Ταρώ Πρόβλεψη Ημέρας 27-1-2017

Ιππότης του Ξίφους

Αυτή η κάρτα είναι παραδοσιακά λέγεται Ιππότης, αλλά σε ορισμένες σύγχρονες γέφυρες εμφανίζεται ως τον πρίγκιπα. Παραδοσιακά, αυτή η κάρτα απεικονίζει το ανήσυχο μυαλό, που ξύπνησε από τις σκέψεις του αδικήματος και της άμυνας, κάνει έφοδο γύρω από την αναζήτηση για ένα στόχο να επιτεθεί ξαφνικά επάνω. Συχνά αισθάνεται ότι προσβάλλεται, έχει ένα τσιπ στον ώμο του και τρίχες με μια εχθρική στάση. Συνήθης μέθοδος του είναι να ψάξει για κάποιον να κατηγορήσει για τον ερεθισμό του.

Επιπλέον, σε μια στάση της δικαιοσύνης, ο επίτροπος μπορεί να αναθέσει το έργο της διόρθωσης του δράστη. Βγάζει εύκολα συμπεράσματα, πυροβολεί πρώτα και κάνει ερωτήσεις αργότερα και είναι, συνεπώς, συχνά ένοχος υπερβολής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ηρωική πλευρά, με μία μονοσήμαντη μαχητικότητα που μπορεί να έχει την αξία της. Ωστόσο, ακόμα και όταν κάνει το σωστό πράγμα, είναι πιθανό να το κάνουν για τους λάθος λόγους. Συμβουλή αυτής της κάρτας είναι να αμφισβητήσει βαθιά κίνητρα σας για αυτό που σκέφτεστε να κάνετε. Η προνοητικότητα θα σας βοηθήσει στην διάκριση μεταξύ δικαίων και αδίκων αιτιών. Ελέγχουν τυχόν ίχνη των παρορμητικών αποφάσεών σας!

Μερικές φορές θα παρατηρήσετε στις λεπτομέρειες της κάρτας, ώστε το άτομο μπορεί να είναι μια γυναίκα και όχι ο αναμενόμενος άνθρωπος. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η παράδοση του ιππότη περιελάμβανε έναν ορισμένο αριθμό των "ανώνυμων ιπποτών" που πήραν μυθικά ονόματα και έκρυψαν με πέπλο την αληθινή ταυτότητά τους. Ζουν στο δρόμο με λίγους ή καθόλου υπαλλήλους, υπηρέτησαν ως ανεξάρτητοι υπερασπιστές των ταξιδιωτών, πρωταθλητές των μικρών ανθρώπων ενάντια στην εκμετάλλευση και των δύο ληστών εθνικής οδού και εύπορων τάξεων. Οι πιθανότητες είναι ότι μερικοί από αυτούς τους ιππότες-περιπλανώμενοι ήταν καμουφλαρισμένες γυναίκες, και ότι η ιδέα διατηρείται με την παραδοσιακή αναπαράσταση της Ξίφος Ιππότης.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.