Μήπως θέλει να σας χωρίσει ο κολλητός του;Μια βασική αρχή για τις σχέσεις είναι να μην προσπαθείς να αποκλείσεις τον σύντροφό σου από τον κύκλο του, την οικογένειά του και τους φίλους του. Και εκείνος βέβαια πρέπει να σέβεται τις φιλίες σου, αυτά είναι αμοιβαία. Όμως καμιά φορά, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης που φαίνεται ότι θα είναι εντελώς μόνιμη και πάει καλά, ο μεγαλύτερος εχθρός σου μπορεί να είναι ο κολλητός φίλος του συντρόφου σου. οι λόγοι για αυτό είναι πολλοί και πρέπει να τους λάβεις σοβαρά υπόψη σου!

Ζηλεύει κανονικότατα

Αν ο σύντροφός σου έχει έναν φίλο με τον οποίο πριν έρθεις εσύ στην ζωή του περνούσαν άπειρες ώρες μαζί, που ήταν ο κολλητός του, που αντάλλασσαν μηνύματα δέκα φορές την ημέρα, ε αυτός ο κολλητός τώρα, βιώνει έναν κανονικότατο χωρισμό! Και ζηλεύει θέλει πίσω τον φίλο του για όλες τις ώρες, που δεν ξέρει πώς να τις γεμίσει.

Ζηλεύει γενικά τον σύντροφό σου

Καμιά φορά οι άντρες έχουν φιλίες που είναι πολύ ανταγωνιστικές. Και ενώ υποτίθεται ότι είναι οι δύο φίλοι ο ένας στήριγμα για τον άλλον, αυτό συμβαίνει μόνον στις άσχημες. Η αλήθεια είναι όμως ότι τον πραγματικό φίλο τον βλέπεις και στις χαρές, και μάλιστα κυρίως σε αυτές. Αν ο καλός σου έχει μαζί του μια σχέση πανέμορφη, ο κολλητός του μπορεί να ζηλέψει ακριβώς γιατί δεν θέλει να αλλάξει level σαν προσωπικότητα ο φίλος του, να είναι καλύτερα από τον ίδιο. Υπόψη ότι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα κι αν ο κολλητός του συντρόφου σου είναι σε σχέση. Γιατί θα συγκρίνει τις σχέσεις, θα βρει την δική σας καλύτερη και πάλι έχει πεδίο να ζηλέψει.

Κατά βάθος σε θέλει

Ξέρεις, είναι αλήθεια ότι οι φίλοι των συντρόφων μιας γυναίκας ποτέ δεν βγάζουν από το μυαλό τους μια σχέση ερωτική μαζί της. Όχι μόνον γιατί γενικά μια δεσμευμένη γυναίκα τους ξεσηκώνει – αλήθεια κι αυτό – αλλά γιατί ποτέ δεν φεύγει τελείως από το μυαλό τους ένα είδος νοσηρού ανταγωνισμού μεταξύ τους, σαν άντρες. Και σε αυτόν τον ανταγωνισμό, το να κλέψουν το ταίρι ενός άλλου άντρα – ναι, του κολλητού τους! – παίρνει πολλούς πόντους, είναι θεαματικό σκορ. Σου φαίνεται ανήθικο; Είναι. Αλλά είναι πραγματικότητα. Έτσι, ο κολλητός του καλού σου δεν αποκλείεται καθόλου να έχει ερωτικές φαντασιώσεις μαζί σου, κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχήσει γιατί αν δεν καταφέρει να σου κινήσει το ενδιαφέρον θα του βγει θυμός και κακία.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.