Άστρα 23/01: Πολλά ξοδεύεις, πρόσεχε..!

Κριέ, δεν είναι η σωστή περίοδος για να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Αν έχεις βαλτώσει στην ερωτική σου ζωή τότε φρόντισε, πάντα με ήρεμο τρόπο, να εξηγήσεις στο ταίρι σου τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει πια. Δεν είναι δύσκολο!
Ταύρε, ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου και επειδή εσύ δεν είσαι λάτρης των αλλαγών, αρνείσαι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά σου. Σταμάτα να είσαι πεισματάρα και κάνε μια κίνηση για να αλλάξει η ζωή σου.

Δίδυμε, για να κάνεις κουμάντο στη ζωή των άλλων είσαι πρώτη αλλά για να βάλεις κάποια όρια στη δική σου δεν το συζητάς καν. Θεωρείς ότι τα κάνεις όλα εξαιρετικά οπότε για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Εμ, αυτό να μου πεις!

Καρκίνε, κρίνεις χωρίς να ξέρεις και το κακό είναι ότι βγάζεις επιπόλαια συμπεράσματα. Σταμάτα να το κάνεις αυτό γιατί μ' αυτό τον τρόπο αδικείς πολύ κόσμο. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου με ψυχραιμία ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου.

Λέοντα, είσαι σε θέση να βλέπεις μακριά και αυτό σου δίνει μεγάλο προβάδισμα όσον αφορά τουλάχιστον τα επαγγελματικά. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου ανατρέψει τις αρχικές σου πεποιθήσεις γιατί αυτές είναι μόνο οι σωστές.

Παρθένε, η γκρίνια σου δεν λέει να τελειώσει με τίποτα, αγαπητή μου. Μόλις βλέπεις ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα θες αντί να σηκώσεις τα μανίκια και να αρχίσεις τη δουλειά κάθεσαι και κλαίγεσαι. Εμ, δεν λύνονται τα προβλήματα με αυτό τον τρόπο.

Ζυγέ, δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι. Εμ, τι να σου πω και εγώ! Έχεις δώσει τέτοιο θάρρος στην οικογένεια του συντρόφου σου που σε λίγο προβλέπω να παίρνεις άδεια για να αναπνεύσεις. Να τους τα κόψεις αυτά όσο είναι νωρίς.

Σκορπιέ, δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι το πρόβλημα μαζί σου είναι η εμπιστοσύνη που δείχνεις στους άλλους; Εμπιστεύεσαι αυτούς που δεν πρέπει και σε πιάνει η καχυποψία σου στα άτομα που θέλουν πραγματικά να σε βοηθήσουν. Τι να σου πω!

Τοξότη, είσαι με τα καλά σου παιδί μου; Ξοδεύεις τα λεφτά σου σαν να είναι μαρουλόφυλλα και στο τέλος δεν πρόκειται να έχεις ούτε για τσίχλες. Εάν δεν έχεις κερδίσει κανένα λαχείο ειλικρινά στο λέω δεν δικαιολογείται αυτή η σπατάλη.

Αιγόκερε, σήμερα θα προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν αλλά καλό θα ήταν να μην πέσεις στην παγίδα γιατί θα το πληρώσεις ακριβά. Μην εμπιστεύεσαι αυτά που ακούς. Μόνο το ένστικτό σου θα σου δείξει τον σωστό δρόμο.

Υδροχόε, νομίζω πως σήμερα ήρθε η ώρα να αντιδράσεις. Έχεις δεχτεί μεγάλη πίεση όλο αυτό το διάστημα από τα επαγγελματικά σου μέχρι τα προσωπικά και τώρα ήρθε η ώρα να βάλεις τα όριά σου. Όσοι σε αγαπάνε θα τα δεχτούν, οι άλλοι ας κάνουν ό, τι θέλουν.

Ιχθύ, όσο πιο γρήγορα κόψεις τον ομφάλιο λώρο από την οικογένειά σου τόσο πιο σύντομα θα ανακτήσεις τις ισορροπίες με το ταίρι σου. Μη μου το παίζεις ανήξερη εμένα! Ξέρεις πολύ καλά τι λέω. Σκέψου σοβαρά, λοιπόν, τα επόμενα βήματά σου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.