Η Αφροδίτη στους Ιχθύς το διάστημα 3.1 ως 3.2.2017: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η πρώτη πλανητική αλλαγή ζωδιακής θέσης πραγματοποιείται την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 και είναι η Αφροδίτη που εγκαταλείπει το ανεξάρτητο ζώδιο του Υδροχόου για να περάσει σε αυτό το αισθαντικό ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει ως τις 3 Φεβρουαρίου!
Με την αλλαγή της θέσης της Αφροδίτης αλλάζει και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας, με τη θεά του έρωτα από θέση έξαρσης σε αυτό το ζώδιο υπερτονίζει σε όλα τα ζώδια την επιθυμία μας για έρωτα, συντροφικότητα και ανιδιοτέλεια μέσα στις σχέσεις.
Γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί με το σύντροφό μας, τείνουμε να εξιδανικεύουμε τον Άλλο, ενώ όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, αποζητούν το ρομαντισμό και την πραγματική αγάπη στα υποψήφια ταίρια. Παράλληλα, κυριαρχεί το φιλανθρωπικό στοιχείο, ενώ καλό είναι να προσέξουμε την οικονομική διαχείριση, καθώς υπάρχει η τάση να ξοδεύουμε χωρίς μέτρο.

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων έως τις 3/2, ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σου οίκο και εκκινεί μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα, να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή και να αξιοποιήσεις το χρόνο σου για χαλάρωση και ξεκούραση μέσα από καλλιτεχνικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, μειώνονται οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου και ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από κάποια πρόσωπα, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου μερικά πράγματα. Οι δεσμευμένοι Κριοί θα έχουν την ευκαιρία να αποδράσουν κάπου μακριά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι επικεντρώνονται σε ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, ξεκινά την πορεία της στους Ιχθύς και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 3/2.Πρόκειται για ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας, όπου οι φίλοι σου θα αποτελέσουν πηγή χαράς και ευχάριστων στιγμών, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και ερωτικές γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Αν αν ανήκεις στους δεσμευμένους, με το σύντροφό σου θα θελήσετε να διευρύνετε τον κύκλο σας και να ξεκινήσετε κοινές δραστηριότητες, που ανανεώνουν τη σχέση σας. Παράλληλα, επαγγελματικοί στόχοι που είχες θέσει το προηγούμενο διάστημα, προχωρούν προς την υλοποίησή τους το διάστημα αυτό, κάνοντάς σε ιδιαίτερα δημιουργικό, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα ή έναν σύλλογο, που θα σου χαρίσει ακόμα περισσότερα εφόδια για το επαγγελματικό σου μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ηλιακό σου μεσουράνημα μέχρι και τις 3/2, εκκινώντας ένα διάστημα θετικών εξελίξεων για την καριέρα σου. Θα θελήσεις να προβάλλεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, ενώ οι σχέσεις σου με ανώτερους και συναδέλφους σου βελτιώνονται. Παράλληλα, θα ασχοληθείς με τη δημόσια εικόνα σου, τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω και με τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται να φανερώσεις ή και να επισημοποιήσεις μια σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 3/2, ενεργοποιώντας τον 9ο ηλιακό σου οίκο.Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να επαναφέρεις το όραμα στη ζωή σου, κάνοντας καινούρια σχέδια για το μέλλον σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή. Γενικότερα, περνάς σε μια φάση που η κοσμοθεωρία σου αλλάζει προς το καλύτερο, καθώς βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά. Έρωτες με άτομα από διαφορετική κουλτούρα, χώρα ή και θρησκεία, έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανιστούν στη ζωή σου…

