sxeseis-kerdise-piswΑν και οι προοπτικές μας είναι πλούσιες, τα εμπόδια για την εκπλήρωση τους είναι ισχυρά, καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 27 Ιανουαρίου, 2017 σηματοδοτεί την έναρξη ενός άλλου συναισθηματικού κύκλου.

Η ανάγκη μας για ανεξαρτησία αυξάνεται ενώ η Σελήνη επισκέπτεται τον συναισθηματικά απόμακρο Υδροχόο, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν το να κρατάμε την καρδιά μας ανοικτή αξίζει τον πιθανό αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, η Αφροδίτη και ο Άρης, οι κοσμικοί εραστές, αγκαλιάζονται στους μαγευτικούς Ιχθύες, δελεάζοντας μας με όνειρα ευχαρίστησης.

Δυστυχώς, η χαλάρωση σε μια ρομαντική συνάντηση δεν θα έρθει εύκολα, γιατί ο αδιαπραγμάτευτος Πλούτωνας μπορεί να μετατρέψει τον Άρη από εραστή σε μαχητή κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης. Τα πάθη ψυχραίνονται ακόμα περισσότερο καθώς η αισθησιακή Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο, αλλά εξακολουθούμε να μπορούμε να βρούμε την ικανοποίηση στις σχέσεις με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και υπομονή.
Το δώρο αυτής της Νέας Σελήνης είναι η γνώση ότι η καθυστερημένη ικανοποίηση μπορεί να φέρει μεγάλης διάρκειας ευτυχία, αν είμαστε διατεθειμένοι να δεσμευτούμε σε μακροπρόθεσμους στόχους, αντί να ζούμε στη στιγμή.

ζωδια Κριός
Το να κάνετε ένα βήμα πίσω για να παρατηρήσετε την κοινωνική σας ζωή από μια νέα οπτική γωνία παράγει κάποια ανάμικτα συναισθήματα. Αμφισβητείτε το κατά πόσον η κοινότητά σας καλλιεργεί μια αίσθηση του ανήκειν ή ένα συναίσθημα χαμένου μέσα στο πλήθος. Η Νέα Σελήνη στον παγκόσμιο Υδροχόο σχηματίζεται στον 11ο οίκο σας των ομάδων, τονίζοντας όχι μόνο το που ταιριάζετε στο σύνολο, αλλά την ανάγκη σας να ξεχωρίζετε.
Ο κώδικας κατά τον οποίο ζείτε απαιτεί αυστηρό έλεγχο της φιλίας για να βεβαιωθείτε ότι αξίζουν τον κόπο σας, ακόμα κι αν μόνοι σας λαχταράτε μια αβίαστη αίσθηση συγγένειας. Αυτό το συναισθηματικό έδαφος που ζητά αποδείξεις θέτει τις βάσεις για ισχυρότερους δεσμούς στο μέλλον.

ζωδια Ταύρος
Φαίνεται να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στον επαγγελματικό σας τομέα, όταν κοιτάξετε γύρω σας. Συνειδητοποιείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσο μακριά έχετε ακόμα να πάτε την ίδια στιγμή, κάνοντας μια αξιολόγηση στην επαγγελματική σας κατεύθυνση ενώ η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας.
Αλλά ίσως να νιώθετε ότι πρέπει να βάλετε παρωπίδες και να αγνοήσετε την κοινωνική σας ζωή για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτή την κοσμική δυναμική. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι, αλλά έτσι φαίνεται σίγουρα με τον φιλόδοξο Κρόνο να πιέζει τη στοργική Αφροδίτη. Ανεβείτε ψηλά, ανεβείτε πολύ. Ο στόχος σας είναι ο ουρανός, ο στόχος σας τα αστέρια.

ζωδια Δίδυμοι
Είστε διψασμένοι για γνώση και είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε μακριά και σε πολλά μέρη για να την βρείτε. Ευτυχώς, βιβλιοθήκες με πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο για να χορτάσετε τους πόθους σας, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε εξωτερικές επιδρομές. Αυτή η μετατόπιση των προτεραιοτήτων συμβαίνει χάρη στην πνευματική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που καταλαμβάνει κεντρική θέση στον 9ο οίκο σας της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να έχει τη διάθεση να διαθέσει πολύτιμο χρόνο για να επικεντρωθεί στη μάθηση, ακόμη κι αν ανησυχείτε λίγο ότι οι άλλοι μπορεί να το κρίνουν ανόητο. Το μόνο άτομο που μπορεί πραγματικά να σας κρατήσει πίσω είναι ο εαυτός σας, οπότε βίρα τις άγκυρες και ανυψώστε το μυαλό σας.

