Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 30/1 έως 5/2/2017Ορμητικό πάθος στις σχέσεις και ανάγκη για αυτοέκφραση.
Η Αφροδίτη και ο Άρης μας έστρεψαν το ενδιαφέρον σε πιο συναισθηματικές καταστάσεις μέσα στις σχέσεις προσφέροντάς μας ευκαιρίες για αγάπη, τρυφερότητα και γαλήνη. Ο Άρης ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την ορμητική παρουσία του καθώς διατρέχει τον ζωδιακό χώρο του Κριού.

Η Αφροδίτη ξεκινάει την Παρασκευή την μεγάλη πορείας της για φέτος στον Κριό, καθώς θα γυρίσει ανάδρομη σε αυτό το ζώδιο όπου θα παραμείνει συνολικά μέχρι και τις αρχές του Ιούνη. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο πύρινο Κριό οι επιθυμίες μας αποκτούν αμεσότητα, έχουμε την ανάγκη να προβάλουμε τον εαυτό μας και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας και τα ένστικτα μας.

Ο Άρης στον Κριό μας εξωθεί να εκδηλώσουμε εύκολα και γρήγορα τον ενθουσιασμό και μας διευκολύνει στις ερωτικές σχέσεις και επαφές, καθώς θέλουμε να εισπράξουμε ικανοποίηση και επιβεβαίωση. Η Αφροδίτη μας βοηθά να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας αβίαστα, με ειλικρίνεια και ενθουσιασμό και μας προσφέρει δυνατές ερωτικές στιγμές.Κριός
21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Αφήνεις πίσω σου την στασιμότητα και την απραξία που σε υποχρέωναν σε αταίριαστους απολογισμούς για το ψυχισμό σου και ανοίγεσαι πλέον με τους δικούς σου γνώριμους ρυθμούς να εκφράσεις με αμεσότητα τον εαυτό σου και τις δυνατές σου επιθυμίες για τον έρωτα και τις συναισθηματικές σου ικανοποιήσεις.

Ο Άρης στον πρώτο ηλιακό σου οίκο σου προσφέρει την ορμητική ταχύτητα να κινηθείς με άνεση και αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσεις σε νέες γνωριμίες την χαρά και την απόλαυση της ζωής, αλλά προτάσσει και την πρόκληση να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις που ήδη έχεις. Η Αφροδίτη από τις 3 του μήνα στο ζώδιο σου σε φέρνει στο προσκήνιο και σε καθιστά άμεσα εμπλεκόμενο στις εξελίξεις που θα έχουν όλες οι σχέσεις. Άρης και Αφροδίτη στρέφουν το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου.

Έχεις ευκαιρίες να κυνηγήσεις και να ενισχύσεις τα όνειρα, τις επιθυμίες και την ανάγκη σου για επιβεβαίωση σε όλες τις επαφές σου. Η Σελήνη στο ζώδιο σου την πρώτη του μήνα, σου δίνει ορμητική διάθεση και ενισχύει την αισιόδοξη αίσθηση ότι όλα από εδώ και πέρα θα είναι διαφορετικά. Με την σύνοδο της Σελήνη με τον Άρη εκφράζεις αυθόρμητα το πάθος και την ερωτική έξαψη στις ερωτικές σου επαφές αλλά πρόσεξε τις εντάσεις που μπορούν να φέρουν δυσκολίες στη σχέση σου.


Ταύρος
21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Μέχρι τώρα είχες τα περιθώρια να κινηθείς με άνεση και να έχεις επαφές με ανθρώπους που μπορούσαν να σε βοηθήσουν να νιώσεις περισσότερο σίγουρος και ασφαλής στην καθημερινότητα. Ανεξάρτητα από την έκβαση που είχαν οι επιθυμίες σου, είχες τις ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από οικειότητα και της τρυφερότητα.

Η παρουσία του Άρη στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο τώρα, σε υποχρεώνει σε συναισθηματική απομόνωση και εσωτερική αναμέτρηση με τις επιθυμίες και τους φόβους σου, που δεν μπορούν να εκφραστούν με άνεση. Ενισχύει τα δυνατά σου ένστικτα για αυτοσυντήρηση και σε περιχαρακώνει σε πλαίσια που θα πρέπει να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία και διάκριση. Η είσοδος και της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο εντείνει τις ανησυχίες σου και σου προκαλεί ανασφάλειες για τις συναισθηματικές σου σχέσεις και σε αναγκάζει να καταβάλεις επιπλέον προσπάθειες για να διατηρήσεις τη σταθερότητα που τόσο έχεις ανάγκη.

