Τετράγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 27/1: Δυσκολεύει ο Έρωτας για τα Ζώδια

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων και ο Κρόνος στο Τοξότη, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, αναγκάζοντας μας να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και ευθύνη τις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδίως τον έρωτα και τα οικονομικά!

Οποιαδήποτε επιπόλαιη ή επιφανειακή συμπεριφορά πρέπει να συνετιστεί όσο είναι καιρός, αλλιώς θα τιμωρηθεί από τα γεγονότα.
Συγκρούσεις λόγω αδιαλλαξίας και σκληρότητας θα υπάρξουν για ορισμένους, για άλλους οικονομικές δυσκολίες και άλλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με λάθη του παρελθόντος!


Δεν χάνουμε το μέτρο και κυρίως την λογική μας!

Περισσότερο πρέπει να προσέχουν τα Μεταβλητά ζώδια και ωροσκόποι, ιδίως του 1ου δεκαήμερου.


Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, μην αφήνεις ανασφάλεια και απαισιοδοξία να επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή. Απέφυγε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες.


ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, προβλήματα στο φιλικό τομέα θα υπάρξουν, ιδίως σε φιλίες που δεν έχουν γερά θεμέλια. Κάνε σωστές και ώριμες κινήσεις, όσον αφορά τους στόχους σου!


ΔΙΔΥΜΟΣ
Αγαπητέ Δίδυμε, έρχεται μία σημαντική κρίση στον τομέα της καριέρας και παλαιότερα λάθη πληρώνονται. Να είσαι ώριμος και σοβαρός επαγγελματικά αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, οι κοινωνικές επαφές σου και οι μετακινήσεις σου, παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα! Μην είσαι επιπόλαια αισιόδοξος.


ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, πολύ προσοχή απαιτεί ο οικονομικός τομέας, γιατί έρχονται πιέσεις. Παράλληλα πλήττεται και ο ερωτικός τομέας, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην απαιτείς!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, πρόσεχε πολύ στον συντροφικό τομέα, γιατί σημαντικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες κλονίζονται!


ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, προβλήματα θα παρουσιαστούν στη εργασία, στην καθημερινότητα αλλά και στη ζωτικότητα σου! Απέβαλλε το άγχος και κάνε υπομονή αυτές τις μέρες. Απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, σοβαρέψου και ωρίμασε στην ερωτική ζωή γιατί θα υπάρξουν ρήξεις. Μην χαλάς την καλή σου φήμη με επιπόλαιες συμπεριφορές!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, οφείλεις τώρα να δείξεις το σοβαρό σου πρόσωπο, σε σπίτι και οικογένεια. Χειρίσου την κατάσταση με σύνεση και υπευθυνότητα. Μην παρασύρεσαι σε ένα παλιό έρωτα γιατί θα πληγωθείς!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, προβλήματα θα προκύψουν σε κοινωνικές σχέσεις και μετακινήσεις. Παλαιότερα προβλήματα με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς ή γείτονες, επανέρχονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, κινδυνεύουν τα οικονομικά σου αλλά και η σταθερότητα στη συναισθηματική σου ζωή! Μην ζητάς πολλά, μην είσαι απόλυτος και διαχειρίσου τα προβλήματα με λογικούς και σωστούς χειρισμούς.


ΙΧΘΥΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως σε έρωτα και χρήμα. Οτιδήποτε δεν είναι χτισμένο σε γερές βάσεις, κινδυνεύει από καταστροφή!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.