Όθωνας Μεταξάς: Δες για πρώτη φορά την εδώ και 8 χρόνια σύντροφό του!

Είναι από τα αγόρια της Ελληνικής showbiz για το οποία πολλά κορίτσια θα έκανα θυσία για ένα ραντεβού μαζί του, αλλά ο Όθωνας Μεταξάς έχει βρει αυτό που ψάχνει στην ∆ήµητρα Γιαλελή!Η ∆ήµητρα Γιαλελή είναι γυμνάστρια, είναι μαζί με τον ηθοποιό τα τελευταία 8 χρόνια και τους πιο πολλούς μήνες του χρόνου μένει στο Γκλενβιού του Ιλινόις στις Ηνωµένες Πολιτείες. Όπως διαβάζουμε στη Real δεν υπάρχει ούτε μια κοινή τους φωτογραφία σε περιοδικό ή social media μιας κι όταν η Δήμητρα Γιαλελή έρχεται στην Ελλάδα οι δυο τους προτιμούν να απομονώνονται και να μην εμφανίζονται μπροστά στις κάμερες.
 Φυσικά όλα αυτά, σε συνδυασμό με την απόσταση που τους χωρίζει, προκαλεί ορισμένες φορές πρόβλημα στη σχέση τους, αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα, πάντα βρίσκουν τον τρόπο να το λύσουν.

Στα επαγγελματικά της η ∆ήµητρα Γιαλελή είναι καλά, αφού µαζί µε έναν φίλο της έχουν ανοίξει γυµναστήριο στο Ιλινόις μιας και ίδια είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ! Και τώρα που μάθαμε τόσες πληροφορίες μένει να τους δούμε και μια φορά μαζί!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.