Σχετική εικόναzodia Κριός
Θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Μην αμφισβητείτε τα πάντα. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεφύγει σήμερα. Πρέπει να απομακρυνθείτε λίγο και να χαλαρώσετε.

zodia Ταύρος
Η ειλικρίνειά σας γίνεται περισσότερο εμφανείς και έχει μεγάλη επίδραση. Ελκύεστε από τα άτομα που έχουν ωριμότητα. Μπορεί να έχετε δείγματα έλλειψης ασβεστίου στα κόκαλα και τα δόντια οπότε καλύτερα να δράσετε πριν γίνει πρόβλημα.

zodia Δίδυμοι
Θα αποφύγετε τα λάθη αν ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας. Να είστε ανοιχτοί στις προτάσεις τους. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να χαθεί στις ανησυχίες των άλλων. Σκεφθείτε πριν δεσμευθείτε.

zodia Καρκίνος
Η Σελήνη ενισχύει τις προσωπικές σας συζητήσεις. Τώρα είναι καιρός να αναπτύξετε προσεκτικά την σχέση σας. Ένα συναίσθημα κούρασης περιορίζει τις δραστηριότητές σας και η απάντηση είναι στο φαγητό σας. Μπορεί να έχετε έλλειψη βιταμινών.

zodia Λέων
Τα σύννεφα εξαφανίζονται και έρχεστε κοντά στους στόχους σας. Όλα οφείλονται σε εσάς. Θα μπείτε σε πειρασμό να κινηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις οπότε να είστε προσεκτικοί με όριά σας και τα αποθέματα ενέργειάς σας.

zodia Παρθένος
Θα αποφασίσετε να βάλετε ένα τέλος στις λάθος σχέσεις χωρίς τύψεις. Θα είστε πιο συγκρατημένοι με την ενέργειά σας σήμερα και θα μπορέσετε να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία.

zodia Ζυγός
Η αυτοπεποίθησή σας θα κάνει τους άλλους να ζηλέψουν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Απρόσμενες τάσεις και ορμές σας κουράζουν οπότε μην το παρακάνετε σωματικά.

zodia Σκορπιός
Θα έχετε πολύ αυτοπεποίθηση, ίσως υπερβολική. Αποφύγετε τις βαθιές συζητήσεις και επικεντρωθείτε στην πράξη. Θα καταφέρετε πολλά αν ασχοληθείτε με ένα άθλημα εξωτερικού χώρου. Χρειάζεστε μια αλλαγή ηθικά και σωματικά.

zodia Τοξότης
Τα άστρα σας δίνουν την δυνατότητα να εκμεταλλευθείτε τις απολαύσεις που μπορείτε σήμερα. Θα πρέπει να φορτίσετε μόνοι σας τις μπαταρίες σας. Αυτό θα βοηθήσει τα επίπεδα της ενέργειάς σας.

zodia Αιγόκερως
Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται και η αγάπη σας για την ζωή θα ελαφρύνει την διάθεση γύρω σας. Οι άλλοι θα σας εκτιμήσουν. Είναι καλή ιδέα να δείτε την διατροφή σας. Ακούστε περισσότερο το σώμα σας. Το ένστικτό σας θα σας δίνει τον σωστό δρόμο.

zodia Υδροχόος
Το να αναμασάτε το παρελθόν δεν σας αφήνει να προχωρήσετε στο μέλλον. Πρέπει να ανανεώσετε τις ιδέες σας. Θα είστε πιο χαρούμενοι αν αντιμετωπίσετε λογικά τις ερωτήσεις που σας ανησυχούν. Ώρα να απελευθερωθείτε.

zodia Ιχθύες
Κυνηγάτε την θετική αλλαγή. Ακολουθήστε τον ενθουσιασμό σας και ξεκινήστε. Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Γενικά καταναλώνετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Να είστε προσεκτικοί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.