ζωδια Καρκίνος
Μια παράφωνη χορδή έχει εμφανιστεί ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας και δεν είστε σίγουροι πώς να κάνετε την επόμενη σας κίνηση. Συχνά φαίνεται ότι όσο πιο σφιχτά κρατάτε κάτι τόσο πιο ασφαλές είναι ή τόσο καλύτερα μπορείτε να το κατανοήσετε. Ωστόσο, η ψύχραιμη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που συμβαίνει στον 8ο οίκο της Μεταμόρφωσης σας προσκαλεί να κάνετε ένα βήμα πίσω από αυτό που έχετε προσκολληθεί τόσο σφιχτά για να αποκτήσετε μια πιο αμερόληπτη οπτική. Ενώ αυτή η αποκόλληση μπορεί να φαίνεται σκληρή στην αρχή, στην πραγματικότητα απλά σας παρέχει χώρο για να αναπνεύσετε. Η αντικειμενικότητα είναι φίλη σας.

ζωδια Λέων
Διστάζετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας ακόμα και προτιμάτε να παρακολουθείτε την κατάσταση πίσω από ένα μυστηριώδες χαμόγελο. Ένα ψυχρό αεράκι περνάει μέσα από τον 7ο οίκο σας των σχέσεων, όπου η απόμακρη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τραβά την προσοχή στις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις σας. Μπορεί κρυφά να επιθυμείτε να παραδοθείτε πλήρως στην υπερβατική αγάπη, αλλά ο καρμικός Κρόνος στέλνει μια αυστηρή υπενθύμιση στη ρομαντική Αφροδίτη ότι δεν θα είστε πραγματικά ευτυχισμένοι εάν παρατήσετε τον εαυτό σας για κάποιον άλλο. Οφείλετε στον εαυτό σας την αγάπη που τόσο ελεύθερα δίνετε στους άλλους.

ζωδια Παρθένος
Η στοργικότητα μπορεί να χαθεί, καθώς άλλα θέματα φαίνονται πιο σημαντικά από τα ζεστά και τρυφερά συναισθήματα. Πρέπει να γίνει δουλειά και βιάζεστε να συντάξετε το διοικητικό σας πλάνο όταν η έξυπνη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εμφανίζεται στον 6ο οίκο σας της ρουτίνας. Καθώς βελτιώνετε τα σχέδιά σας για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε πόσο χρόνο είστε πρόθυμοι να δώσετε στους άλλους.
Εάν έχετε επικεντρωθεί μανιωδώς στις λεπτομέρειες, είναι εύκολο να δείτε την αγάπη και τη φιλία ως επιπόλαια πράγματα. Το να ζήσετε τη ζωή στο μέγιστο συνεπάγεται κάποια εξισορρόπηση, αλλά με συνεπή προσπάθεια και συνειδητή πρόθεση μπορείτε να ζήσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων.

ζωδια Ζυγός
Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει κατά το οποίο καλείστε να αντικειμενοποιήσετε τα ερωτικά σας ιδανικά. Η αντισυμβατική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αναζωογονεί τον 5ο οίκο του Έρωτα, γυρίζοντας την καρδιά σας προς την αυτονομία.
Θέλετε να φτιάξετε τους κανόνες μόνοι σας ώστε να μπορείτε να πετάτε ελεύθερα και να ξεχωρίζετε από το πλήθος, δημιουργικά διαμορφώνοντας την αισθητική σας για να αντικατοπτρίζει την πρωτόγνωρη αυτοδυναμία που μεγαλώνει μέσα σας. Αφήστε το φως σας να λάμψει τόσο λαμπερά που οι άλλοι να μπορέσουν να βρουν το δρόμο τους έξω από το σκοτάδι.