Η Σελήνη στους Ιχθύς στην αρχή της εβδομάδας προσφέρει ευκαιρίες να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να αφεθείς στην φροντίδα και να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου στις σταθερές σου σχέσεις. Με την Σελήνη στο ζώδιο σου την Παρασκευή, μπορείς να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με τις ανησυχίες και να πετύχεις με την εσωτερική δύναμη που σε διακρίνει να ενδυναμώσεις το αίσθημα της σταθερότητας και της ασφάλειας που έχεις ανάγκη.


Δίδυμος
21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Περισσότερο ανακουφισμένος από τις δυσκολίες και τα εμπόδια που είχες μέχρι τώρα βρίσκεσαι σε μια διαρκή κινητοποίηση με συναντήσεις και επαφές. Η αισιοδοξία που αισθάνεσαι σε βοηθάει να διεκδικήσεις ό,τι σου αναλογεί στην χαρά, την διασκέδαση και την ικανοποίηση των επιθυμιών σου.

Ο Άρης στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, σου δίνει την ώθηση να κινηθείς με άνεση σε νέες κοινωνικές επαφές και γνωριμίες αποκαλύπτοντας την εύθυμη, επικοινωνιακή και παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σου που ζητά να αναγνωριστεί και να σχετισθεί. Έχεις ευκαιρίες να μεγαλώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, να αναζητήσεις νέες σχέσεις, και να κάνεις πραγματικότητα τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Με την Αφροδίτη να διέρχεται από τον ενδέκατό σου ηλιακό οίκο, φίλοι σε βοηθούν να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.

Με την ορμητική διάθεση που έχεις αναζητάς νέες συγκινήσεις και ενεργοποιούνται το ενδιαφέρον, η περιέργεια και οι ανάγκες σου για σχέσεις που έχουν να προσφέρουν αγάπη και χαρά. Η Σελήνη στον Κριό τις δύο πρώτες μέρες του μήνα σε βοηθάει να αισθανθείς δυνατός και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου με αμεσότητα σε φιλικές παρέες και εξόδους και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο σε κάνει να αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, κάτι που μεταδίδεις στις νέες γνωριμίες που κάνεις.


Καρκίνος
22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Τα πολλά ερωτήματα που γεννιούνται από την μεγάλη ανασφάλεια που αισθάνεσαι για την θέση σου και την συναισθηματική επιβίωση σου μέσα στις σχέσεις αλλά και με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες σε υποχρεώνουν σε εσωτερική αναζήτηση να ανακαλύψεις το καλύτερο και να προσπαθήσεις να το κατακτήσεις.

Ο Άρης στον δέκατο ηλιακό σου οίκο σε προκαλεί να κινητοποιηθείς, να μην φοβηθείς, να αναλάβεις ευθύνες και να δραστηριοποιηθείς για να προσπαθήσεις να αισθανθείς ασφαλής συναισθηματικά με σχέσεις που υπάρχει αγάπη και συμπόρευση. Σε υποχρεώνει να έρθεις αντιμέτωπος στις σχέσεις σου με καταστάσεις και θα χρειαστεί να ισορροπήσεις τις βαθιές συναισθηματικές σου επιθυμίες και την συνύπαρξη.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον δέκατο ηλιακό σου οίκο διεγείρονται οι κρυφές και δυνατές επιθυμίες σου αλλά θα αναγκαστείς να τις εκδηλώσεις με προσοχή και επιφυλακτικότητα αν δεν θέλεις να έχεις εμπλοκές και εντάσεις στις σχέσεις σου.Η Σελήνη στους Ιχθύς στην αρχή της εβδομάδας σε βοηθάει να δείξεις φροντίδα και αγάπη στις σχέσεις σου και με την σύνοδο που κάνει με την Αφροδίτη εκδηλώνεις με αμεσότητα τα συναισθήματα που αισθάνεσαι και μπορείς να εισπράξεις τρυφερότητα που σε ανακουφίζει και σε καθησυχάζει από τις εσωτερικές εντάσεις που έχεις.


Λέων
23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Καινούργια διάθεση στις καθημερινές σου επαφές αλλά και υποχρεώσεις που αναδύονται σε όλες τις σχέσεις σου. Έρχεσαι αναγκαστικά αντιμέτωπος με τις ευθύνες στις σχέσεις σου αλλά και την πρόκληση να ακούσεις τις δικές σου επιθυμίες με την ιδιαίτερα τονισμένη αισιόδοξη διάθεση που έχεις για οτιδήποτε καινούργιο που δεν θα σε περιορίζει.

Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον ένατο ηλιακό σου οίκο, σε εφοδιάζουν με ορμητική ταχύτητα, με ενθουσιασμό να γοητεύσεις, να αναγνωριστείς, να γίνεις αποδεκτός και απαραίτητος με τη γενναιοδωρία σου στους ανθρώπους και στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς επίσης να περάσεις διακριτικά και όχι να επιβάλεις τις απόψεις σου, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου δίνοντας τους νέα ώθηση για να εξελιχθούν περισσότερο. Η φλογερή ενέργεια του Κριού σε σπρώχνει να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματα σου, να λειτουργείς άμεσα και ξεκάθαρα για να κατακτήσεις ανθρώπους και αισθήματα μέσα από νέες γνωριμίες.

Η Σελήνη στο Κριό στη μέση της εβδομάδας σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα προσφέροντας σου χαρά και αισιοδοξία που τα μοιράζεσαι στις σχέσεις σου. Αισθάνεσαι απελευθερωμένος και αναζητάς δυνατές ερωτικές συγκινήσεις που τις εκφράζεις πληθωρικά στις επαφές σου. Με την όψη εξαγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο γίνεσαι περισσότερο ανεκτικός και ισορροπείς τις επιθυμίες της σχέσης σου και έχεις ήρεμες στιγμές με χαρά και κατανόηση.

Παρθένος
23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Οι πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που είχες μέχρι τώρα σε έφεραν πολύ κοντά στις επιθυμίες σου. Σου δόθηκαν οι δυνατότητες να έχεις μια διαφορετική αντίληψη για την συνύπαρξη αλλά και να δοκιμάσεις τις συναισθηματικές αντοχές μέσα από τις σχέσεις σου. Ο Άρης στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, αλλά και η Αφροδίτη που αρχίζει την διέλευσή της αυτή την εβδομάδα από τον όγδοο οίκο σου, σου δίνουν διαφορετική διάσταση στην καθημερινότητα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθιά συναισθηματικά κομμάτια του εαυτού σου.

Διεγείρονται όλες οι κρυφές και ίσως ανομολόγητες επιθυμίες σου, που ίσως ούτε ο ίδιος μπορούσες να φανταστείς και εξωθείσαι με εσωτερικές διεργασίες να τις κατανοήσεις και στην συνέχεια να προσπαθήσεις να τις κάνεις πραγματικότητα. Η ερωτική σου ζωή γίνεται ιδιαίτερα φλογερή, χρωματίζεται από πάθη που σε αναστατώνουν και σε φέρνουν σε αμηχανία και σε αναγκάζουν σε πρωτοβουλίες που καλείσαι να διαχειριστείς με μέτρο και διάκριση.

Η Σελήνη στους Ιχθύς στην αρχή της εβδομάδας προκαλεί εντάσεις και μπορεί να σε κάνει απόμακρο στις στενές συντροφικές σχέσεις σου. Η γνωστή επικριτική σου συμπεριφορά φέρνει αντιδράσεις. Με τη Σελήνη στο Ταύρο όμως την Παρασκευή και το Σάββατο έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία, μπορείς να αισθανθείς ασφάλεια στις σχέσεις σου και να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου.


Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Έρχονται δυνατά στο προσκήνιο όλες οι επιθυμίες σου που εκφράζονται πλέον με χαρά και διάθεση και με ουσιαστική δράση για να τις ικανοποιήσεις. Η μεγάλη ανάγκη σου να συνυπάρχεις σε σχέσεις που να έχουν αρμονία και σύμπνοια απόψεων και συναισθημάτων σε εξωθεί να αναζητήσεις τους ανθρώπους που θα στο προσφέρουν. Ο Άρης διελαύνει πλέον από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα αρχίζει να κινείται επίσης στον έβδομό σου.

Οι δύο αυτοί πλανήτες δίνουν διαφορετική δυναμική σε όλες τις στενές αισθηματικές αλλά και επαγγελματικές σου σχέσεις προκαλώντας αναβρασμό με εντάσεις αλλά και ουσιαστικές ευκαιρίες που θα έχεις, για να εντοπίσεις λάθη δικά σου αλλά και των άλλων. Οι κρίσεις και οι αναταραχές θα σε φέρουν ενώπιον αλλαγών που σκοπό θα έχουν να σε βοηθήσουν να αλλάξεις την σχέση που έχεις με τα συναισθήματα σου αλλά και με όσους εμπλέκεσαι.

