Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου: εντάσεις που κουράζουν

Οι κοινωνικές μας και επαγγελματικές μας σχέσεις πιθανόν να περάσουν κρίση, αφού δεν θα μας επιτρέπεται να προωθήσουμε τα σχέδιά μας και να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Ασφαλώς θα αναρωτιέστε τί στο καλό έχει το σύμπαν εναντίον μας; Απολύτως τίποτε, απλά θέλει να μας κάνει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά και να αντιληφθούμε τα εμπόδια που υπάρχουν, όσο δε για τις σχέσεις μας, να μην τις θεωρούμε δεδομένες και να μην φερόμαστε επιπόλαια και εγωιστικά. Άλλωστε οι δύσκολες όψεις διδάσκουν και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούμε.

Στιγμές απαισιοδοξίας

Η όψη αυτή κορυφώνεται στις 27 Ιανουαρίου και θα νοιώσουμε ότι οι υποχρεώσεις μας σε κάθε τομέα πρέπει να καλυφθούν, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση, αφού θα προτιμούμε να τις αφήσουμε για αργότερα και να διασκεδάσουμε ή να χαλαρώσουμε. Έτσι λοιπόν δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε τα πράγματα, αισθανόμαστε πανικό και ανασφάλεια και κάνουμε κινήσεις που μας εκθέτουν στα μάτια των άλλων. Αδυνατούμε να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας, αφού είμαστε νευρικοί και απότομοι και επιδιώκουμε την επιβολή μας με απόλυτο τρόπο.

Σπασμένο τηλέφωνο

Αλλά και οι σχέσεις μας με το στενό μας περιβάλλον διαταράσσονται και αισθανόμαστε την ανάγκη να κλειστούμε στον εαυτό μας. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τον σύντροφό μας είναι αμφιλεγόμενος, αφού ενώ θέλουμε να δείξουμε τρυφερότητα, τελικά είμαστε πολύ απότομοι και πιθανόν να ξεκινήσουμε μια συζήτηση που θα δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες. Επίσης επειδή δεν έχουμε όρια μπορεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις και να χωρίσουμε. Οι αδέσμευτοι με την επιρροή αυτή αναζητούν σχέσεις συμφέροντος οι οποίες συνήθως έχουν άδοξο τέλος.

Επιρροές στα Ζώδια

Από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο επηρεάζονται περισσότερο  τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Προσέξτε τις συμπεριφορές σας προς τους γύρω σας και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις . Οι Δίδυμοι προσέξτε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας. Οι Παρθένοι αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες. Οι Τοξότες προσέξτε τις συνεργασίες σας και να είστε υποχωρητικοί. Οι Ιχθείς αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις, θα εκτεθείτε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.