zodia-zwdia-imerisiesΣτις 28/01 συντελείται το εξαιρετικό αστρολογικό φαινόμενο της Νέας Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Αυτό θα δώσει ευκαιρίες, σε κάθε τομέα που πάσχει για να βρει την ισορροπία του. Οι σχέσεις θα εξελιχτούν και θα αποδώσουν την αισθηματική τους αλήθεια. Αυτοί που προσπάθησαν για να σταθεροποιήσουν την οικονομική τους ζωή, θα δουν άμεσα και τα σχετικά αποτελέσματα.



Αναλυτικές προβλέψεις:


Κριός: Πολλά τα ερωτικά μέτωπα, που έχετε ανοίξει και το πιο πιθανόν, ουδείς να είναι ταιριαστός, με τα δικά σας γούστα και δεδομένα. Ωστόσο, αν δεν θέλετε να μείνετε μόνο σε πρόχειρα φλερτ και περιπέτειες, η εποχή σας στηρίζει για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και άτομα, που μόνο σας τέρπουν το παρόν.
Ευνοημένοι ημέρας: 12/04

Ταύρος: Σίγουρα αυτό το αστρολογικό φαινόμενο, σας ευνοεί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σε αισθηματικό επίπεδο, θα δείτε τον άνθρωπο σας, να σας πλησιάζει πολύ περισσότερο και να θέλει να συζητήσει, για το κοινό σας μέλλον. Ακόμη και όσοι έχουν πρόσφατα χωρίσει, θα δεχτούν προτάσεις για επανασύνδεση και σοβαρές αποφάσεις πια.
Ευνοημένοι ημέρας: 06/05

Δίδυμοι: Εσείς είστε οι καλύτεροι του χωριού! Άστρα και όψεις είναι στρωμένα στα πόδια σας, και σας δίνουν όλα αυτά που έχετε ζητήσει. Σχέσεις που δεν αντέχουν το ταμπεραμέντο σας, θα τις αφήσετε στο παρελθόν σας. Νέες γνωριμίες που σας έχουν τραβήξει την σύνθετη σας προσοχή, ίσως και μέσα στον νέο μήνα, να γίνουν δυνατοί έρωτες.
Ευνοημένοι ημέρας: 01/06

Καρκίνος: Δεν είστε εσείς για αισθηματικές ταλαιπωρίες, και αυτό είναι κάτι που θα το τερματίσετε άμεσα. Αισθήματα και καταστάσεις που δεν έχουν πια κανένα αντίκρισμα στο μυαλό και στην καρδιά σας, θα σταματήσουν οριστικά. Διπλές και τριπλές καταστάσεις, δεν θα έχουν καμία πορεία μέσα στον Φεβρουάριο.
Ευνοημένοι ημέρας: 10/07

Λέων: Είναι μια περίοδος από σήμερα και μέχρι τις 02-02, που θα μπορέσετε πολλές υποθέσεις της καθημερινότητα σας, να τις βάλετε σε μια λογική τάξη. Το συντροφικό σας ταίρι είναι πρόθυμο να σας σταθεί, σε ότι και να έχετε αποφασίσει. Επαγγελματικά θα διαπρέψετε.
Ευνοημένοι ημέρας: 29/07

Παρθένος: Μετρήστε όλα αυτά που έχει γίνει, μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, και άμεσα κάντε την σκέψη σας πράξη. Αυτοί που είναι μόνοι, είναι θέμα πια λίγου χρόνου για να βρουν ένα κατάλληλο άνθρωπο, στην ζωή τους. Από τις αρχές του νέου μήνα, θα έχετε και πολύ καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα.
Ευνοημένοι ημέρας: 10/09

Ζυγός: Μπορείτε να αισθανθείτε άνετα πια με τις αποφάσεις σας. Ότι και να έχετε, επιλέξει είναι το σωστό, επιτέλους, και θα σας δικαιώσει. Ευκαιρίες θα έχουν και οι απόμακροι – τσακωμένοι σύντροφοι, για να ξαναείναι μαζί. Τύχη και τους εργένηδες που θα δεχτούν αρκετά φλερτ, που όλο και κάτι θα τους ταιριάζει.
Ευνοημένοι ημέρας: 15/10

Σκορπιός: Μπορείτε να ξεκινήσετε την υλοποίηση των σχεδίων σας, από σήμερα και μέχρι την Αρχή των Ιχθύων. Οι σχέσεις, που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, και έχουν ξεπεράσει εμπόδια, από σήμερα, τους ανοίγετε ένας νέος κύκλος, που θα οδηγήσει σε περαιτέρω δεσμεύσεις. Χρήμα και εργασία σας υποστηρίζουν.
Ευνοημένοι ημέρας: 02/11

Τοξότης: Έχετε πια πεισθεί ότι ο άνθρωπος σας, είναι και αυτός που σας ταιριάζει πια απόλυτα. Οι μέρες και οι εβδομάδες, που θα ακολουθήσουν, θα σας βάλουν σε σκέψεις και ρυθμούς για κάτι περισσότερο. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε διπλές – παράλληλες καταστάσεις, θα πρέπει επιτέλους να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Ευνοημένοι ημέρας: 20/12

Αιγόκερως: Δεν έχετε άλλα περιθώρια χρόνου, για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ίσως να σας έχει πιάσει και η γήινη σας τεμπελιά και το βόλεμα. Ενεργοποιηθείτε. Είτε δεν είστε ευχαριστημένοι μέσα στην σχέση που έχετε, απομακρυνθείτε άμεσα.. Το ενδιάμεσο, μόνο πια καθυστερεί την ζωή σας. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες
Ευνοημένοι ημέρας: 08/01

Υδροχόος: Είναι όλα υπέρ σας. Όλα κινούνται γύρω σας και με τους δικούς σας ρυθμούς. Μπορείτε να διαλέξετε και να πάρετε. Οι σχέσεις που έχουν αποδείξει την αξία τους, θα περάσουν τις επόμενες εβδομάδες σε πιο σοβαρές κουβέντες. Χωρισμένοι σύντροφοι, που θέλουν και πάλι να είναι μαζί, θα το καταφέρουν. Πολύ χρήμα και επιτυχίες …είναι στο μενού των ημερών.
Ευνοημένοι ημέρας: 06/02

Ιχθείς: Μπορείτε να απολαύστε αυτήν την καλή ημέρα, και να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει πιο πολύ. Είναι θέμα λίγου χρόνου, να το κερδίσετε. Ευχάριστες ειδήσεις που θα ακούσετε και σε επίπεδο προτάσεων από τον άνθρωπο σας, εσείς οι παντρεμένοι. Οι σχέσεις με χιλιομετρικές αποστάσεις, θα βρουν την λύση, έτσι ώστε αυτό να μηδενιστεί.
Ευνοημένοι ημέρας: 12/03
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.