Με τη Σελήνη στο Κριό στη μέση της εβδομάδας προσπάθησε να αποφύγεις τον έλεγχο στις προσωπικές σου σχέσεις και να ισορροπήσεις, όπως πολύ καλά ξέρεις να κάνεις, τις εντάσεις και την παρορμητική διάθεση που θα έχεις. Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις μόνο ό,τι αφορά εσένα αλλά να ακούσεις και τις ανάγκες του ανθρώπου που σχετίζεσαι.

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Προσπαθείς να χωρέσεις τις πάγιες και βαθιές ανάγκες σου για σχέσεις που να έχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα στις απαιτητικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ο Άρης μόλις άρχισε την διέλευσή του από τον έκτο ηλιακό σου οίκο και οι δυσκολίες που έχεις να διαχειριστείς έχουν να κάνουν με τις επιθυμίες σου για απόλυτες ερωτικές σχέσεις που να περιέχουν πάθος αλλά και τις εντάσεις με άτομα από το οικογενειακό και καθημερινό περιβάλλον.

Η ορμητική λειτουργία του Άρη σε βάζει σε διαδικασία να αναμετρηθείς με τον βαθύ ψυχισμό σου, ξυπνά τον ανταγωνισμό και διεγείρει πολλές συναισθηματικές ανασφάλειες στις στενές αλλά και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Με την Αφροδίτη επίσης από τον έκτο σου ηλιακό οίκο οι πολλές υποχρεώσεις σου προκαλούν εκνευρισμό, δυσανασχετείς και ξεσπάς με τις μεγάλες απαιτήσεις που έχουν οι σχέσεις σου από σένα. Αναζητάς εμπειρίες που μπορείς να εκφραστείς ερωτικά και πάθος για να ανατροφοδοτηθεί η δύναμη σου και να αισθανθείς ότι υπάρχεις.

Η Σελήνη στους Ιχθύς στην αρχή της εβδομάδας σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με τα δυνατά σου συναισθήματα, να εκφραστείς ερωτικά, να έχεις δυνατές σεξουαλικές επαφές αλλά και να αναζητήσεις κρυφές ερωτικές συναντήσεις. Με τη Σελήνη στον Ταύρο Παρασκευή και Σάββατο, δώσε προσοχή και άκουσε τις διαφορετικές απόψεις και μην αντιδράς απρόβλεπτα στις όποιες διαφωνίες υπάρχουν στις σχέσεις σου.

Τοξότης
22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Έχεις σαφέστατα περισσότερα περιθώρια να κινηθείς, αλλά και να προχωρήσεις σε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις μέσα σου αυτά που επιθυμείς από τις σχέσεις σου. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο στρέφουν με δυναμικό τρόπο την προσοχή σου στις αισθηματικές σου αναζητήσεις και τις διασκεδάσεις που μπορούν να φέρουν άλλο νόημα στη ζωή σου.

Αφήνεσαι στον αυθορμητισμό, στον ενθουσιασμό, στις ερωτικές περιπέτειες στην ικανοποίηση που μπορείς να εισπράξεις από τις σχέσεις και τις επαφές σου, γεύεσαι ξανά τη χαρά και τις απολαύσεις της ζωής. Ο Άρης σου χαρίζει ορμητική διάθεση και πάθος που το διοχετεύεις στις ερωτικές σχέσεις και η Αφροδίτη δυναμισμό και υπεραισιοδοξία που σε κάνει να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος στα στενά όρια των στενών σχέσεων.

Η Σελήνη στον Κριό στα μέσα της εβδομάδας σε βοηθάει σε διασκεδάσεις, εξόδους και επαφές με νέες γνωριμίες που σε αποφορτίζουν από τις εντάσεις και μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα την καθημερινότητα. Με την όψη συνόδου της Σελήνης με τον Άρη την πρώτη του μήνα, αισθάνεσαι μεγάλη αισιοδοξία και σου χαρίζει δύναμη, τόλμη και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις ό,τι επιθυμείς.


Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Ο τρόπος σου να προσεγγίζεις λογικά, δομημένα και αποστασιοποιημένα όλες τις εκδηλώσεις της ζωής σου σε οδήγησε πολλές φορές μέχρι τώρα σε αδιέξοδα στις σχέσεις σου που πάντα ζητούσαν το κάτι παραπάνω από σένα σε συναισθηματική ζεστασιά. Ο Άρης ήδη από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και στη συνέχεια και η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο, θα σε προκαλέσουν με γεγονότα και καταστάσεις να στρέψεις το ενδιαφέρον σου από τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες στα πρόσωπα της οικογένειας και στις στενές σου σχέσεις.