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να κάνετε τους σκληρούς, σαν μοναχικοί λύκοι, αλλά δεν είστε βέβαιοι αν προτιμάτε να είστε μέρος μιας αγέλης ή ένας επαναστατικός περιπλανώμενος. Η εγκεφαλική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας τραβά πίσω στον 4ο οίκο του Σπιτιού, ξεπακετάρει ψυχολογικές κούτες που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν βαθιές γνώσεις.
Ωστόσο, η γλυκιά Αφροδίτη και ο αυστηρός Κρόνος σχηματίζουν τετράγωνο και σε κάνουν να νιώθεις ότι ακόμα κι αν θες να έχεις μια σταθερή παρέα στο πλευρό σου, δεν θα μπορούσες να την φτάσεις. Αυτή η ψύχρα στον αέρα θα ζεστάνει με τον καιρό, οπότε μην αφήσετε αυτή την προσωρινή χροιά της μοναξιάς να σας χαλάσει τη διάθεση. Η αγάπη είναι ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος.

ζωδια Τοξότης
Οι αισιόδοξες νοητικές μελωδίες αντικαθιστούνται από αφηρημένα ηχητικά τοπία καθώς το μυαλό σας ανεβαίνει στον αραιό αέρα της ανώτερης ατμόσφαιρας. Οι συνομιλίες σερβίρονται στον πάγο, όχι επειδή είστε αναστατωμένοι ή απόμακροι, αλλά επειδή οι υψηλόφρονες υποθέσεις σας είναι περισσότερο θεωρητικές παρά απτές.
Η προοδευτική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τον 3ο οίκο σας των Πληροφοριών, αυξάνοντας την ικανότητά σας να σκέφτεστε πολύ έξω από τα συνηθισμένα. Αυτό το είδος της πνευματικής διέγερσης προσφέρεται για να το περάσετε μόνοι σας, όταν κανείς δεν μπορεί να επικρίνει κάθε σας ιδέα ή να σας εμποδίσει από το να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό αριστούργημα.

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να μην πάρετε τις πιο πρακτικές αποφάσεις, επειδή εστιάζετε έντονα στη δημοσιονομική ροή σας. Οικονομικά θέματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας και ενδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να απέχετε από τα πιο αγαπημένα σας πράγματα κάποιες φορές. Η αποσύνδεση από την απόκτηση πιο κοσμικών αγαθών είναι ένα υγιές βήμα προς την μετριοπάθεια, αλλά ακόμη και η εξοικονόμηση μπορεί να κλιμακωθεί προς το ίδιο είδος εμμονής που προσπαθείτε να αποφύγετε.Βρείτε έναν τρόπο να εξισορροπήσετε τη νέα σας πρωτοβουλία απέναντι στα χρήματα με την εκτίμησή σας για τους θησαυρούς που έχετε ήδη στη ζωή σας.

ζωδια Υδροχόος
Κάτι είναι διαφορετικό – αισθάνεστε περισσότερο σαν τον εαυτό σας από ό,τι νιώθατε για καιρό. Η αρχή του προσωπικού σας νέου έτους σας οριοθετείται από την παρουσία της ατομικιστικής Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Φαίνεται ότι φοράτε νέο κουστούμι, ραμμένο πάνω σας και στολισμένο με όλα τα αγαπημένα σας χρώματα και τις υφές. Είστε τόσο ο ντράμερ όσο και ο ένας που παρελάσει στο ρυθμό. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας για την απόλυτη αυθεντικότητα. Η θέση σας στον κόσμο φαίνεται ξεκάθαρη και είστε ευτυχισμένοι να κάθεστε σε τραπέζι για έναν, αν αυτό σημαίνει ότι η ελευθερία είναι δική σας.

ζωδια Ιχθύες
Παρόλο που παραμένετε εγκάρδιοι στην επιφάνεια, δεν μπορείτε να περιμένετε για να βρεθείτε μόνοι σας. Ένας πνευματικός σπόρος έχει φυτευτεί και η ήσυχη περισυλλογή θα είναι το νερό που θα τον βοηθήσει να αναπτυχθεί. Η φουτουριστική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας καλεί στην ακινησία του 12ου οίκου σας του Διαλογισμού, όπου ο θόρυβος της ημέρας δεν ενοχλεί τις σκέψεις σας. Μερικές φορές η απομόνωση φέρνει μοναξιά, αλλά έχετε ένα διαισθητικό προαίσθημα ότι αυτή τη φορά η μοναξιά θα είναι για το καλύτερο. Δεν είστε ποτέ πραγματικά μόνοι ακόμα κι όταν είστε μόνοι σας, καθώς η μοναξιά δημιουργεί το χώρο για τη σύνδεση με το θείο. Η πλοήγηση σε άλλες διαστάσεις αγαλλιάζει την ψυχή σας.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.