Κάνεις όνειρα για τη σχέση σου, αλλά με τον λάθος άνθρωπο..!

Κριέ, είπαμε ότι φταις για πολλά αλλά όχι και για όλα! Μην φτάσουμε στις υπερβολές γιατί στο τέλος θα κατηγορήσεις τον εαυτό σου μέχρι και για το προπατορικό αμάρτημα. Σταμάτα να είσαι τόσο αυστηρή και να δεις πως θα ηρεμήσεις.
Ταύρε, σήμερα όσα λιγότερα λες τόσο το καλύτερο για όλους μας. Επειδή, λοιπόν, είσαι έτοιμη να ανοίξεις το στόμα σου και να χαντακώσεις πολύ κόσμο, κάτσε λίγο ήρεμη και όταν σου δώσω το σήμα, ξεκίνα και μη λυπηθείς κανέναν!

Δίδυμε, δεν θέλω ούτε καν να αναρωτηθώ τι μπορεί να γίνει αν σου γυρίσει το μάτι. Σήμερα, λοιπόν, είναι μια δύσκολη μέρα που θα χρειαστεί ψυχραιμία. Επειδή, όμως, βλέπω ότι δεν μπορείς να την κρατήσεις, ενημέρωσέ με πιο πριν για να βρω τρύπα να κρυφτώ.

Καρκίνε, είναι κάποιες μέρες σαν και αυτή που ενώ δείχνεις να χρειάζεσαι τη συμπαράσταση και την αγάπη των άλλων πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο στην πραγματικότητα γίνεσαι πιο αυτόνομη από ποτέ. Τότε είναι που κλέβεις τις εντυπώσεις.

Λέοντα, δεν ξέρεις να διαχωρίζεις την προσωπική από την επαγγελματική ζωή με αποτέλεσμα να τα μπλέκεις, να μη βρίσκεις το δίκιο σου και στο τέλος να βρίσκεις και το μπελά σου. Πόσο ακόμα αντέχεις αυτή την κατάσταση;

Παρθένε, μάθε να εκτιμάς τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου ακόμα και αν δεν κάνουν κάτι και στέκονται απλά δίπλα σου. Πολλές φορές η ψυχολογική υποστήριξη είναι πιο σημαντική από τις πράξεις. Θα το διαπιστώσεις σύντομα!

Ζυγέ, αν σου πει κανένας ότι θα πάθεις υπερκόπωση με το να σηκώνεσαι που και που από τον καναπέ για να κάνεις και καμιά δουλειά στο σπίτι, μην τον πιστέψεις, ψέματα σου λέει! Να είσαι σίγουρη πως αν δεν σηκωθείς το σπίτι σου θα γεμίσει νυχτερίδες και αράχνες.

Σκορπιέ, ό, τι και να πουν τελικά για εσένα μια ζωή θα πέφτουν έξω. Ενώ τις περισσότερες φορές που μιλάς με κάποιον φαίνεσαι σκληρή και απόμακρη, στην πραγματικότητα είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος ευαισθησίες. Σε αδικούν, αλλά δεν πρέπει να σε νοιάζει!

Τοξότη, λίγο ακόμα και θα σε πιστέψω! Προσπαθείς να πείσεις αρχικά τον εαυτό σου και στην πορεία όλους τους άλλους ότι είσαι υπεράνω και δεν ζηλεύεις το ταίρι σου αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αφού είσαι ζηλιάρα, τι να κάνουμε;

Αιγόκερε, η αδυναμία που δείχνεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα της οικογένειάς σου είναι πλέον οφθαλμοφανής. Το ταίρι σου, όμως, δεν δείχνει και ιδιαίτερα ευτυχισμένο με αυτές τις αδυναμίες. Βάλε τα όριά σου και εξήγησέ του ποιες είναι οι προτεραιότητές σου.

Υδροχόε, εσύ παιδί μου για να σταματήσεις να ψωνίζεις θα πρέπει ή να κλείσουν τα μαγαζιά ή να σου κλέψουνε την πιστωτική, με το πορτοφόλι μαζί. Μη γελάς γιατί το ξέρεις ότι ισχύει! Προσπάθησε να συγκρατηθείς αυτές τις μέρες γιατί θα έχεις πολλά έξοδα.

Ιχθύ, κάνεις όνειρα για το μέλλον της σχέσης σου αλλά το ταίρι σου δεν δείχνει να τα συμμερίζεται! Μήπως βιάζεσαι λιγάκι; Γιατί δεν του κάνεις πρώτα μια κουβέντα και κρίνοντας από τις αντιδράσεις του να δεις πως θα συνεχίσετε;
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.