Ο ορμητική και άμεση δράση του Κριού προκαλεί εντάσεις και διεγείρει παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες και απρόβλεπτες καταστάσεις με τα άτομα που συνυπάρχεις και φέρνει στην επιφάνεια απωθημένους θυμούς. Η προσωπική σου ευθύνη είναι να υπερβείς τις αυστηρές σου απόψεις και να δεις τις διαφορές πιο πλατιά για να βελτιώσεις τις καταστάσεις.

Με τη Σελήνη στο Κριό στα μέσα της εβδομάδας γίνεσαι οξύθυμος και προκαλείς κρίσεις στις σχέσεις σου. Με τις όψεις τετραγώνου της Σελήνης με τον Ερμή και τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις από τις συναισθηματικές πιέσεις που μπορεί να δεχθείς και μην αφήσεις να σε καταβάλουν οι ανασφάλειες ή οι ενοχές.


Υδροχόος
20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Εγκαταλείπεις την αποστασιοποίηση που είχες μέχρι τώρα και ανοίγεσαι πλέον ορμητικά και επικοινωνιακά με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Είναι κάτι που το έχεις μεγάλη ανάγκη εξάλλου αυτή την περίοδο. Ήδη η παρουσία του Άρη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, πυροδοτεί ενεργειακά την καθημερινή επικοινωνία σου και κινείσαι ορμητικά να διεκδικήσεις δυναμικά αυτό που επιθυμείς να προσεγγίσεις και να κατακτήσεις. Όμως, γίνεσαι βιαστικός στις κρίσεις αλλά και τις επικρίσεις με καυστικές κουβέντες που προκαλούν εντάσεις και καυγάδες στις σχέσεις σου.

Με την παρουσία επίσης της Αφροδίτης στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου έχεις την ώθηση να κινηθείς πολύ πιο άνετα σε διασκεδάσεις, νέες γνωριμίες, να προσπαθήσεις να κάνεις γνωστές τις πρωτοποριακές σου ιδέες και αν το επιθυμείς να ταξιδέψεις. Με την Σελήνη στον Κριό στα μέσα της εβδομάδας η εσωτερική διάθεση γίνεται περισσότερο αισιόδοξη και την μεταδίδεις στις σχέσεις σου, γίνεσαι αποδεκτός και μοιράζεσαι τρυφερές στιγμές.


Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η αίσθηση που έχεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι παρόμοια με το τέλος μιας γιορτής στην οποία έμοιαζε να ήθελες να είσαι ο πρωταγωνιστής και τώρα που έχει καταλαγιάσει η φασαρία μπορείς με ψυχραιμία και απόσταση από τα γεγονότα να διακρίνεις την αλήθεια των καταστάσεων. Η παρουσία του Άρη στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, σε προσγειώνει μάλλον ανώμαλα στην καθημερινή πραγματικότητα με τις απαιτήσεις αλλά και τις συναισθηματικές και υλικές ανασφάλειες που φέρνει.

Ο Άρης με την ορμητική του διάθεση και σε υποχρεώνει να ανακαλέσεις άμεσα την εσωτερική δύναμη που διαθέτεις και να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις οικογενειακές και αισθηματικές υποθέσεις με σχέσεις που λιμνάζουν καιρό από την αναβλητικότητα σου να ασχοληθείς και να δώσεις άμεσες λύσεις. Η Αφροδίτη από τον δεύτερο οίκο όμως και με την ανάγκη της να εκφραστεί και να ευχαριστηθεί, σου θυμίζει να ενδιαφερθείς επιτέλους για τον εαυτό σου και τις ανάγκες του.

Έρχεσαι αντιμέτωπος με πολλές επιθυμίες σου που δεν έχουν βρει διέξοδο, συσσωρεύονται δυνατά συναισθήματα που καλό θα είναι να μην ξεσπάσουν σε κανέναν σαν παράπονο ή σαν ένταση που θα θελήσει να εκτονωθεί με θυμό. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου στην αρχή της εβδομάδας φρόντισε να δώσεις στον εαυτό σου το περιθώριο να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί ακόμα και αν χρειαστεί να αναζητήσεις για λίγο την απομόνωση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.