Έχεις αδύναμες βλεφαρίδες που πέφτουν; Να τι φταίει!

Αλλεργίες...
Ενώ εσύ χρησιμοποιείς το mascara για να τονίσεις το βλέμμα σου, το ίδιο το προϊόν μπορεί να σου προκαλεί την απώλεια των βλεφαρίδων σου.
Τα περισσότερα mascaras περιέχουν χημικά στα οποία μπορεί να είσαι αλλεργική κι αυτό να κάνει πιο αδύναμες τις βλεφαρίδες, με αποτέλεσμα να πέφτουν. Σταμάτα να χρησιμοποιείς το προϊόν και πριν πας στο επόμενο καλό είναι να κάνεις ένα διάλειμμα για να μπορείς να καταλάβεις αν είναι αυτή η αιτία.

Τρίβεις τα μάτια σου
Αν το κάνεις μπορεί να γίνεται ασυναίσθητα. Μπορεί ακόμα και να το συνειδητοποιείς αλλά είναι στη μέση και η δύναμη της συνήθειας ή αυτή η τέλεια αίσθηση ανακούφισης που έχεις όταν τρίβεις τα μάτια σου. Έτσι όχι μόνο τραβάς χωρίς να το θέλεις τις βλεφαρίδες αλλά μεταφέρεις και μικρόβια που έχουν τα χέρια σου και συμβάλλουν στην απώλεια των βλεφαρίδων.

Το ψαλίδι βλεφαρίδων
Είναι μαγικό beauty tool -το ξέρω- αλλά όσο υπέροχες μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες σου άλλο τόσο τις βλάπτει. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να προσέχεις είναι να μην το χρησιμοποιείς το ψαλίδι στις βλεφαρίδες σου όταν είναι βαμμένες. Το προϊόν τις σκληραίνει και το ψαλίδι τις σπάει με αποτέλεσμα να αποδυναμώνονται και να πέφτουν.

Θυρεοειδής
Προφανώς δεν είναι λόγος πανικού. Πρόβλημα θυρεοειδή έχει 1 στις 8 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της και είναι ελέγξιμο. Ωστόσο μία ένδειξη ότι πρέπει να το ρυθμίσεις είναι η απώλεια βλεφαρίδων. Φυσικά πρέπει να πας στο γιατρό να στο επιβεβαιώσει γιατί είναι πολύ πιθανό να μην έχεις τίποτα απολύτως.

Αλωπεκία
Υπάρχουν πολλά είδη αλωπεκίας και ένα από αυτά μπορεί να επηρεάσει και τις βλεφαρίδες σου. Δεν είναι πολύ συνηθισμένη αιτία αλλά υπάρχει περίπτωση η απώλεια βλεφαρίδων να προκαλείται από αυτό.

Φυσικά μία επίσκεψη στο γιατρό σου θα σου δώσεις την οριστική απάντηση καθώς και τη λύση.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.