Ερωτοσκόπιο 25/ 01

Κριός
Εστιάστε πολύ περισσότερο, σε αυτά που σας ζητάει η οικογένεια και το ταίρι σας. Έχετε χαθεί μέσα σε πολλή δουλειά και τρίτα ζητήματα. Από την πλευρά των ελεύθερων, θα υπάρξουν νέες επαφές – γνωριμίες, που θα συναρπάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Ταύρος
Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε με την σχέση σας. Από την μια πλευρά υπάρχουν πολλά ακόμη, να γίνουν και από την άλλη, βλέπετε ότι σαν χαρακτήρες έχετε πολλά χάσματα. Αυτοί που διατηρούν διπλές καταστάσεις, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Δίδυμοι
Το ταίρι σας είναι δίπλα σας και σας δίνει μια ακόμη ψήφο εμπιστοσύνης σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με τα οικονομικά σας, που μέχρι την Άνοιξη θα έχουν αποδώσει όλα αυτά που προσδοκούσατε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Καρκίνος
Οι προτάσεις που θα δεχτείτε από τρίτα άτομα, που τους ενδιαφέρετε αισθηματικά, ίσως και να μην ενδιαφέρουν τελικά εσάς. Ξεκαθαρίστε την θέση σας, έτσι ώστε αργότερα να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Τα αστρολογικά δεδομένα, σας δίνουν οικονομική σταθερότητα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Λέων
Μέσα στην σχέση σας, ζητάτε εξηγήσεις και αυτές δεν έρχονται. Αυτό είναι κάτι που σας εκνευρίζει. Δώστε παραπάνω χρόνο και θα δείτε ότι όλα θα αποκαλυφθούν. Οι μέρες για τους αδέσμευτους, είναι ιδανικές με τις καλές τους παρέες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Παρθένος
Μην φοβηθείτε να πείτε την αλήθεια σας. Όποια και να είναι. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα με τον σύντροφο σας, να κάνετε κάποιες πιο ξεκάθαρες κουβέντες γύρω από τα μελλούμενα σας σχέδια. Σίγουρα αποκλείστε την παρελθοντολογία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Ζυγός
Η διάθεση σας μέρα με την ημέρα, πάει καλύτερα και αυτό οφείλεται στην ύπαρξη ενός καινούργιου έρωτα, που σας έχει ανοίξει νέους ορίζοντες. Κάτι ανάλογο βιώνουν και τα ζευγάρια, που είναι κοντά για να πάρουν πιο καταλυτικές αποφάσεις για την ζωή τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Σκορπιός
Έχετε σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια, που συσχετίζονται με τον άνθρωπο σας και αυτήν την διαρκή ένταση που υπάρχει μεταξύ σας. Ίσως, όμως αυτά να είναι και λαθεμένα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε, χωρίς περιστροφές άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Τοξότης
Με την Σελήνη να είναι πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς όχι μόνο λάμπετε αλλά θα γίνεται και πόλος έλξης πολλών νέων ατόμων, που θα σας πλησιάσουν. Οι εν σχέση έχουν πολλά να αποδείξουν στον άνθρωπο τους, που τον τελευταίο καιρό έχει πολλά παράπονα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Αιγόκερως
Να είστε όσο μπορείτε υπομονετικοί. Αυτό είναι και κάτι, που θα σας κάνει να κερδίσετε αυτό και αυτόν που επιθυμείτε, σε μικρό χρονικό διάστημα. Πολλά τα ζητήματα που πρέπει να επιλύσετε σε υποθέσεις συνεργασιών, αλλά και οικογενειακών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Υδροχόος
Σαν ζώδιο έχετε πολλές δυνατότητες, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει κοντά στους στόχους σας. Ο καινούργιος μήνας, πάντως θα δώσει στους ελεύθερους, πολλά δέλεαρ που όλο και κάτι θα κατακτήσει την καρδιά τους. Είναι μια εποχή, που θα σας δικαιώσει και στα εργασιακά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Ιχθείς
Μετρήστε ανάποδα τις μέρες μέχρι να λήξει ο Ιανουάριος. Αυτά που ευχηθήκατε, είναι ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα. Σχέσεις που είχαν χαθεί λόγω επικοινωνιακών διαφορών, τώρα θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση, και ακόμη καλύτερα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.