Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! 5+1 έξυπνα tips για να φαίνονται μεγάλα και ζουμερά τα χείλη σου!

Κάθε φορά που θέλεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα, ζουμερά και πιο εντυπωσιακά, μπορείς να δοκιμάζεις 6 έξυπνα τρικς που σου παρουσιάζει παρακάτω το Youweekly.gr. Θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις μέσα σε λίγα λεπτά!
1. Δοκίμασε να κάνεις μία σωστή απολέπιση

Τρίψε τα χείλη σου με μία οδοντόβουρτσα, αφαιρώντας τα πετσάκια που δημιουργούνται όταν αφυδατώνονται τα χείλη σου και μέσα σε λίγα λεπτά θα δείχνουν μεγαλύτερα, ενώ το φυσικό τους χρώμα θα είναι πιο έντονο.

2. Χρησιμοποίησε μία nude βάση

Ένα μολύβι χειλιών σε φυσικό τόνο που θα χρησιμοποιήσεις για το περίγραμμα, θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μία μεγαλύτερη βάση, καθώς μπορείς να βγεις ελάχιστα από τις γραμμές, χωρίς να φαίνεται κακόγουστο το αποτέλεσμα.

3. Προσπάθησε να αποφύγεις τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις κραγιόν

Οι σκουρόχρωμοι τόνοι κραγιόν δείχνουν τα χείλη σου πιο φλατ, αντί να τους προσθέτουν όγκο, αρά δεν είναι ιδανικοί για τις φορές που θέλεις να πετύχεις το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

4. Χρησιμοποίησε ένα lipgloss

Ακόμη κι αν δεν τα συμπαθείς ιδιαίτερα γιατί κολλάνε αρκετές φορές στα μαλλιά σου, μπορείς να τα προτιμάς, όταν θέλεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα. Προτίμησε απαλούς ροζ και ροδακινί τόνους, ενώ φρόντισε να μην το παρακάνεις με την ποσότητα.

5. Τόνισε το “λακάκι” κάτω από τη μύτη

Το μυστικό για να δείχνουν τα χείλη σου μεγαλύτερα, είναι να εφαρμόσεις λίγο concealer στο λακάκι κάτω από τα χείλη σου, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κέντρο των χειλιών σου. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

6. Συνδύασε 2 διαφορετικές αποχρώσεις στα χείλη σου

Διάλεξε ένα κραγιόν και ένα μολύβι για τα χείλη στο ίδιο χρώμα, αλλά φρόντισε να είναι ελάχιστα πιο ανοιχτόχρωμο το μολύβι. Στη συνέχεια, εφάρμοσε στη μέση των χειλιών το σκουρόχρωμο, ενώ με τον πιο ανοιχτό τόνο σχεδίασε το περίγραμμα. Η αντίθεση θα είναι ανεπαίσθητη, αλλά θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.