Ερωτοσκόπιο 27-1-2017

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Τοξότη με την κυρία των ερώτων, την Αφροδίτη, από τους καρμικούς Ιχθείς, ολοκληρώνεται σήμερα και καλό είναι όλος ο ζωδιακός να λάβει τα μέτρα του. Αφήστε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα, μετά την Νέα Σελήνη που θα έρθει στις 28 Ιανουαρίου, μην θελήσετε να κάνετε σήμερα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας γιατί παραμονεύει ένα θρυμμάτισμα του γυαλιού του έρωτα, που δεν θα μπορείτε να το διορθώσετε.

Η ευνοϊκή Σελήνη

Μόλις λίγες ώρες μας χωρίζουν από την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και το φεγγαράκι είναι ήδη σε σύνοδο με τον Ήλιο,  αλλά και εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ρίχνοντας δροσερό ασημένιο νεράκι επάνω στις καυτές και σχεδόν παθολογικές μας ανασφάλειες . Διαλέξτε να συντονιστείτε με την Σελήνη για να πολεμήσετε την δύσκολη επίδραση της Αφροδίτης.

Διαζύγια ακούγεται θα σκάσουν, αλήθεια είναι;

Ναι, είναι αλήθεια. Το τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη διαλύει σχέσεις. Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι οι σχέσεις που έχουν γερά θεμέλια και καλή επικοινωνία, είτε είναι παλιές είτε νέες, δεν φοβούνται τα άστρα ούτε κυβερνιούνται από αυτά. Ο έρωτας είναι κυβερνήτης, δεν είναι παραγιός. Αν όμως μια σχέση περνάει κρίση, αυτό το τετράγωνο στην ουσία κόβει δρόμο και γλιτώνει χρόνο. Απλά, αν είναι να έρθει ένα τέλος, ας έρθει με ευγένεια.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι φροντίστε να αξιοποιήσετε τον Ερμή, αυτήν την παράξενη ημέρα. Οι Κριοί να είστε προσεκτικοί, αλλά μην παραβλέψετε ένα φλερτ από την εργασία σας. οι Ζυγοί αποφύγετε με κάθε τρόπο να πείτε άσχημα λόγια με αυτούς που αγαπάτε, έχετε πολλά νεύρα . Οι Καρκίνοι είστε σε πολύ θετική ημέρα, γεμάτοι από διάθεση για φλερτ και πάθος . Οι Αιγόκεροι σταματήστε να κοιτάτε το παρελθόν, δεν έχει να σας πει τίποτα ερωτικά. Για να έχετε άμεση απάντηση σε κάθε ερωτικό πρόβλημα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δονείστε από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Οι Δίδυμοι είστε έτοιμοι να ζητήσετε εξηγήσεις για συμπεριφορές που σας έχουν πληγώσει. Οι Τοξότες επιδιώξτε να έχετε μια ειλικρινή σχέση με αυτούς που αγαπάτε. Οι Παρθένοι είστε σε μια κατάσταση ανασφάλειας, πολεμήστε την. Οι Ιχθείς θέλετε να δικαιωθείτε στις σχέσεις σας, αλλά αυτό δεν γίνεται με νεύρα και φωνές.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.