακολουθεί σε όλα τα πάρτι όπου συνέχεια έπιναν και κάπνιζαν.». Αυτά δήλωσε η μαμά της Selena, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στον πρώην.

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.