Πως θα μακρύνεις τα μαλλιά σου πιο γρήγορα!

Μπορείς να στεγνώσεις τα νύχια σε μέσα σε 1 λεπτό, μπορείς να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα με μια απλή εφαρμογή κρέμας, αλλά ακόμα δεν μπορείς να μακρύνεις τα μαλλιά σου όσο γρήγορα θέλεις. Τα μαλλιά σου θέλουν το χρόνο τους – τον δικό τους χρόνο- για να μακρύνουν και όλα έχουν να κάνουν με τα γονίδιά σου.
Κατά μέσο όρο τα μαλλιά ενός ανθρώπου μακραίνουν 1,20 εκατοστά το μήνα, αλλά τα μαλλιά έχουν και τον δικό τους κύκλο. Πέφτουν, μεγαλώνουν και ξεκουράζονται! Τι μπορείς να κάνεις για να επισπεύσεις τη διαδικασία;

Πρόσεξε τα εξής:

Ψαλίδα: Αν έχεις ψαλίδα στα μαλλιά τότε δεν θα μακρύνουν γρήγορα. Καλό είναι να πηγαίνεις στο κομμωτήριο για να απαλλαγείς από την ψαλίδα αν θέλεις μακριά μαλλιά.

Extensions: Τα extensions μπορεί να κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται μακριά, αλλά αν θέλεις φυσικά μακριά μαλλιά τότε καλό είναι να τα αφαιρέσεις. Προτίμησε προσωρινά clip-in extensions!

Ντεκαπάζ: Το ντεκαπάζ επιβραδύνει τη διαδικασία κι έτσι τα μαλλιά σου μακραίνουν πιο αργά.

Άγχος: Το άγχος αυξάνει την κορτιζόλη, μια ορμόνη που μπορεί να επηρεάσει και την ανάπτυξη της τρίχας!

Διατροφή: Τα μαλλιά χρειάζονται πρωτεΐνη και σίδηρο, οπότε αν δεις ότι τα μαλλιά συ δεν μακραίνουν πολύ γρήγορα μήπως να αυξήσεις τις τροφές που είναι πλούσιες στα στοιχεία αυτά; Τα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να βοηθήσουν!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.