Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια:Από τις πιο γνωστές τσιγγάνες – μέντιουμ σε όλη την Ευρώπη. Η ομώνυμη τράπουλα με τα 87 της φύλλα αποκαλύπτει κρυφά συναισθήματα, έντονο παρασκήνιο, αλλά και ημερομηνίες εν δυνάμει γεγονότων.

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

Για τους Λέοντες και τους τολμηρούς Υδροχόους, η τύχη κλείνει το μάτι. Σχέσεις που είχαν διαλυθεί, τώρα έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να ξανασμίξουν οι σύντροφοι. Αυτό θα γίνει σίγουρα με την θετική παρέμβαση τρίτων γνωστών. Επιτυχείς θα είναι και οι επιχειρησιακές σας δράσεις.
Ερωτική Τύχη: 4 / 5

Οι Κριοί και οι Τοξότες που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα στάσιμοι μέσα σε σχέσεις, τώρα έχει έρθει η ώρα για να εισπράξουν τα καλά της υπομονής τους. Ο Σύντροφος, θα εκπλήξει μέσα από προτάσεις για απαγκίστρωση από το παρελθόν, και πορεία προς την επίσημη δέσμευση.
Ερωτική Τύχη: 5 / 5

Εσείς οι αμετακίνητοι Ταύροι και Παρθένοι, θα μπορέσετε μέσα στο διάστημα αυτού του Χειμώνα, να λύσετε τις διαφορές σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό θα έρθει σαν πρακτική πρωτοβουλία από την άλλη πλευρά. Τύχη θα υπάρξει και στα οικονομικά σας σχέδια.
Ερωτική Τύχη: 3 / 5

Ο κοινωνικός κύκλος των Διδύμων και των Ζυγών είναι πια και αυτός που θα δώσει την λύση σε υποθέσεις μοναξιάς. Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να βρεθούν νέοι έρωτες που θα σας κάνουν να δείτε φιλίες – συνεργασίες, με ένα διαφορετικό μάτι, πιο αισθηματικό.
Ερωτική Τύχη: 4 / 5

Πολλά τα ευχάριστα που θα σας παρουσιαστούν σε εσάς τους Καρκίνους και τους Αιγοκερους, σε ζητήματα διαζυγίων και περιουσιακών. Υποθέσεις που είχαν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ακινησία, τώρα θα σας αποδεσμεύσουν και θα λήξουν υπέρ σας. Καινούργια άτομα θα εισέλθουν στην ζωή σας που θα σας ανανεώσουν.
Ερωτική Τύχη: 5 / 5

Οι Σκορπιοί και τα Ψαράκια, που έχουν μείνει μόνοι, έχει έρθει η ώρα για μεγάλες αλλαγές. Είστε κάτω από μεγάλη συμπαντική εύνοια, και αυτό που τόσο καιρό ζητάτε… θα το έχετε. Μιας παλιά σας αγάπη, που ακόμη δεν σας έχει ξεπεράσει, θα σας ξαναπλησιάσει και θα ζητήσει, να της δώσετε ακόμη μια ευκαιρία.
Ερωτική Τύχη: 4 / 5
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.