ΛΕΟΝΤΑΣ

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 3/2. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές, να προχωρήσεις μια οικονομική σου συμφωνία, να ασχοληθείς με κληρονομιές, χρέη και οικονομικούς οργανισμούς. Αν σε απασχολεί ένας έρωτας από τα παλιά, την περίοδο αυτή θα θελήσεις να τον προσεγγίσεις, να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις, να διαγράψεις απωθημένα και καταπιεσμένες επιθυμίες.Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, το πάθος για το σύντροφό σου θα είναι ακόμα πιο έντονο και ενδέχεται να αποφασίσετε μια συμβίωση, ενώ πολύ πιθανό είναι να βελτιωθούν και οι οικονομικές συνθήκες μέσα στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς και τον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 3/2. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις τυχόν διαφορές που υπάρχουν με το σύντροφό σου. Οι ευχάριστες, ερωτικές στιγμές μεταξύ σας αυξάνονται, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχουν πιθανότητες για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία, που μπορεί να εξελιχθεί και σε μόνιμη σχέση. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, είτε μέσω σύναψης νέων είτε με βελτίωση του κλίματος με τους συναδέλφους σου.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 3/2 στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και στην καθημερινότητά σου. Το διάστημα αυτό οι κόποι σου πιάνουν τόπο στον τομέα της εργασίας σου, ενώ παράλληλα ίσως αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό έργο, που θα σου φέρει ανάλογες ανταμοιβές. Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και θα έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να καταφέρεις να ξεκλέψεις και προσωπικό χρόνο. Από την άλλη, θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, είτε μέσα από γυμναστική, είτε μέσα από αλλαγές στις διατροφικές σου συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 3/2, ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση το πάθος αναζωπυρώνεται, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να την επισημοποιήσεις ή να αρχίζετε να σκέφτεστε την απόκτηση απογόνων. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και εκπέμπεις γοητεία και αυτοπεποίθηση, προσελκύοντας θαυμαστές. Η σεξουαλικότητά σου είναι ανεβασμένη και είναι αυξημένες οι πιθανότητες να μπει ένα πρόσωπο στη ζωή σου, που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ακόμη, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση ευνοεί και τα οικονομικά σου ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, που θα σου φέρει αναγνώριση και επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 3/2. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου, να ανακαινίσεις ή να διαμορφώσεις αισθητικά το χώρο σου, ακόμη και να μετακομίσεις. Γενικότερα, θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το κλίμα στις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, με τα οποία έχουν υπάρξει προστριβές. Σε κάθε περίπτωση αισθάνεσαι ασφάλεια και εσωτερική γαλήνη, ενώ παράλληλα καταφέρνεις να ξεκλέψεις χρόνο για ιδιωτικές στιγμές, που σου προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 3/2 σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και σου χαρίζει ευκαιρίες για εκδρομές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Προβάλλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς βελτιώνονται, ενώ οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις που κάνεις το διάστημα αυτό, θα έχουν θετική εξέλιξη. Στην ερωτική σου ζωή, προβλήματα και παρεξηγήσεις που δημιουργούνται με το σύντροφό σου, τώρα μπορούν να επιλυθούν μέσα από το διάλογο και την καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στους Ιχθύς και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 3/2, σου χαρίζει ένα αίσθημα οικονομικής ασφάλειας. Έχεις μεγαλύτερη άνεση να ξοδέψεις χρήματα για διασκέδαση και για προσωπική ευχαρίστηση, ενώ αν είχες μια οικονομική συμφωνία στα σκαριά, τώρα θα τη δεις να εξελίσσεται. Νέες συνεργασίες που σε φτάνουν πιο κοντά στους στόχους σου είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα, ενώ σημαντικά κέρδη μπορούν να προέλθουν από επενδύσεις ή από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, φαίνεται πως η Αφροδίτη χαρίζει σταθερότητα και αυξάνει την αυτοεκτίμησή σου, ενώ σε βοηθά να αντιληφθείς καλύτερα ποιά είναι τα σημαντικά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 3/2, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Το διάστημα αυτό θα προσελκύεις ευκολότερα ερωτικούς στόχους πολλαπλασιάζοντας τις κατακτήσεις σου, ενώ η διάθεσή σου για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια αυξάνεται. Παράλληλα, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε δημιουργήσεις τώρα μια νέα σχέση, οι προοπτικές σταθερότητας και διάρκειας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Στον επαγγελματικό τομέα, οι κόποι και οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται και θα έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους, ακόμη και να συνάψεις νέες, επικερδείς συνεργασίες.

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.