Το πόρισμα που «καίει» Αρναούτη και Κυριάκου: «Και οι δυο είδαν ότι ο Παντελίδης πριν μπει στο αμάξι…»

11 μήνες έχουν περάσει μετά το μοιραίο τροχαίο που στέρησε την ζωή του αγαπημένου σε όλους τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη!
Η οικογένεια του τραγουδιστή δεν σταματάει να ψάχνει, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο και τρόπο, να βρει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ της 18η Φεβρουαρίου. Χθες, μάλιστα, έγινε γνωστό πώς η οικογένεια Παντελίδη έβαλε και δεύτερο εισαγγελέα στο «παιχνίδι». Ωστόσο, δεν είναι οι μόνοι που παλεύουν για να δικαιωθούν! Τα δυο κορίτσια που εκείνο το βράδυ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, παρέα με τον Παντελή Παντελίδη, καθημερινά δίνουν την δική τους μάχη!

Η Φρόσω Κυριάκου, έχει εξαφανιστεί από τα social media και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πλέον λιγοστές καθώς ότι έχει να πει θα το πεί στο δικαστήριο! Αντίθετα, η Μίνα Αρναούτη δίνει καθημερινά την δική της μάχη και απαντά σε όλους όσους τις επιτίθενται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καθώς προκαλεί ταυτόχρονα με τις αναρτήσεις της! Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω:


Μετά την όλο φωτιά, χθεσινή ανάρτηση, του αδερφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου έρχονται, σήμερα, στην δημοσιότητα νέα στοιχεία που κυριολεκτικά «καίνε» τις δυο κοπέλες! Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, σήμερα, έγινε γνωστό από τον ιατροδικαστή της οικογένεια πώς όχι μόνο ο Παντελίδης καθόταν στην θέση του συνοδηγού, αλλά… Δείτε όλα όσα αποκαλύφθηκαν στο παρακάτω βίντεο:


Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.