Εκπαιδεύοντας έναν άντρα στον έρωτα

Πώς μπορεί να είναι ευτυχισμένη μια γυναίκα αν στον έρωτα δεν είναι χορτάτη; Απάντηση: δεν μπορεί! Τελεία και παύλα. Κι ενώ οι άντρες θεωρούν ότι έχουν όλες τις λύσεις, ενώ θεωρούν ότι φτάνει να χτυπήσουν την πόρτα συχνά και ΟΚ, έχει χορτάσει το ταίρι τους, οι γυναίκες μαραζώνουν χωρίς να φτάνουν στον πυρήνα των αισθήσεών τους.
Είναι θέμα βιολογικό; Όχι, πολύ απλά για αιώνες ολόκληρους η γυναικεία λίμπιντο ήταν απαγορευμένη. Όχι κρυμμένη, απαγορευμένη. Οι θερμές γυναίκες θεωρούνταν μάγισσες – και πλήρωναν με τηνζωή τους την ανάγκη τους για ηδονή. Άλλαξαν πολλά από την εποχή εκείνη που μια γυναίκα αν ήταν όμορφη και ποθητή την έκαιγαν στην πυρά;

Άλλαξαν. Δεν τις καίνε πια τις γυναίκες στην πυρά αλλά στην παγωμένη της στέρησης. Μια στέρηση που προκύπτει από κακή εκπαίδευση των αντρών στο παιχνίδι του έρωτα. Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να μπορέσει να έχει αυτά που δικαιούται στο σώμα της και στην ψυχή της;

Ειλικρίνεια στον εαυτό σου

Βασικό αυτό. Δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις το ταίρι σου να σε ικανοποιεί, αν δεν παραδέχεσαι ότι είσαι ανικανοποίητη. Και δεν το παραδέχεται εύκολα αυτό μια γυναίκα. Γιατί η ρετσινιά της ανοργασμικής είναι εύκολο να σταματήσει οποιαδήποτε συζήτηση. Ποιος φταίει που δεν μπορεί μια γυναίκα να ελευθερώσει το δυναμικό της και να απολαύσει τον έρωτα; Η ίδια η γυναίκα, «όλοι το ξέρουν αυτό».

Αυτή η κατάσταση κάνει τις γυναίκες να κρύβουν όχι μόνον από το ταίρι τους αλλά και από τον εαυτό τους το βαθύ πρόβλημα της έλλειψης κινήτρου αν μη τι άλλο για έρωτα. Και τελικά γίνονται όντως ψυχρές, γιατί οι αισθήσεις τους, κουρασμένες να ξεσηκώνονται χωρίς να ξεσπάνε, κοιμούνται. Αν αυτό αλλάξει, μπορεί να ξεκινήσει και η εκπαίδευση του άντρα στα μυστικά της γυναικείας λίμπιντο.

Η γυναίκα μπορεί - και πρέπει - να σταματάει μια διαδικασία που δεν της αρέσει

Δεν είναι σωστή η στάση; Ο ρυθμός; Το είδος του παιχνιδιού; Σταμάτησέ το! Μην το ανεχθείς για να μην φανείς ψυχρή. Δεν θα είσαι ψυχρή, θα είσαι εξαιρετικά θερμή όταν όλα θα πηγαίνουν καλά και θα έχεις κι εσύ το μερίδιό σου από το όλο παιχνίδι του έρωτα. Το να βγάζεις φωνούλες δήθεν ευχαρίστησης ενώ δεν νιώθεις τίποτα δεν δίνει κανένα σωστό μήνυμα και σε εγκλωβίζει.

Μια χαλαρή συζήτηση

Πριν φτάσει το θέμα στην επαφή, δεν πρέπει να ξέρει ο άντρας τι σου αρέσει και τι όχι; Δεν είναι ανάγκη να μιλήσετε σαν να γνωρίζεστε από τον στρατό, με ορολογία που θα σου φέρει αμηχανία. Δες πώς θα του το εξηγήσεις, αλλά εξήγησέ του. Ξέρεις, θα το χαρεί απέραντα το να χαίρεσαι. Και θα σου δώσει πολλά περισσότερα σαν εραστής αν τον βοηθήσει. Είναι λίγο αργά να τον βοηθήσεις όταν ήδη έχετε φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Κάνε του έναν κατάλογο από αυτά που σου αρέσουν και θα βιαστεί να τα εφαρμόσει.

Ο έρωτας δεν είναι υπόθεση λεπτών

Μην εγκλωβίζεσαι σε γρήγορες διαδικασίες, γιατί αυτές πάντα ευνοούν τους άντρες. Πάρε τον χρόνο σου. εξήγησε στο ταίρι σου ότι αν δεν έχετε χρόνο και άνεση μπροστά σας να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον, δεν θα παίξεις. Μάθε τον να περιμένει κι αυτός την κατάλληλη στιγμή, ή να την δημιουργεί. Εμείς κακομαθαίνουμε τους άντρες, με το να τους κάνουμε τα χατίρια όχι μόνον τα ποιοτικά αλλά και τα χρονικά, από τον φόβο να μην μας φύγουν. Πουθενά δεν θα πάει το ταίρι σου αν ξέρει ότι θα τον περιμένει μια πανδαισία για δύο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.