Ερωτοσκόπιο 28-1-2017

Νέα Σελήνη και μάλιστα στον Υδροχόο, οι ερωτευμένοι της Γης σε καλωσορίζουμε! Και ακόμα περισσότερο σε καλωσορίζουμε οι αδέσμευτοι, γιατί θα μας δώσεις τον αέρα που χρειάζεται το πλοίο της αγάπης για να ξανοιχτεί σε νέα πέλαγα, σε νέες περιπέτειες, με μοναδικό θησαυρό την αγάπη! Μην χάσετε αυτήν την πανέμορφη ημέρα με αναστολές και αναβολές, το σκοτεινό και αθέατο φεγγάρι δίνει μυστηριώδεις δυνάμεις που σας καλούν να αγγίξετε τα ερωτικά σας όνειρα .

Μια Νέα Σελήνη μακρινών οριζόντων

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αναπάντεχο, παράξενο, αγαπάει τα πειράματα, τις μεγάλες ομάδες, την επικοινωνία πέρα από σύνορα. Εύνοια έχουν σήμερα οι τρελοί και οι ονειροπόλοι. Άνθρωποι που εργάζονται έξω από το όριο του στενού τους ατομικού συμφέροντος, όπως οι εθελοντές, μπορεί σήμερα να βρουν την αδελφή ψυχή τους στον μεγάλο – κι όμως τόσο μικρό – κόσμο.

Τα νεύρα του Κρόνου

Ο Κρόνος ακόμα τελεί σε νευρική διαταραχή, με την δυναμική επίδραση της Αφροδίτης. Και επιμένει να βγάζει απαγορευτικό στον έρωτα. Συγγνώμη, ποιος τον ακούει; Αν μια σχέση είναι φθαρμένη, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η τελευταία της ζωής μας. Οπωσδήποτε ο Κρόνος θα δώσει τριγμούς σε σχέσεις που δεν έχουν πολλά να μας πουν. Αυτό δεν είναι κακό, δεν είναι. Αντιμετωπίστε με ευγένεια και ευγνωμοσύνη μια σχέση που δεν έχει κάτι άλλο να σας δώσει και πάτε παρακάτω. Για 15 ημέρες ανοίγει από την Νέα Σελήνη το βιβλίο του έρωτα στο κεφάλαιο «κεραυνοβόλος έρωτας». Στις παραξενιές του Κρόνου τώρα θα φοβηθούμε;

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ακούστε το τραγούδι της Νέας Σελήνης και ξανοιχτείτε σε νέους ουρανούς στον έρωτα. Οι Κριοί ενδιαφέρεστε για ένα άτομο που έχει έντονη κοινωνική δράση . Οι Ζυγοί αφήστε κατά μέρος την αναβλητικότητα, πρέπει να αδράξετε την ημέρα και να φλερτάρετε. Οι Καρκίνοι ξαφνιάζετε τους άλλους με την τόλμη σας. οι Αιγόκεροι έχετε παράπονα και έχετε μάλιστα και δίκιο, αλλά δείτε μπροστά. Για να εξασφαλίσετε την εύνοια της Νέας Σελήνης στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς διαθέτετε πολλά όπλα για να κερδίσετε το ερωτικό παιχνίδι. Οι Δίδυμοι έχετε άμεσα ένα νέο φλερτ να σας συναρπάζει. Οι Τοξότες ασχοληθείτε σοβαρά με την σχέση σας, το αξίζει. Οι Παρθένοι κάνετε όμορφες κινήσεις ρομαντικές που βοηθούν τον έρωτα. Οι Ιχθείς είστε προβληματισμένοι για το αν αξίζει να επενδύσετε σε μια σχέση από το παρελθόν . Για να έχετε αξιόπιστη βοήθεια από τα άστρα στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε οι τιμώμενοι και οι ευνοημένοι της Νέας  Σελήνης. Οι Υδροχόοι ξανοίγεστε με αυτοπεποίθηση στον έρωτα. Οι Λέοντες είστε συναισθηματικοί και ευάλωτοι και σας πάει αυτό! Οι Ταύροι δείτε μήπως κάποιος συνάδελφός σας θέλει να γίνει ο έρωτας της ζωής σας. οι Σκορπιοί αφήστε πίσω σχέσεις που σας κακοποιούν συναισθηματικά και επενδύστε σε ήρεμους ανθρώπους. Για να έχετε πάντα επιτυχία στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.