Εξοργισμένος Έλληνας παρουσιαστής υποστηρίζει δημοσίως Κυριάκου-Αρναούτη: «Δεν ντρέπεστε! Ο Παντελής θα…»

Περίπου έντεκα μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, προσπαθούν να επιστρέψουν στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους.
Η Φρόσω Κυριάκου έχει απομακρυνθεί από τα social media, σε αντίθεση με την Μίνα Αρναούτη που οι αναρτήσεις της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθημερινά ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων. Ακόμα η οικογένεια Παντελίδη δίνει τη δική της «μάχη» για να διαλευκάνει τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Πολλά δημόσια και μη πρόσωπα έχουν στραφεί εναντίον των συνεπιβατιδών του Παντελίδη και τις θεωρούν υπαίτιες για το θάνατο του τραγουδιστή. Καθημερινά τα κορίτσια δέχονται απειλές και υβριστικά σχόλια και λίγοι είναι εκείνοι που προσπαθούν να τις υπερασπιστούν.

Σήμερα, για το θέμα αυτό μίλησε ο Θοδωρής Ρακιντζής και υπερασπίστηκε δημόσια τα δύο κορίτσια: «Τις κατηγορούν επειδή ζήσανε, τις καταδικάζουν, θέλουν να βάλουν ταφόπλακα στη ζωή τους, τους απαγορεύουν να διασκεδάσουν, τους απαγορεύουν να γελάσουν,τους απαγορεύουν να πιούνε καφέ,τους απαγορεύουν να ερωτευθούν, τους απαγορεύουν τα πάντα!». δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής! Δείτε το ξέσπασμα του στο παρακάτω βίντεο:
 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.