Αν κάνει αυτά, τότε σε βλέπει σοβαρά

Θέλεις να ξέρεις αν έχετε πραγματικά σχέση με τον καλό σου ή αν σε βλέπει σαν μια περιπέτεια; Όσο κι αν έχεις ανασφάλεια, όσο κι αν δεν θέλεις να κάνεις κουβέντα για το θέμα για να μην δείξεις πρώιμο ενδιαφέρον, υπάρχουν ενδείξεις που σου λένε με βεβαιότητα ότι είσαι η γυναίκα του και όχι το κορίτσι του – έχει μεγάλη διαφορά!
Όχι, δεν εννοούμε το να σου γνωρίσει την οικογένειά του, αν έχετε φτάσει εκεί το ξέρεις κι εσύ ότι ψάχνει κρυφά για δαχτυλίδι και κάνεις ότι δεν το ξέρεις. Μιλάμε για πιο διακριτικές ενδείξεις, που αν ξέρεις να τις διαβάζεις τότε μπορείς να αρχίσεις να χαμογελάς με αυτοπεποίθηση. Αυτά είναι τα σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά.

Μένετε στο σπίτι του αγκαλιά αλλά όχι αναγκαστικά ερωτικά

Μπορεί αρχικά να σου κάνει εντύπωση ή και να σε δυσαρεστήσει. Αλλά το να περάσετε ένα βράδυ μαζί χωρίς αναγκαστικά το ερωτικό κομμάτι δεν είναι δείγμα ότι σε βαρέθηκε – είναι δείγμα ότι σε θέλει για τα πάντα και για όλες του τις στιγμές, και όχι για όταν σε έχει ανάγκη το σώμα του.

Σε αφήνει να σηκώσεις το τηλέφωνό του

Εδώ μιλάμε ότι μπορείς να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι με την άνεση της βασίλισσας της καρδιάς του. Το τηλέφωνο, σταθερό και κινητό, είναι απολύτως προσωπικό. Το να σε αφήνει να το σηκώνεις σημαίνει ταυτόχρονα δύο πράγματα: δεν έχει να σου κρύψει τίποτα και δεν ντρέπεται να έχουν οι άλλοι σαφή πληροφορία ότι είστε μαζί. Άντε, καλούς απογόνους!

Μιλάει με το «εμείς» για πράγματα που είναι στο βαθύ μέλλον

Αν έχει αρχίσει να σε περιλαμβάνει σε πράγματα μεγάλων σχεδιασμών, αν θέλει να είστε μαζί για τις καλοκαιρινές διακοπές ενώ είναι Γενάρης, δεν θέλει και πολύ μυαλό, σε θέλει στην ζωή του με απόλυτα κυρίαρχο ρόλο, δεν είσαι μια σχέση περαστική, είσαι η σχέση του, η γυναίκα του, η σύντροφοςτου.

Αλλάζει το πρόγραμμά του για σένα

Αν του πεις να πάτε μαζί να φάτε αλλά έχει κανονίσει κάτι και είναι πρόθυμος να το αλλάξει για να σου κάνει το χατίρι, θέλει να περνάει όλο του τον καιρό με σένα. Όχι πως αν δεν το κάνει είναι ανησυχητικό, όχι, οι άνθρωποι πρέπει και μέσα στο ζευγάρι να κρατάνε τον προσωπικό τους χώρο. Αλλά αν στριμώχνει ό,τι άλλο κάνει για να βρει χρόνο να σε δει, είσαι η αγάπη του.

Ζηλεύει τους δικούς σου

Έλα, μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά οι άντρες όταν ενδιαφέρονται σοβαρά για μια γυναίκα γίνονται ζηλότυποι με όλον τον κόσμο. Αν δεις ότι βγάζει μια αρσενική κατακτητική διάθεση και υπεροψία απέναντι στα αδέλφια σου ή στον μπαμπά σου φρόντισε να εξασφαλίσεις τις ισορροπίες, αλλά να ξέρεις ότι σε βλέπει πολύ σοβαρά, μην του κρατήσεις κακία.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.